FÖRSTA ADVENT



Då var första ljuset tänt och om enbart 25 dagar är det julafton, och om 19 dagar får jag jullov. Underbart? Det är bara förnamnet!
Älskar julafton, dagen innan julafton då man klär granen, lucia, adventskalendrar och lussebak. Synd bara att det aldrig kommer snö nu för tiden. När jag var liten var det alltid snö vid jul. Nu kommer snön i januari/februari.

UTAN DINA ANDETAG


heheheh...fin bild som vanligt! not.

Hemma från skolan nu, haft en skön dag i skolan faktiskt. Imorgon är det badhuset som gäller, hur ska jag orka simma typ en kilometer? Jag kommer drunkna!

Jag är lite udda, alla lyssnar sönder Kents nya album röd, jag, jag börjar spela tio år gamla låtar istället jag.
Kent- Utan dina andetag.


08:38:36

Yey mitt internet fungerar, jag lever och har alltså inte dött av svinsprutan som man skulle kunna tro. Faktum är att jag inte fick några biverkningar mer än lite ont i armen (gjord av stål förstår ni!).

Jag har sett New Moon också. Världens underbaraste film, folk satt och skrek och grät typ hela filmen (jag var inte en av dem).

Måste till skolan nu men vi hörs senare. Ciao xoxo

MOVE ON


psyko-docka som jag fick när jag var liiiiten :)

Armen känns som en blandning av ett slag på nerven och ett blåmärke för tillfället. Ska nog åka och köpa veckorevyn nu.. Har tråkigt och lite små ångest över kommande biverkningar.

Move on - The Kooks


Da spruta is tagen



Tog sprutan idag. Nu har jag lite ont, känns typ som ett blåmärke bara än så länge. Ja lovar, hade jag sett sprutan innan hade jag sprungit ut dirr.

Det blev en jävla massa anding och tjat om att hålla handen när jag skulle ta sprutan också "gunga fötterna" "rör händerna" "andas djupt" "här kommer blabla och håller dig i handen" "Sandra vad ska du göra i eftermiddag?" "sandra vilken fin tröja" "Sandra glöm inte andas" "sandra,sandra,sandra" man bara "men snälla ta sprutan någon gång bara". Efteråt trodde de att jag skulle svimma också så jag fick lägga mig i en soffa med fötterna i luften, haha ^^

AMBITIONS*



1. jag & min nya tröja med fluffiga axlar och mongomin 2. En bild som tog för några veckor sedan när det snöade lite, blev tyvärr ganska suddig.

Nu ska jag sova efter en lång dag i skolan, slutade 16 idag...imorgon också förresten. Hur som helst så ska jag ta sprutan imorgon och bli inte förvånade om jag går baklänges. Jag har jämt massor av otur med allt.

btw ni anar inte hur sjukt sugen jag är på kebabarulle & cola på burk! Måste. Köpa. Kebabrulle. Imorgon. *rinner dräggel i hela ansiktet*

*Ambitions - Donkeyboy

we weren´t born to follow



Idag har jag varit duktig och pluggat massor av matte. Att jag inte lärt mig ett skit är ju en annan femma. Godis och pepparkakor har jag tjockat mig med också, inte bra detta. Nu ska jag kolla lite bloggar, läsa klart "go ask alice" & sedan sova.

Bon Jovi - We weren´t born to follow


Rubriker är inte min grej idag


Gaaaammal bild sen i sommras. btw jag saknar sommaren as mycket :(

Idag har jag varit på stan & Bergvik med Anna (köpte en tröja *gillagillagilla*). Vi tjockade oss med 4 korvar och fyra drickor, sedan åkte vi hem till mig och åt tacos. Sedan drog vi hem till Anna då joinade Lisa, så kollade vi på "just my luck" och åt godis. Sedan skulle jag hem för annars skulle jag fått cykla hem själv i mörkret och bli våldtagen av läskiga gubbar. Typ.

CINEMA



Jag är sugen på att gå på bio. Får se ifall jag får med mig någon villig på "This is it" eller "2012" till helgen! Paranormal activity verkar ju också jäkla ball, skräckfilm på bio liksom (jag vet dock en jag inte ska ta med på den, haha ;p<3).
Sedan så har ju Louise, Helena, jag och Emilia redan köpt biljetter till New moon nästa fredag *hejjaglängtarihjälmig*

Ciao!

jag är inte så seriös



Bilder från weekdaymarket aw09

Var i skolan idag... Känns faktiskt som vi inte gjorde någonting. Vi åt på donken, snackade loss med the mc donald´s guy (hahahaha.. och stackars Louise var inte där och fick uppleva den vackra stunden).
Sedan hade vi engelska och fick ställa massa roliga frågor till två amerikaner, en som såg ut som en snubbe i american pie och en annan kille.

American pie killen känner en som känner Stephenie Meyer, och han går i samma kyrka som henne(!!!!). Sååå jag funderar på att åka med honom till USA när han ska hem och börja gå i kyrkan för att avguda Stephenie Meyer istället för gud.

Nej nu ska jag fortsätta klura på om jag ska ta svinsprutan och överväga om jag vill hamna i koma/gå baklänges/ bara prata när jag springer/spy i ett dygn/dö... Eller få svininfluensan och ligga med konstgjord lunga & hjärta i några månader/dö.
Här kommer ju min gamla lärares fina visord till nytta: "det finns två måsten i livet, välja och dö".

Ciao!

Lät du henne kommer närmre



Hej jag har tråkigt så jag tänkte bara attakera bloggen med lite bilder..

Nu ska jag skriva färdigt om centerpartiet (nej jag är inte centerpartist, jag är bara tvingad att skriva om dem), sedan ska jag läsa "go ask Alice" 60 sidor. Så länge kan ju ni lyssna på låten här nere, det är en ganska fin låt faktiskt :)

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

 

With or without you


Hehe fiiin bild...

Åååh vad jag älskar att vakna på natten med nästan 40 graders feber, fast nu har den sjunkit igen (alvedon<3) 
Halsen mår bättre och enbart halva huvudet är numera fyllt av snor.

Nu ska jag plugga så att jag inte hamnar efter i skolan. Ciao xoxo

With or without you - U2

KANYE WEST FEAT CHRIS MARTIN


Grymt bra låt! Homecoming med kanye West & Chris Martin.

Är hemma och är sjuk idag. Blev as förskyld igår och idag är det ännu värre. Jag har nog aldrig haft såhär ont i halsen, varje andetag jag tar svider som fan i hela halsen. Så nu sitter jag och äter is, det är det enda som hjälper liiite. Jag vill till skolan, buhuu videon börjar om 5 min :(

Är så jävla glaaaaad!

ed
ed
ed
ed
Snodde lite bilder från twilightsweden.se

Idag släpptes biljetterna till New Moon och jag har reserverat biljetter nu, så jag ska hämta ut dem imorgon! Ååååh imorgon har jag dem förhoppningsvis i min famn, haha :D Imorgon kommer jag vara jordens lyckligaste och på fredag om två veckor kommer jag vara universums gladaste människa, haha :D Jag har väntat i snart ett år, fyfaaaan vad jag längtar och vad jag har längtat!


hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur




Det blir bara tråkigare och tråkigare väder ute! Men då får man göra det lite roligare och ta ut sin kompaktkamera i regnet, hehe. Btw jag drömde att det var jualfton och jag fick en systemkamera i julklapp, en Nikon D90 faktiskt! Blev dock lite ledsen när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm.

Om ni undrar varför mina rubriker i princip aldrig passar in så beror det på att jag bara tar en random bit av en random text/låtnamn som rubrik. Idag blev det Melissa Horn - Fall fritt.

SEAN BANAN


"Hej där kött och blåbär"
"Vart kommer skinka ifrån?" "grisens rumpa" "Roooompa, aahahah"
"Kossan gillar gräs, Sean Banan också" HAHAHAHA! Så sköööön!

PHOENIX

phoenix_inblt_cover.jpg image by alphabetical
jagvilljagvilljagvill på phoenix konsert på söndag, meeen jag har skola på måndagen, också är det en aning sent påkommet nu -.- Någon som ska dit? :)

När vi ändå är igång kan jag ju påpeka att en biljett till Lars på onsdag inte heller vore fyskam..

MY DAY


ojdå, jag var visst lite skakig på handen... Iiiinte alls meningen!

Jag är trött. Ni anar inte. Gick och lade mig tolv somnade typ tre eller något sådant, sen ringer Calle och väcker mig fem, sen kan jag inte somna om. Häääärligt!

Efter skolan så mötte jag upp Anna och vi hade otur som vanligt, jag orkar inte gå in på det men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ^^ Såå vi gick och fikade på waynes.

Nu ska jag krypa ner i sängen med julmust & choklad *gillagillagilla* Ciao!

BLACK VELVET


Nya sammetslegggings från bikbok!

Säger bara: Usch skola imorgon och det känns som att lovet inte ens börjat! Lovet borde förlängas med en vecka.

RSS 2.0