mot mormor

Hej. Mordag vilket betyder att jag firar mamma och att mamma firar mormor. Så nu ska vi åka till mormor och äta oss proppmätta. Vi får alltid tusen kilo god mat, efterätter, förätter, fika och godis. Yeah me like!

Så därför har jag laddat upp genom att inte ladda upp. Alltså är jag hungrig och har enbart ätit en giffel idag. Hoho man måste ju förbereda sig ;)

Vi hörs senare eller imorgon. Glöm inte att kolla på MTV Movie award 2009 inatt. Twilight är med och tävliar i typ alla kategorier. Det börjar tre inatt så jag kollar nog bara lite ;) Men jag ska sova och hålla tummarna för dem samtidigt, det är ju live. Nej fan jag måste kolla. Kristen och Robert är där och tar emot priset dirr och man får se new moon trailern. Jag får gå trött imorgon.

ciao xoxo


Hoho vad snygg man kan vara.. *host*

bilder del 2

Johanna gömmer sig i en påse ;p

Anna :)

Johanna :)

Anna och Johanna :)

Öhm.. Anna & Johanna som leker ^^

Alla i en hög! Johanna, jag & Anna

Öhm alla i en hög igen. Johanna underst, Anna i mitten och jag överst, yeah jag blev inte mosad (Y)


Mer bilder kommer. Jag lovar, jag har massor kvar att visa. Men nu hinner jag inte ladda upp mer. Jag ska ut i solen och pressa lite färg på kroppen trotts att den gör ont. Jag brände mig nämligen igår.

Gick upp vid åtta och gav mamma presenter. Det är ju morsdag. Sedan gick jag och lade mig igen och sov till halv ett. Fan jag som inte skulle sova bort det fina vädret. Nu sitter jag här dessutom.

Ska till mormor om en timme så jag blir borta ett tag. Vi hörs ikväll, ciao xoxo

Bilder, men mer kommer!





Mer bilder kommer imorgon, men jag är så trött så jag orkar inte lägga upp mer bilder nu :) Tog 250 st så lite på att det kommer fler hörrni :)

Goodnight

Hallojsan! Nu har jag proppat i mig chips och druckit en lite cola. Just nu kollar jag på jackass! Yeah, lik som ramlar ur likbilar. Fast bara på låtsas alltså. De ska skrämma folk som tror att det är riktiga lik.

Nu ska jag packa färdigt tills imorgon. För då ska jag och Anna ut till Johannas sommarstuga över dagen. Woho, fint väder, sol, bad och två underbara människor kan det bli bättre? :D(L)

Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon, får ställa klockan på halv nio vi åker nämligen tio. Men det är bara bra, man vill ju vara där när solen är som starkast?! Hoho :)

Goodnight xoxo



Vi hörs väl kanske imorgon bitti innan jag drar annars imorgon kväll om inte det så hörs vi på söndag iallafall...Om jag inte drunknar vill säga! ;) btw ursäkta den über stora bilden ^^

flower power



Tog lite bilder. Igår tror jag det var, som om det vore intressat på något sätt. Ni får ursäkta att det bara kommer massa tråkiga natur bilder, men jag ser alltid ut som ett rövhål nu förtiden. När jag kommer hem från skolan slänger jag på mig mjukiskläder snabbas möjligt liksom. Och på morgonen hinner jag knappas ta bilder. Jag hinner ju inte ens blogga, hoho. Nattmänniska är mitt nya namn!

shopppping





Var på stan en sväng förut. Hoho jag som skulle plugga ^^ Men jag såg på vädret att det skulle bli as bra väder till helgen och då måste man förbereda inför bad.
Jag köpte ju bikiniöverdelen i förrgår och trädde att jag hade ett par bikinitrosor som var bra, men det visade sig att de var aningen solblekta ^^ Så jag åkte till stan och köpte ett par, de som jag hade tänkt köpa när den vackra bikiniöverdelen som hör till kommer ut i butik. Gör den inte det får det bli en beställing på hm.com.

Väskan är från cubus och kostar 179 kr. Tror jag ska ha den på balen.
Bikini 98 kr st från H&M.

Jag är arg

Jag kan inte läsa mer om religioner just nu. Ju mer jag läser ju argare blir jag. Jag är så mycket emot religioner det bara går att vara.

Seriöst vad är det för töntig lag judarna har? Att man inte får ta fyra steg utan en sorts hatt på huvudet, hinduerna har gudar som kan förvandlas till olika saker, man ska sitta i veckor och be om förlåtelse till någon gud uppe i himlen för något man inte gjort, man ska plåga sig själv, man ska dölja sitt hår i islam, och hinduer mördar sina fruar för att få pengar. Jo religion är verkligen super bra! Vad får en människa att gå på allt det här och tusen konstiga saker till? Kvinnorna blir ju nedtryckta till tusen. Hallå vakna vi lever på 2000 talet. Efter kristus alltså!

Nu måste jag ta en pause, haha jag blir så irriterad utav religionernas regler och sätt att trycka ner människor. Jag får ta tio djupa andetag helt enkelt, hoho ;)


Döda ungen för att han målat en bild du på underbara mohammed. Yeah thats right?

Snabb tips från mig


H&M har fått in lite nya saker i sin colektion. Här är det jag tycker var snyggast! Väskan var dock en aning dyr 600 spänn och klänningen 500, var också lite dyrt för att vara H&M..

Nu måste jag plugga som ni kan läsa i inlägget under. puss

KALASPUFFAR



Hihoha! Åt massa kalaspuffar förut. Ni vet sådana som man alltid åt när man var liten? Super gott var det i alla fall. Var typ hundra år sedan jag åt sådana sist ju.

Apropå ingenting. Jag kom precis på mitt mål med den här bloggen. Jag ska göra ett inlägg 13:37 en vacker dag.
Hahah jag ska fan satsa på att göra det varje dag under sommarlovet. Någon kompis bara "ska du med och bada?" jag bara "ja men kan vi åka 13:38? jag måste skriva ett inlägg på bloggen 13:37!" 
Hahah min humor är så dålig. Jag sitter nämligen här och skrattar för mig själv just nu ^^

Söndag

Hej. Jag vaknade ett idag. Skräll att jag sover bort dagarna när jag är ledig. Direkt jag vaknade sprang jag i alla fall ut i solen och solade. Och jag bokstavligt talat sprang ut ^^ Och nu är det monligt ute, hann få lite färg på kroppen i alla fall. Nu ska jag nog göra mig iordning och åka till bergvik (ett köpcenter).

Vi hörs väll senare troor jag väll :) Ciao xoxo


Haha ursäkta min psyko min. Jag ser fan alltid psyko ut :p

Vilken bikini?

Just det måste bara säga att jag skämtade i förra inlägget! Den där dräkten var as ful. Jag är duktig på att vara sakastisk och oseriöst! Men nu till min fråga. Jag ska köpa bikini men vet inte vilken. Så, nu behöver jag er hjälp. Vilken är snyggast? (alla är från underbara, fantastiska och otroliga H&M!)


Bruna = nr 1
Blommiga = nr 2
Blå randiga = nr 3
Vita  = nr 4
Bruna med guld = nr 5

Skriv typ 1,2,3,4 eller 5 så blir det typ lätt för alla att förså, hoho :) Bara att hoppas på att ni kommenterar nu också.. Kom igen jag behöver råd och hjälp nu!

Bada

Då var jag hemma efter en tur till örsholmen med Anna :)(L) Dirket vi kom dit så slängde vi oss i vattnet och sprang omkring och skrek. Hahaha, alltså vi var ensama på stranden. Vi var helt galna, tur att inga andra var där. De hade fått men för livet. Kul var det iallafall :D


Anna springer ;p

Jag springer i vattnet ;o


Anna ville bli brun och körde på vetskapen om att vattnet reflekterar solljuset och att man bli dubbelt så brun då :p


Sedan började det regna och vi cyklade hem till mig  och hoppade studsmatta i bikini. Orkar inte ladda upp de bilderna nu men en annan gånga kanske ;)

Nu måste jag städa rummet. Det ligger saket exakt överallt. Usch vad tråååkigt!

Lördag

Men det känns som att det är måndag och jag ska till skolan. Skumt. Hur som hellst så har precis mamma,pappa & Elin dragit till Stockholm igen. Morfar blir kvar i typ två veckor till, han har ju en lungsjukdom också har han fått en kraftig lunginflamation nu. Stackarn :(

Jag orkade verkligen inte följa med idag, dels så orkar jag inte sitta i en bil i 6 timmar idag också gillar jag ju inte sjukhus också var jag ju där i förrgår.

Så idag ska jag göra gröt, kolla på rally brudar, allt flyter och äta massa hela dagen ^^

Vi hörs väll senare i think ciao xoxo


Glassigt




Mums! Vaniljglass med krossad choklad och varma bär och frukter!

Bluestripes



Öhm..ni får ursäkta kameran i fejan, den suddiga bilden och den otroligt snygga tapeten. MEN det är tröjan som är grejen med den här bilden och det här inlägget. Det är den jag köpte i Stockholm igår, och den kommer från Åhlens. Man ser den kanske inte så bra på den här bilden men jag orkar inte ta en ny :p Jag är laaaat! Hade ingen blixt på och då blir det suddigt.

ciao xoxo

fredagnärdetkännssomsöndag

Godmorgon! Idag vaknade jag tidigt men så somnade jag om och vaknade för en halvtimme sedan. Drömde mardrömmar för första gången på hundra år. Fast jag kommer inte ihåg vad den handlade om.

Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag. Ska städa lite på rummet...åååh nu vet jag vad jag ska göra. Jag ska baka en paj! :D

Men först ska jag kolla klart på Yes man! blev ju så trött igår såmjag orkade inte. Så nu ska jag hämta massa frukost och kolla på film, yeah!


En bild som för övrigt inte har ett dugg med inlägget att göra. Ciao xoxo

Flowerpower




S:t Göran

Hola amigos!

Idag startade dagen redan klockan sex. Åkte med tåget sju och var i sthlm tio.
Sen spenderades dagen på S:t Görans sjukhus hos morfar. Han mådde inte så jätte bra precis men det är ändå skönt att han är på ett sjukhus. Känns ju lite säkrare då. Så hoppas han blir kvar i några dagar till så han får bli bättre.

Är lite trött nu, blir ju lite jobbigt när man inte gillar sjukhus också spenderar man sex timmar på ett sjukhus. Usch det var läskigt att se alla sjuka i och med att han låg på akuten så var det ju personer där som var väldigt sjuka. Två som bara låg i sina sängar och kunde inte göra någonting typ och en tant som prutade som en galning o_0

Sen tog vi T-banan in till stan sent på eftermiddagen och hann in på H&M i 10 minuter innan de stängde, och sedan gick vi runt på Åhlens i en timme. Det är sjukt vad mycket fint de har där. Mycket, mycket mer än vad de har här i Karlstad. Hittade en miljon fina saker jag vill köpa, tyvärr följde det bara med en tröja hem men det är ju bättre än ingenting! :) Köpte jeans tights på H&M förresten men jag hann inte prova dem så jag gjorde det nyss och det var inte snygga.

Nu ska jag kolla på "Yes man!" och sedan sova. Jag är trött! puss xoxo




reading..




Hej jag är en bokmal som läser böcker 24/7... Förutom nu då..

kjolkjolkjol



Kolla vad händig man kan vara. Sydde kjolen i slöjden. Kanske borde nämna att det tog en halv termin och jag inte är ett dugg duktig på att sy trotts allt. Men jag tycker ändå den blev helt okej :)

borta eller?

Måste bara säga det att min syster är ganska dum i huvudet. Inte min lillasyster alltså, Isabelle menar jag. Min storasyster som ska föreställa snart 18 år. (btw fråga mig inte hur jag kom in på ämnet för det vet jag inte!)

(jag) - Haha Jennifer har inga bromsar på sin cykel så hon kunde inte stanna och hälsa.
(Issa) - Hahah...men hur gör hon i uppförsbakcarna då?
(jag) - öhm, trampar? Isabelle, det var fel på bromsarna!
(issa) - Ja? Men det måste ju bli jobbigt i backarna.
(jag) - asså issa BROMSARNA ver det fel på.
(Issa) - Jaaaha, jag tänkte att hon var tvungen att sparka sig upp för backen med fötterna...

snacka om borta *suck* o_0

2224

Hola fellas! Kom precis hem från skolan. Och jag har gått halva vägen. Okej det är kanske 1,5 km men ändå. Fick skjus av Lisa halva vägen för sen svänger hon åt ett annat håll. Men man tackar väll för den skjus jag fick :)

Om 22 dagar är det bal och om 24 dagar är det skolavslutning. Tiden går för fört, alldeles för fort. Men det märks att det snart är slut. I skolan har vi det hur slappt som hellst i en del ämnen och en del är det as mycket prov och inlämningar nu in i det sista.

Nu ska jag äta en macka och sedan ska jag banne mig köpa godis. Så de så. Här bryr vi oss minsann inte om någon hälsa!


skum bild. Men det är mitt hår och min hand ifall det inte syns.

Spela gitarr på en fiol?

Haha kolla vad sjukt. Alexander spelar gitarr på en fiol ^^ Hur lyckas man ta ackord och sådant där på en liten smal fiol?


En trött Sandra!

Hej. Jag är typ hur trött som hellst. Fast inte så mycket längre faktiskt. När jag kom hem hade jag as ont i huvudet så jag gick och lade mig och sov och vaknade alldeles nyss.

Min dag har varit ganska fail måste jag faktiskt påpeka. Började med att jag försov mig och kom 30 minuter försent till tyskan, sedan fick jag ha muntligt prov i tyskan som gick skepprakt åt helvete, sedan på engelskan så skulle jag ha redovisning och jag hade inte förberett något så där fick jag och Anna oss en liten utskällning :p
Sen på idrotten skulle jag och Lisa hålla en lektion och vi skulle ha innebandy. Då insåg man hur värdelös våran klass är på att lyssna. Behöver jag säga mer än så?

Men inte är jag på dåligt humör för det inte. Vet inte vad det är med mig men sådana här saker spelar liksom ingen roll för mig, mitt humör försämras inte för det.

Hur har eran dag varit då? Haha ganska värdelöst att fråga eftersom ni aldrig svarar ;p


en trött Sandra!

Klänningen

Här är klänningen jag köpte förut. Den är från H&M :) För alla karlstad bor så finns den inte i stan så kolla på bergvik. Fast nu finns den bara str 40-42, mohahaha jag tog den sista 36:an. Ska ha den på balen tänkte jag.



Nu ska jag läsa vidare i den värdelösa boken "kejsaren av portugalien". Totalt värdelös, värmländsk, dålig bok. Har 30 sidor kvar nu *suck*. (Till anna som undrade, vi ska läsa till kapitel: "stjärnor")

Godnatt xoxo


Hey dude!

Nu har jag varit på bergvik en sväng och jag ficik faktiskt med mig en balklänning hem. Jag är lyyyyycklig. Så som jag har letat. Jag kan visa den senare. Så länge får ni en vanlig tråkig sandra som varit på bergvik:


Kofta,linne,väska från H&M och jeans från cheep monday som typ alla borde veta eftersom jag har dem 24/7.

Sommarrr

Hej. Har legat ute i solen och solat utan något resultat. Värt. Men det är gött ändå. Man får ju lite sommarkänslor. Nu ska jag äta och sedan åka ut till bergvik och kolla lite.



Öhm lite smått oförberedd på första bilden och lite mongo på andra men ni är vana vid det här laget. Eller hur?

Allt är från H&M. Som vanligt^. Jag är typ en H&M-människa eller nått ^^

Mitt nya linne

som jag köpte i fredags :) Köpte det för att jag tyckte ryggen var snygg med de "flätade" banden. Det kommer från H&M och kostar 129 kr för er som vill veta det :p



Promenad med Isabelle






Vi gick först runt och tog lite kort sedan gick vi till coop och jag köpte minitomater. Vaddå? Det är ju gott. Lite udda kanske, men det är typ lika gott som godis o_0

Ni behöver inte bry er om att jag ser efterbliven ut på bilden, och att jag är oiordning gjord och har fett hår ^^

tjockisen her self

Hej. Den här dagen har varit som alla andra dagar. Ungefär. Den började med daimtårta, fortsatte med hamburgare, sedan en tur till coop, sedan med glass, sedan med kladdkaka, nu med dator och snart med kladdkaka.

Jag är ju typ tjockisen her self!


Lookbook

205989_dagens
Typ snygg kille
203330_cron
Typ snyggt hår.

Hej så här ser jag ut idag



Eller rättare sagt den här eftermiddagen/kvällen. Förut hade jag en t-shirt från gina med en tjej på som alla har och som alla säger att jag liknar. Amir trodde att jag hade tryckt den själv först med en bild på mig själv, men sedan upptäckte han att andra hade samma t-shirt och fattade. Tänk de som är ännu mer efterblivna liksom? De tror kanske att jag går runt med en t-shirt med mig själv? Det känns ju inte så jätte kul..

Hur som helst här kommer den traditionella listan för alla som inte bryr sig:
T-shirt från H&M
Kofta från H&M
Jeans från cheep monday
Blomma från trädgården
Hårspännen från H&M
Toffsar från H&M
Jag från.. Typ mamma&pappa.com

okej de fyra sista punkterna kan ni ju typ skippa att läsa. Fast har ni läst hit har ni väll redan läst det.. Ta det inte så seriöst. Jag ville ju bara fylla ut listan så att den blir av samma längd som alla andra bloggare har.

Idag har det typ varit min dag

Känns som att det är min tur dag idag. Haha. Jag har upplevt ett normalt liv idag. Hehe det vill säga att jag inte har haft min vanliga otur, så som att cykla in i bilar och bli portad från burger king.

För det första gick nationella no provet bra. Jag var den enda i klassen som lyckats göra en såpass bra labb instruktion att jag fick följa den. Typ stolt! Sedan gick ju so provet ganska bra också. Jag pluggade inte någonting igår måste jag påpeka. Sedan hade vi idrott det gick ju också ganska bra, gjorde rekord på 60 meter. Har alltid varit sämst i klassen på det typ. Men idag lyckades jag med 9,8 s. Ganska bra för att heta Sandra.

Efter skolan så cyklade jag hem och sedan åkte jag till stan med Anna. Vi letade efter balklänning till mig men hittade ingen så vi åt på donken istället. Här kan man minsan inte gå till BK. Fast det skulle vi aldrig gjort annars heller i och för sig..


Kollade igenom so boken på no.n förut och lade märke till de fina pung-påsarna. Om de skulle vända sig om måste det betyda att de visade röven. Eller hur?

Trött i benen.

Sådär. Då var jag hemma efter en dansande dag. Dansat hela jäkla dagen och snacka om att jag är trött på de där danslåtarna nu. Vi har haft fyra föreställningar och dansat tre danser på varje. Haha på en av föreställningarna tappade jag bort mig mitt i dansen. Men det är väll ingenting att bry sig om nu? Gjort är gjort och livet går typ vidare.

Förut åt så mycket att jag mådde illa också, precis innan en dans. Great! Men nu är jag as hungrig igen så jag tror jag ska åka och köpa lite godis :)

Ursäkta den värdelösa uppdateringen, men det är faktiskt inte så kul när man inte får kommentarer. Jag ser ju att det är folk som läser liksom.. Den enda som kommenterar är ju typ Anna när hon vill att jag ska uppdatera mer :p


Haha Amir, Elin, Joonas och Zibbi spelar och sjunger xD Amirs hår är lila men det syns inte :( Jag sprayade det med sådan där spray färg ni vet? Haha den där färgen kom lite överallt :p

Uppdateringen här har varit sämst!

Jag vet. Men igår var jag i stockholm hela dagen.

I fredagskväll var jag tvungen att fixa en massa saker som planera kläder och förbereda massa inför stockholmsresan. Sedan på lördagmorgon så gick jag upp sex. Det borde vara olagliogt att gå upp så tidigt. 45 minuter senare åkte jag med Lisa, Anna och hennes mamma till tågstationen. Det blev en ganska kul tågresa hehe. Satt och väckte halva klassen genom att ringa till deras mobiler.

Sedan kom vi äntligen fram till Stockholm och vi fick vänta en stund innan affärerna öppnade. Så tidiga var vi. Sedan gick vi i ungefär tusen affärer och 78 H&M butiker. Jag var faktiskt ovanligt lugn med shoppingen. Jag är förvånad själv. Kanske beror på att mamma sa till mig innan att jag inte skulle köpa massa onödiga saker. så jag köpte bara en stor T-shirt, en långärmad rödrandig tröja och en balklänning. Jag kan visa det sära senare.

Annars då. vi såg en uteliggare som låg och sov mitt på plattan. Fast det är kanske inte så ovanligt att se om man bor i stockholm?

Hemresan var ju lite utav det annorlunda slaget också. Vi satt och disskuterade varför samhället är som det är och hur en baktreie utväcklats till en människa. Senare disskuterade vi vilka fel alla lärare gör. Också var det en arg tågtant som klippte biljetter som inte trodde att jag och Anna var under sexton så vi var tvungna och skriva person nummer så hon blev knäckt. Hallå vi är femton?




stripes,stripes,stripes



Här har ni den nya randiga tröjan från H&M. Köpte den i Stockholm i lördags (: Till det ett par gamla jeans från cheep monday. Det här var föresten det jag hade på mig idag (vägrar skriva dagens outfit, låter så töntigt! hoho).

Ha det så trevligt nu ska jag surfa runt på 57437,56 hemsidor och leta efter balklänning. Den jag har köpt ska jag ha på skolavslutningen istället. Sen ska jag ta fram alla kläder vi ska ha på dansuppvisningen på torsdag. Genrep imorgon nämnligen. Får hoppas att jag hittar alla kläder jag ska ha. Sen blir det despe(L)

ANNA: Om du läser det här! Ta med dina extra knästrumpor, vore underbart om jag fick låna dem :D Hinner inte köpa några till imorgon ju :( btw någon som vet när vi börjar skolan? Lisa? Anna?

xoxo

Jag måste vara efterbliven..

Skoldagen har varit väldigt skön idag. Först ett ganska lätt no prov (nationellt) sedan hem till mig och åt, sedan åkte vi till skolan och hade no i 5 minuter, sen fick vi åka ner till stan för vi skulle gå stadsvandring men vi fick 1,5 timme i stan att göra vad vi ville så vi shoppade :D Köpte en kjol och toffsar, sedan åt vi glass och vandrade i 45 minuter. Efter det gick jag på stan med Amir, Joonas, Anna och Jennifer, efter ett tag drog Joonas och vi andra gick till BK. Hehe jag blev portad där ifrån :( För att vi plankade med stamgästkortet ^^

Sen så åkte vi hem och på vägen hem cyklade jag in i en jävla bil. Hur lyckas jag? Seriöst. Cykla in i en stor jävla bil. Är jag blind eller? Det värsta är att det var på gatan bredvid mitt hus. Och gubb jäveln som ägde bilen såg det hela. Fast han blev så chockad att han bara stod och glodde och jag reste mig upp fort som fan och cyklade iväg. Haha jag måste vara efterbliven. Alldrig att jag åker förbi det huset igen. Jag får ta omvägar resten av mitt liv.

Sandras misslyckanden idag:
1. Cyklar in i en bil
2. Förstör en käpp i en butik
3. Blir portad från BK.



Hehe en gammal bild på mig och en gitarr. Det fula är att jag inte spelar gitarr, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra det heller. Jag är grymt omusikalisk.


Typ rubrik?!


Min förra mobilkamera var duktig och jag är stolt över honom. Einar hette han. Från och med nu. typ. Jag diggar min humor. Jag sitter nämnligen och skrattar åt det där skämtet. Einar alltså. 

Tja alla läsare! Idag har jag varit på stan med Anna. Jennifer dissade mig så Anna kom som den räddande ängeln hon är :)(L) Vi glodde runt i massa affärer och letade efter klänningar till balen. Det är mindre än en månad kvar nu och jag börjar känna en känsla så kallad panik. Funderar på att beställa en från internet. Finns ju inte en enda jävla klänning i hela Karlstad.
Lämnade tillbaka den klänningen jag köpte i Stockholm för den var för lång, så det såg helt stört ut. Nu undrar ni om jag inte testade den innan jag köpte den men jo det är klart jag gjorde. Grejen är den att jag hade tänkt korta av den med säkerhetsnålar men det blev inget bra. Så den fick åka tillbaka till en Gina Tricot här i Karlstad istället.

Sådär då har ni fått ännu ett långt tjatande inlägg från mig idag. Typ grattis till er! :)

We can be the Mallorca number two!



Det är konstigt för Mallorca saknar jag typ varje dag. Observera ordet typ. Men jag har aldrig saknat någon annan semester så mycket som Mallorcaresan. Det är konstigt faktiskt. För så annorlunda mot grekland är det ju inte. Och jag gillar Grekland mer egentligen. Det är skumt.

Hur som helst skulle jag vilja bada i ett stort hav nu med en varm sol ovanför huvudet och mega vågor som är 28 grader varma, för att sedan gå upp och lägga sig på stranden och sol torka och sedan ha torrt salt över hela kroppen som man får sopa bort. Sedan går man upp till en liten restaurang i en stor t-shirt, shorts och flipp flopp och köper en fet pizza och en kall cola med citron skivor och massa is.

I verkligheten här i Sverige är det 15 grader iskallt regn varannan minut och allmänt värdelöst väder. Men jag har sagt det förut. Släpper vi ut mer avgaser så stiger värmen och vips vi har ett medelhavs klimat och vi kan leva så som jag skrev här ovan. Underbart! Så öka värmen på elementen, åk mer bil och åker ni inte bil ha på den ändå, inte att förglömma hugg ner så mycket regnskog som möjligt och har ni ingen regnskog i närheten? Hugg ner vanliga träd! Tillsammans kan vi klara kampen mot Sveriges klimat.

Okej ta mig inte allt för seriöst. Det känns som att jag måste påpeka det hela tiden, men det är nog bäst så..

the Kooks - Shine on



Älskar den här låten!!

Safety pins holding up the things that make you mine
About your hair, you needn't care: you look beautiful all of the time.

Shine, shine, shine on! Yeees
Won't you shine, shine on!

Your magazines
With people rip the seams but you still read.
I must admit, I don't believe in it but I see how you get sucked in.

Shine, shine, shine on! Yeees
Won't you shine, shine on!
Cha la la la!

Shine, shine, shine on! Yeees
Won't you shine, shine on!
Because you're not done.

Why do you bite the hand that feeds you?
Why do you, why do you bite the hand that feeds?

Shine, shine, shine on! Yeeees
Won't you shine, shine on!
Cha la la la!

Shine, shine, shine on! Yeeees
Won't you shine, shine on!

Safety pins holding up the things that make you mine
About your hair, you needn't care: you look beautiful all of the time

Bildbomb!


Plattan

Jag och Lisa i trappan vid plattan.

Hehe våra skor..

Den sovande mannen! Det är synd om honom jag vet. Men hur fan lyckas man sova mitt på stan?

Anna och jag på tågstationen i Sthlm.

Bild från tåget. Lite snett men jag orkar inte redigera det.

Hehe jag tar kort i fönstret på tåget.

Kanske kommer mer bilder senare ifall Anna och Lisa skickar sina sen :)

Stockholm!

Jag vet det har varit dålig uppdatering. Men igår var jag i Stockholm hela dagen.

I fredagskväll var jag tvungen att fixa en massa saker som planera kläder och förbereda massa inför stockholmsresan. Sedan på lördagmorgon så gick jag upp sex. Det borde vara olagligt att gå upp så tidigt. 45 minuter senare åkte jag med Lisa, Anna och hennes mamma till tågstationen. Det blev en ganska kul tågresa hehe. Satt och väckte halva klassen genom att ringa till deras mobiler.

Sedan kom vi äntligen fram till Stockholm och vi fick vänta en stund innan affärerna öppnade. Så tidiga var vi. Sedan gick vi i ungefär tusen affärer och 78 H&M butiker. Jag var faktiskt ovanligt lugn med shoppingen. Jag är förvånad själv. Kanske beror på att mamma sa till mig innan att jag inte skulle köpa massa onödiga saker. så jag köpte bara en stor T-shirt, en långärmad rödrandig tröja och en balklänning. Jag kan visa det sära senare.

Annars då. vi såg en uteliggare som låg och sov mitt på plattan. Fast det är kanske inte så ovanligt att se om man bor i Stockholm?

Hemresan var ju lite utav det annorlunda slaget också. Vi satt och diskuterade varför samhället är som det är och hur en bakterie utvecklats till en människa. Senare diskuterade vi vilka fel alla lärare gör. Också var det en arg tågtant som klippte biljetter som inte trodde att jag och Anna var under sexton så vi var tvungna och skriva person nummer så hon blev knäckt. Hallå vi är femton?





Mer bilder kommer senare för det går inte att ladda upp mer just nu, så jag försöker om en stund igen :) Ciao så länge<3

Hallu

Fredag! Äntligen fredag!! Problemet med den här fredagen var att jag försov mig mer än vanligt (försover mig exakt varje dag) och vaknade 07.40 när bussen gick 07.45. Så ja jag missade den. Så jag fick slänga på mig kläder och göra mig iordning snabbt, jag som är snabb i vanliga fall. så det blev rejäl racerfart och jag kom bara 5 minuter försent.

Efter det har jag varit allmänt trött hela dagen. Efter skolan åkte jag hem och städade rummet. Nu är tvättkorgen full kan jag lova. Upptäckte också varför garderoben är tom. Allt har ju bara legat smutsigt i högar på mitt golv. Efter städningen drog Isabelle med mig till stan. Jag lämnade tillbaka några böcker på biblioteket och lånade en ny. Också testade Isabelle skor och tvingade mig att testa klänningar som var turkosa och gröna. Sedan prövade jag ett par as snygga skor på H&M som jag inte kan gå i.

Det var min dag. Hejdå!


Jag kom på en sak (det är därför jag ser så smart ut på bilden). Om 12 timmar, 23 minuter och 7 sekunder så sitter jag Anna och Lisa på ett tåg till stockholm!


dance,dance,dance

Idag har vait en jäkla underbar dag måste jag säga. Vi började åtta och dansade i fyra timmar! Så sjukt jobbigt men kul. Så nu kan man iallafall alla steg. Nu behöver man bara öva så att det blir lite snyggare också :)

Haha det var värsta kul, för vi var mitt inne i dansen och fönstret stod öppet också såg vi plötsligt i speglarna att det stod en hel jävla klassn utan för och glodde in. Sedan kom det lite folk och kollade typ hela tiden. Fast det är kanske inte så konstigt om man har Michael Jackson på hösta volym?

Efter att vi dansat som galningar hade vi rast i en timme och sedan nationellt prov i tyska, efter det hade vi so och nu sitter jag här.

Ska snart till stan tror jag. Om jag orkar. Annars måste jag ner till stan imorgon och ta ut pengar men imorgon ska jag och några kompisar grilla och ha lite kul om vädret tillåter. Och på lördag blir det ett besök i huvudstaden!

Tjing tjong xoxo


Livets måsten "Välja & dö"

Ååh jag avlider snart. Är det någon mer än mig som inte kan bestämma gymnasie? Jag kan verkligen inte välja och jag måste lämna in mitt val senast på måndag iallafall. Jag tror jag går och dränker mig själv snart (ja det var en aning ironi i det där).

Vad ska jag välja?Teknik, sam ekonomi, sam IT, media?
Jag kan inte välja det är omöjligt. Jag är ett levande frågetecken för tillfället, och ni fattar inte hur jävla jobbigt det är att inte veta vad man vill, och man ska göra ett livsavgörande beslut. Väljer man en viss linje kan man inte läsa till något annat på universitetet sedan utan att läsa in andra kurser i 10 år och då måste jag läsa sam känns det som eftersom jag är så osäker. Har man läst sam kan man ju läsa till i princip vad som hellst sedan. Då är frågan, vad ska man ha för inriktning då? Mamma tjatar om diplomerad gymnasie ekonomi, jag känner mer för sam ekonomi eller journalistik isåfall eller kanske IT.

Det här får mig att tänka på en lärares snack om att det finns två måsten i livet: Välja och dö. Man måste alltid välja och man måste dö. Sedan är det väll upp till en själv vad man väljer och nu är det dags för ett sjuhelvetes val här.

Jag behöver hjälp från den övre makten! Om det nu finns en sådan..


Jag hade tråkigt så jag gjorde som jag brukar..




hähä glömmer alltid ställa in storleken på bilderna när jag laddar upp dem här så det blir värsta minibilderna, sen orkar jag inte ladda upp dem på nytt eftersom det tar sin lilla tid ;p Lata lilla jag..

Jag har ont i magen. Bara för att jag var as hungrig förut också åt jag snabbt, då får man ont i magen kan jag lova. Eller det får iallafall jag o_0

Tjingeling xoxo

SåHärSerJagUtIdag


Linne och kofta från H&M
Jeans tights från Cubus
och Converse

forever21.com



åååh de har så himla mycket snyggt från forever21.com. Så billigt också, vågar dock inte beställa ifall man åker på tullavgift som kan gå på en hel del och då blir det ju inte så billigt som man tänkt sig.. Men går man ihop några stycken och beställer så kan man ju dela på tullen också blir det ju inte lika dyrt!

Hörde föresten att det ska komma en forever21 butik till Stockholm?! Men jag har tyvärr ingen aning om när den kommer!

xoxo

Im home from the job!

Hej hå. Fick sluta en timme tidigare än vad jag trott. Både bra och dåligt. Dåligt eftersom man får mindre pengar och dessutom var det ganska kul, bra för då missar jag inte ballar av stål som börjar om 5 min, också hinner jag med ett inlägg här :)

Anna och Lisa kom och hälsade på också. Hehe i 1,5 timme, fast det var bara kul :)



Anna och Lisa sitter och fikar och kollar på de aptitretande hästarna. funderade på att jaga dem med en motorsåg och göra hamburgare utav dem xD

Godmorning babes!

Hann inte updatera så mycket igår. Tyvärr. Grillade med Anna i skogen igen, haha. Sen bakade jag en paj och kollade på Gossip girl och sedan läste jag ur världens sämsta bok. Kommer ng mer om det sedan. Boken alltså.

Nu måste jag hoppa in i duschen måste dra om 30 min. Blir cykeln idag faktiskt. Så fint väder ute ju :)

Vi hörs senare eller imorgon (ska jobba runt fyra, där med anledningen till att jag bloggar 07.50 en måndags morgon, haha)!

Ciao!<3


Vad kul man kan ha!




Här har jag suttit och grillat en korv i min ensamhet, hahah! Den blev inte ens varm. Lite halv ljummen och svart. Jag rekomenderar alltså en riktig grill eller en riktig eld. Inte ett värmeljus alltså.

Water




Hej hå. Vad gör ni en söndag som denna? Själv tror jag att jag ska ta mig en grillkorv och grilla över ett stearinljus faktiskt. Vaddå? Jag är faktiskt sugen på korv och det kan inte hjälpas, och här orkar man minsann inte tända någon grill. Ett ljus går minst lika bra.

Chio!<3

Just ja

Kom precis på att jag inte visat skorna jag köpte förra veckan. Svarta kilklackskor som är enkla att gå i så det blir ett plus i kanten. Här orkar man minsann inte vingla omkring i ett par höga klackar minsan. Ska nog ha de här på balen/skolavslutningen. De är från skopunkten för de som vill veta :)


Taylor Swift


Im back!

Nu har jag precis käkat grillat kött och mimosasallad ute på altanen. Gött i gött gött!

Dagen började med att alla bombarderade mig med väckning. Först Isabelle med sin jävla tjutsignal på mobilen, sen kom alla och försökte. Jag bara sparkade som vanligt ;o Att de alltid ska tycka det är så kul att väcka mig.  Kan väll inte rå för att jag har världens jobbigaste morgonhumör som de tycks tycka är ganska kul?

Hur som hellst så har jag solat, rensat ogräs och tjänat pengar, träffat Anna och Lisa och eldat i skogen, i en sådan där eldstad ni vet?




Sommaren är här!



Idag har det verkligen varit sommarväder ute. Underbart. Hur varmt som hellst. Man kan till och med ha shorts och t-shirt. Får hoppas att det här underbara vädret får vara kvar. Det gör en lycklig.

Jag har längtat efter sommar i sju månader nu, det känns fan overkligt att den här här nu. Samtidigt som man längtar efter sommarlov nu så får man ändå ångest av att det bara är en månad kvar till den. Jag kommer sakna klassen så mycket. Det är konstigt för det har kännts skönt att få en ny till hösten men nu känns det som att man verkligen kommer sakna en del.

Men snart är det slut på det här kapitelet och snart börjar ett nytt och det ska ändå bli kul och spännande! :)

Hello sunshines

Hej. Jag har varit lite off med bloggen idag. det beror på att jag vaknade typ två och vid tre kom Lisa och Anna. Vi hoppade lite studsmatta cyklade till coop och köpte engångsgrill, bråkade lite med Elin. Sen skulle Lisa till sin stuga.

Så Anna och jag åkte till pekås för att köpa marshmallows men det var slut så vi cyklade vidare till Wallinders och där fanns ett enda paket kvar bortsett från pyttesmå paket då.

Efter det cyklade vi hem till Anna och grillade mashmellows i en träkoja i skogen. Hehe hon bor typ i skogen ;p Det var faktiskt ganska kul :) Vi bestämde oss för att bygga ut kojan så att den får en "altan" som man kan sola på, sen ska vi dra upp hennes feta pool och massa sand dit också. Så vi har att göra i sommar, hoho ;)





Lagom fräsh grill..

RSS 2.0