lazy Sundays


De borde spränga bort "Ejas mode" och skapa en vacker weekday affär där istället.

Jag är alltid lika lat på söndagar. Jag sover så länge att jag får huvudvärk sen orkar jag inte göra ett skit. Bra Sandra. Bra. Nu måste jag sova bort huvudvärken. Hejdå.

RADERAT


Har jobbat hela dagen, mina ben är döda. Nu ska jag sova.

btw har suttit och raderat lite inlägg rättare sagt 150 stycken. Ska fortätta imorgon. Ifall ni undrar varför massa har försvunnit.

TREDJE PARET


'

Här var då de andra skorna som jag köpte igår. 299 kr på H&M!

WEEKDAY






Gissa vad skorna kostade? FEMTIO KRONOR! Helt sjukt billigt. Skulle nästan köpt fler och laddat upp med till våren också ^^

Visar H&M skorna senare :)

STOCKHOLM


Lilla tågstationen i Karlstad men enbart två spår ^^



Hittade ett par balla skor på H&M som jag inte köpte. De skulle bli förstörda efter 10 minuter, hoho. (De är av typ sammet?!)



Inne på NK


Tågstationen i Stockholm som är aningen större än den i Karlstad ^^

Som ni säkert förstått så var jag i Stockholm igår. Vi kom dit på morgonen gick på stan en liten stund (buhuuuu jag hann knappt gå i några affärer, så jag måste upp inom en snar framtid), jag köte två par skor på weekday, ett par på H&M och en sjal.

Sedan åkte vi till morfar och var där i några timmar sedan tog vi tåget hem. Men efter halva vägen var vi tvungna att byta till en jävla buss, så vi kom hem en timme senare än vad vi skulle. Ska fan stämma SJ.

Ciao xoxo

STHLM


Första bilden är oredigerad, andra redigerad i photofilter. Fixade skärpa, "gammaldags filter" & gråskala.

Imorgon drar jag ner till huvudstaden. Då jävlar blir det shopping på en allvarlig nivå. Säger bara se upp till weekday, topshop, H&M och en massa andra affärer. Jag har dock bara några timmar på mig för sedan ska vi till morfar i Alvik och hälsa på.

Så det kommer alltså inte bli någon updatering imorgon, men på söndag är jag tillbaka om jag inte är för trött eller knivhuggen ;)

BLOGGTIPS



Måste faktiskt tipsa om den här bloggen som jag läst i snart ett år. Den bjussar på mycket inspiration, bilder och outfits. Det känns som att de alltid är påväg någonstans. De bodde i frankrike ett år och tågluffade sedan genom Europa, nu är de hemma i sverige och har flyttat till Götet. Mycket kul att läsa om så kika i deras arkiv!

-->KOLLA HÄR!<--

GARDEROB



Här har vi då min kära garderob, som jag själv tycker känns lite missplaserad i mitt rum, men skönskönt med egen garderob iallafall! Det behövdes verkligen för jag fick inte plats i mina byråer.

Denna eftermiddag har spenderats med Anna! Vi kollade i lite affärer och fikade i duvan. kulkul!

EN TORSDAG



Gud vad jag varit trött idag, övertrött också för den delen. vafan ska Louise och jag skratta åt allt hela tiden? På lunchen åt vi på Mc Donalds, Emilia, Louise och jag. Städaren där är fan som en durasell kanin, han går fram och tillbaka som en programerad robot, och när det kom in kunder gick han fram och hälsade och sa välkommen, haha. Vi dog ju såklart av skratt varje gång vi såg honom. Jag har nog aldrig sett en så glad städare :p

Snart ska jag till stan med Anna. Får se när hon kommer hem från skolan!


TAKE ME TO THE SUN






Känns det inte lite lockande när ni ser bilderna? Till detta lilla paradiset kanske vi åker till sommaren. Okej det är ett år kvar, ingen ide att börja längta redan. Vi kan vänta med mitt tjat till våren iallafall ;)

IGÅR



Såhär såg man ut igår då; Svart klänning/fodral från gina tricot, väst från H&M, halsband från lindex, väska från gina tricot, skor från skopunkten

Hola amigos! Kom hem från skolan för en stund sedan. Louise och jag har skrattat åt konstiga skämt (som man nog inte ens kan kalla skämt?) hela dagen och de andra har undrat vad felet på oss är. Visst om man skrattar en stund åt ett skämt men vi sitter fan i en halvtimme och as garvar åt att jag byggde en ruta utav batterier.

 Nu ska jag gå och käka munkar! Ciao xoxo

WHAT´S THE CLOCK


Klocka 69kr på IKEA!

TRE & EN HALV TIMME SENARE


såhär såg jag ut när jag skulle läsa kartan!

Detta är mycket intressant så anteckan om ni vill! ^^

Om jag hatade orgentering innan vet jag inte vad jag gör nu. Fyfan vad jag har ont i fötterna, feta blåsor, ömma fotsulor, skor som liknar två små sjöar och en mage som skriker efter mat! Mitt upp i allt detta lidande ska man försöka läsa en karta och springa runt mitt i skogen och leta efter stämplar.

Vi hittade iallafall två killar som vi stalkade ett tag. Sen hittade vi Niklas som var sämre än oss på orgentering. Sen hittade vi Sebastian & Saman som hjälpte oss att hitta två kontroller.
Vi hade nog aldrig klarat oss utan all hjälp vi fick ^^ Jag frågade nog alla jag såg om hjälp, haha!

När vi fått 80p gav Louise och jag upp så vi gick och grillade korv med Anna och Ida.

ORGENTERING



Hohoho, nu ska jag ut i skogen med alla ettor och orgentera. Får hoppas att jag kommer tillbaka, med min kartläsning är det nämligen inte så säkert. Alltså jag vet inte ens vad som är upp och ner på kartan. Fem kilometer är det dessutom! Helt galet så otränad som jag är.


what? jag?

start

Jag vet inte om det är något skämt men när jag gick in och kollade blogg-mailen nu så såg jag ett mail utöver det vanliga. Jag har blivit tillfrågad att bli fotad av en fotograf här i Karlstad/värmland. Frågan är om jag ska tacka ja eller nej? Jag blir inte ens bra på bild ju, haha. Naaej jag tror nog jag får skippar det, även fast det lät ganska kul :p

Duktig som tusan var hon iallafall kolla in hennes bilder! -->HÄÄÄR!<-- verkligen jätte fina!

tårtatårtatårta



Erkänn visst är det lite ballt att jag fyller år idag? 090909 ;)

Tårta i mitt hjärta! Först smörgåstårta sedan den här smarriga tårtan :D Fick en hand (haha jag visar sen) av mormor och 500 kr :) Nu blir det idol ^^ Imorgon börjar jag runt nio och slutar kvart i tolv(!) :D

Ciao xoxo


090909brithdaykid


Bild på den älskade boken! :D

Hey dudes! Gissa vem som fyller år idag då? JAG SÅKLART! :D Vaknade av en vacker sång och två syskon som trängde sig i min säng och paket.

Fick boken "Genom dina ögon" av stephenie meyer från Elin, 700 kr av morfar, ett "träd" att ha smycken på, regnkläder *tjohoo*, en filt, trosor, 1200 kr på IKEA av mina föräldrar som tyckte jag ska snygga till rummet lite, en finfin blus av Isabelle. Så ett stort tack till dem!

Snart kommer mormor och då blir det smörgåstårta och vanlig tårta. Hohohoho vad jag blev hungrig nu!

EN SÖNDAG KAN SE UT SÅHÄR




1. Johanna 2. Blomma i Johannas trädgård (lite redigerad med färg & ljus) 3. Mina kära vänner Johanna & Anna.

Hejhej. Bloggade ju inget i helgen men bilder tog jag allt. I söndags när jag var med Johanna och Anna så var vi på bergvik, jag köpte en mysig halsduk.
Sedan fotade vi lite med Johannas systemkamera, men Johanna har ju bilderna, så jag har bara mina kompakt-kamera-bilder ^^.

SUNNE



Idag har jag varit i Sunne och testat en skola, Annas klass faktiskt, hoho. En skola som verkar förbannat rolig med en massa mac-datorer, illustrater (öhm.. fin stavning?), photoshop och foto lektioner och grejer.
Men det var ju rena helvetet att det skulle ligga i sunne. Jag skulle vara tvungen att gå upp 05.15 varje dag :o Så jag går nog kvar på sam men jag ska tvinga mamma att anmäla mig till fotokurser och grejer till hösten. Också ska jag spara till en systemkamera tror jag.

NU BLIR DET IDOL! :D


light



flowerpower


Bild tagen igår, hösten kommer men blommorna finns kvar! Det är ju alltid något, huh?

Bion var.. En aning udda men okej. Huvudrollen spelades dock av en tjej som inte kunde skådespela. Kul att träffa Anna igen också. Vi går ju i olika klasser på olika skolor nu :( Fy fan vad det är tråkigt och vad jag saknar henne och Lisa!

Snart ska jag skolla på finalen av "So you think you can dance" eller snart och snart om typ några timmar ^^


KINO



Hej gott folk! Nu har jag precis tryckt i mig en skagen-baugette och ska dra iväg på bio med Anna. Kul, kul. Vi ska se "prinsessa" som vi fått biljetter till. Danke schön säger jag!

Nää nu måste jag dra bussen in till stan som går om fem minuter.

BD&WS


Yeah Simpson.White Stripes!

Hahah här sitter jag och lyssnar på Bob Dylan och White stripes, fråga mig inte varför. Musiken är värdelös. Just nu lyssnar jag på Hotel Yorba - White stripes ^^

Nu ska jag lyssna vidare på dessa vackra låtar sen blir det skola. Ciao xoxo

RSS 2.0