Knäckebrödsdans!



Hahah så jäkla sjukt att man ställer upp sådant här. Det är ju nästan så att man sitter och skrattar för sig själv här vid datorn när man ser det här klippet. Kul att de gick vidare! :D

LOOKBOOK

193750_lbfrynseferdig
193344_gem
192943_lookbook3
193506_kopia_av_sooommmar
192016_dsc_1288
självaste Lisaplace ;)

188918_lookbookk

T-shirtar & linnen från H&M



Massa snyggt från H&M. På den här bilden har jag nog lyckats få med någonting för varje stil som finns. Nästan iallafall.
Lite emo, lite estetiskt, lite gulligt, lite.. ja lite av varje? Eller inte kanske. Allt kostar iallafall mellan 49.90-149  tror jag :)

Öhm, jag hade tråkigt och fotade lite..






älskade skola. Så här underbart har det varit idag:

(Lägg märke till ironin i rubriken!)
Halo meine freund / freundin (beroende på om du är tjej eller kille)!

*Idag har jag haft svenska. Vi diskuterade, ganska kul faktiskt, då menar jag inte att diskutera själv utan lyssna på andra. Lite små intressant att lyssna på en del korkade kommentarer som en del i klassen har en förmåga att slänga ur sig ;p

*Matte då lyssnade vi på musik och sjöng förutom när läraren kom in, då slängde sig alla mot mobilen och högtalaren för att stänga av, haha!

*Sen hade vi engelska, då jobbade vi ju med...ingenting, jag bloggade(!), ni borde vara imponerade, ett inlägg som inte är skrivet på eftermiddag/kväll!

*Efter det var det den fantastiskt roliga tyskan. Så drygt så det är inte sant. Visst tyska kanske vore helt okej om man hade en enda person att prata med. Nej usch vad jag hatar den  lektionen. Är det försent att byta till spanska så här på slutet av nian tro? En aning roligare folk där nämligen

*Sen slöjd, och Ingmarie verkade inte tycka om mina insatser. Tyvärr. Men jag tycker jag jobbar på ganska bra. Har bara en förmåga att typ gapskratta, låtsas bråka, eller hälla vatten över Calle när hon kollar. Just det idag ringde mobilen också medan hon sa att man inte får ha mobil under lektionen. Great!

Efter skolan åkte Anna och jag till stan kollade lite i affärerna och hämtade ut våra älskade tågbiljetter! :D:D Vi drar den 9.e Maj. Underbart! Hoppas på bra väder då alltså! :)



Hahah googlade min skola och hittade en bild på massa folk i klassen som är vid våran "kiosk" om man nu ens kan kalla den för det xD


Bonne nuit mes amies



Nej nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en bok. För nu är jag klar med plugg och desperate housewives. Vi hörs imorgon.

Bonne nuit mes amies! (hehe tror man säger så, eller? Någon som kan franska? ;p)

Jo men jag är fullt frisk.. Jag lovar!



Öhm ja.. Behöver jag ens säga något?

Samma kläder som igår så scrolla neråt om ni är intreserade ;)

Nu ska jag käka mat, hoppa studsmatta och ta kort med lillsyrran.
Eller jag har inte frågat henne men hon brukar bli överlycklig så fort jag vill göra något med henne. Även om det betyder att jag ska ta kort på henne och fixa henne eller om hon ska ta kort på mig. Gäller att utnyttja sina resurser vet ni! ;)

Ciao! xoxo

Så här ser man ut idag då..





Stor tröja från Gina tricot. Det är den jag köpte här om dagen, kalas tröjan ni vet ;)
Vitt ribbat linne under från H&M
Leggings från H&M? Höhöh kanske inte så intressant och veta men skit smama!
Väska från H&M
skor från H&M
Jacka från H&M
Jag från H&M ;)

Kom hem från stan för en stund sedan. Var där med Anna pytt i panna. Kollade lite i affärer, också gick vi till sjökvisten och åt baugetter. Älskar dem! Deras skegen baugetter är typ himmelriket. Har jag sagt att jag är mat narkoman?

När jag kom hem var mormor här också  var det pannkakor på bordet woho, bara att äta vidare!! Nu har mormor och min farder åkt hem till henne för att fixa någon telefon, och nu ska jag skriva klart so:n. Ha en trevlig kväll!

Tjing<3

Jag har tråååkigt

Nu har jag skrivit 1,5 sida och jag tänker nöja mig med 2 sidor. Det är ju inte mängden som räknas utan kvalité. Så det så. Jag skriver nog klart den sen eller imorgon. Orkar inte skriva klart nu. Fast mamma kommer säkert tvinga mig, hehe xD Insändaren är ju iallafall klar. Så det så!

Jag har inte ens gjort mig iordning idag. Bara duschat och klätt mig :o

Vi hörs senare, ciao!


Såhär känns det nu.. Jag vill ut i sooooolen! Känns som jag pluggat mer än vad jag gjort under hela terminen idag. Och då talar vi om en uppsats och en insändare.. Duktigt Sandra! Du borde nog tänka lite mer på skolan.

Nu blir det plugg

Nu har Anna åkt hem och jag har börjat skriva på so:n. Bytte ämne till Vietnamkriget vs Irakkriget.

Hur som helst Anna och jag cyklade till coop och köpte godis, sen hoppade studsmatta och åt godis, sen kollade vi på gossip girl och åt godis, sedan satt vi vid datorn och åt godis, sedan hoppade vi bort godiset (för er som inte förstår: hoppade studsmatta = träna bort godiset/fettet!).





Ni får ursäkta att mitt hår är så fult bakåtslickat i en knut, men jag orkade inte göra mig i ordning idag och då blir det en ful knutt på skallen ;)

Anna banana (engelskt uttal)

Nu drar jag och möter Anna. Vi ska kirra gosis och ha det kul. vi hörs senare eller imorgon. Sent imorgon. Jag har ju studiedag då ;) puss<3



anna som gillar att vara med på kort igen ;)

Äppeldelaren!!



Köpte den här äppel delaren på maxi för några dagar sedan! Den är ganska kul hehe, jag är lättroad. Men den är jätte bra för det är enkelt och det går fort att dela äpplet i klyftor.
Ett tips blanda kanel och socker i en skål så kan du doppa äppelklyftorna där i. Ett bra alternativ till godis :)

Godmorgon!

Och den här gången går det faktiskt bra att säga det dessutom, klockan är bara tjugo över tio nu ju.

Kom hem runt tolv igår tror jag. Anna och jag åkte till Leilas fest men den var inte så jätte kul om jag ska vara ärlig. Så vi var där i typ två timmar och sen drog vi hem till Jennifer och hade lite roligare, hehe.



Haha Leila blev mulad med en tårta xD En tjej hade bakat den och tagit med, hehe ;p
Tog inte så mycket bilder blev bara de här ;)

Nu ska jag göra mig iordning och åka in till stan tror jag. Om jag orkar, Hehe jag är lat.

Stripes



Då var man hemma från stan och den här gången följde en kalas randig tröja med mig hem (149 kr för den intresserade!). Lite trevligt sådär. Hm annars då... Vi gick till Mc donald´s och åt cheesburgare och mjukglass med choklad topping. Såg emon med skärsår. Fortfarande rädd för emon. Vad mer då... Jo vi såg dampga människor som dansade runt på torget också.

Det var allt för mig. Nu ska jag ut i solen sen ska jag göra mig i ordning för Anna och jag ska på fest hos Leila. Får se om det blir kul.. :)

In till stan

Ringde Anna för 10 minuter sedan (måste bara påpeka att jag satt i pyamas då) och nu ska vi till stan. Jag har gjort mig i ordning på 10 minuter. Det är typ rekord! Så jag fick lite tid till att blogga till och med. Så sakna mig inte för mycket för jag blir borta några timmar. Vi hörs väl ikväll?!

Ut i det fina vädret nu och sitt inte inne och ruttna farför massa bloggar (bara min isåfall!)


Här har vi en Anna! Och det är faktiskt inte mitt fel att hon aldrig vill vara med på kort och att hon alltid tittar bort när man tar fram kameran!


Some pictures





Jag tror jag är sjuk..

Seriöst jag somnade tolv igår. Även fast det var söndags pary på tv igår så stängde jag av och lade mig och nu vaknade jag nio hallå!! Det är lördag och jag vaknar nio, av mig själv. Jag måste vara sjuk. Vad kan det vara för sjukdom?

För övrigt så kollade jag igenom massa gamla bilder från förra året. Hittade en del men jag har inte kollat igenom hela skivan än. (Har alla bilderna från förra året på en cd för datorn krashade men vi hann rädda bilderna (Y))


Vi övar inför dansuppvisningen.. Eller övar och övar kanske man inte ska säga...


Anna i världens snyggaste prao kläder. En god vecka på Mc Donald´s och då menar jag verkligen god.


Johanna och jag kom på  Annas släky fest för att fira hennes födelsedag :D:D


En liten höstbild på Elin!

Hej på er!

Hallo! Vad har ni gjort en så fin fredag som denna? Jag har varit i skolan som valigt, började med no. Var ovanligt pigg. Beror kanske på att jag somnade runt nio igår när jag skulle plugga och vaknade tre på natten men somnade om direkt. Så idag var jag utvilad. Efter skolan åkte jag hem och övade volter på studsmattan haha xD Nu har jag nästan lärt mig!! Sen åkte Isabelle och jag till Bergvik, och jag köpte ett par skor som jag kan visa någon gång ;)

Nu har jag precis ätit mat och nu vill jag typ slå isönder min lillasyster för hon skriker som helvete. Herregud hur kan en 10-årig unge låta som en propp full matsal? Haha.. Den ungen alltså..

Vad gör ni då?



Vet ni någon bra bok? Känner för att läsa en sådan ;)

Alla böckerna blir film!

Jag talar så klart om twilight böckerna, hehe. Jag är trött på det men jag kan ändå inte sluta bry mig på något konstigt sätt.

New moon kommer 20 November
Eclipse 30 Juni 2010
Breaking dawn börjar de spela in under våren 2010 och släpps under 2011.


Så alla böckerna blir film. Även fast filmerna aldrig blir som böckerna så kan det ju vara kul att se hur likt det blir? Twilight är ju inte alls lik boken såå mycket. Så man ska inte ha några förväntningar. Det blir bäst så.


Torsdagen den tjugotredje april tvåtusennio

Idag har varit en ganska skön dag. Men bara ganska. Först hade vi matteprov där gick A delen bra men B delen åt helvete. Sen hade vi rast i 2 timmar (y) ´

Sen blev det film. I tre jävla timmar. Jag dog seriöst. Snacka om att man fick leva sig in i filmen. Den handlade om koncentrationsläger och jag vet nu hur plågsamt det är att vara instängd...i tre timmar. Det måste vara den drygaste film jag någonsin sett. Eller sett och sett jag sov en del, åt halva filmen och kollade i 5 minuter i slutet då Anna försökte låtsas gråta och jag låtsas grät. (Hey jag har äntligen lärt mig hur man gör! :D)
 


Hehe mongo bild som vanligt men ni är säkert vana nu. Jag kan inte vara seriös på kort. Det går bara inte :o

Tunika/ T-shirt från Bikbok
Linne från Monki
Kofta från H&M
Jeans tights från Cubus
Skärp från H&M

Converse



hittade de här skorna i garderoben. Köpte dem för två år sedan och glömde bort dem, nu är de åter funna och ska användas. Synd bara att de inte är vita.. Men men ett par bruna får väl duga.

Observera att våran gräsmatta är väldigt vacker *Host*

Jag vill på språkresa



Idag kom det en "Sts språkresor" katalog hem till mig och hälsade på. Jag vill utomlands, jag vill till Malta jag vill på språkresa. Ska spara massa till nästa år och försöka åka då. Sen blir man väl för gammal hehe. Så det är väl då eller aldrig som gäller. Det är väl ganska många 16-åringar som åker, eller?

Fråga Olle

Snart börjar veckans hjödpunkt bortsett från:
Gossip Girl
Andra avve (andra avenyn)
Desperate housewives
Ballar av stål
wipeout
Robinson

och massa andra program. Jag pratar så klart om fråga Olle! Alltid lika kul att höra vad gästerna har för lite udda saker att berätta xD

Har köpt lite godis också (tills imorgon egentligen, svartvit film om andra världskriget i tre timmar! kan behövas då) som jag ska sno lite ifrån ;)


Tipsa mig

1. Om bra fotobloggar. Faktiskt kul att se på fina bilder ^^
2. Om bra musik. Jag är as trött på all gammal musik jag spelar, bara samma typ hela tiden. Jag gillar typ all musik så kom med massa förslag nu så blir jag glad! :D



Var jag inte duktig som slängde ihop en bild i paint? Hehe här är det minsan inget fotoshop som gäller ;)

Skor från H&M



H&M har faktiskt blivit mycket bättre på snygga saker den senaste tiden. Cred till dem!
Mycket snygga skor har dem som ni ser. Tänkte bara tipsa om dom för de som inte märkt att H&M har mycket fina skor...

Va? Hade ni redan sett de här skorna? Skit också, jag som trodde jag var först..

Tänkte bara meddela att de är snygga och att det är helt okej att köpa dem. De är godkända utav självaste Sandra. Till och med de blå från barnavdelningen. De är ju billiga och bra, söta och finns upp till strl 39 :)

Hyper

Nämnde jag att jag har tråkigt i den färra inlägget? Jag kan inte rå för att jag är en oseriös person. Ibland funderar jag på om jag har en bokstavskombination, är det möjligt? Äh varför tvekar jag ens? Kolla bara på bilderna...

De ser ju typ likadana ut? (upptäkte det just nu!) Fan då, äh ni får se två likadana bilder ändå. Ni ska nog vara glada för det.. ;)



Jo men jag är väldigt seriös (var sarkastisk!) och dum i huvudet som ens lägger ut de här bilderna (där var jag inte sarkastisk!)!

Jag ruttnar bort sakta men säkert

jag har skrivit lite om teknikens utveckling hur den var på 50-talet och hur den är idag, men kom på att det är mer teknik än historia fast samtidigt är det historia. Också kan man inte skriva så mycket analys och egna åsikter om det. Inte kul. Förslag på andra ämnen man kan jämföra? Jag behöver hjälp. Allvarlig hjälp dessutom ;p

Näe jag skriver mer imorgon jag pallar inte :) Nu vill jag ha godis, har inte ätit godis på hundra år känns det som.

apropå ingenting, nu loggade en jobbig bonde in på msn också så nu måste jag logga ut därifrån också.. Eller jag kan ju blocka honom.. smart Sandra smart! Han frågar alltid om jag hejar på fbk, om jag har bdb, och om jag bor i karlstad, och om jag har kille och jag driver med honom varenda gång, ganska kul faktiskt när man är på humör för att driva med folk.

Det roliga är att han går på allt varenda gång xD


Jag ber om ursäkt om ni precis fått men för livet. Men det sägs att man ska få läsarna att typ reagera så att de ska komma tillbaka.. Jag kör på stort idag. Välkommna tillbaka. Om ni vågar.

Lite varmare idag..

kan det bero på att alla tog mitt "hata Sverige" inlägg väldigt seriöst? Nähej, inte?

Solen har inte visat sig på hela dagen men ändå är det mycket varmare idag än det varit på en vecka tror jag. Kanske beror på att det inte blåser så mycket idag.

Sådär färdig talat om vädret för det här gången. Vad ska ni göra idag? Jag skulle egentligen till stan med Anna men icke. Det blir till att skriva den förbannade so uppsatsen. Det vore helt okej att skriva en uppsats om man fick ett bestämt ämne att skriva om, men det är totalt omöjligt när man får välja vad som helst bara det har med historia och efter 1945 att göra, också ska man jämföra det med något som hänt under mina 15 år på jorden. Inte lätt.
Annars kan det vara ganska kul att skriva... Faktiskt.

Hinner jag klart med so.n så ska jag nog skriva insändaren som vi ska skriva i svenskan också. Kul för er att veta va? Haha, jag är sååå intressant känns det som.


Såhär kul kan man ha när man ska sova och man inte är trött. Då skakar man på huvudet så att håret flyger överallt också blir man yr, får ont i huvudet också tar man ett kort i hopp om att det ska bli lite ballt...

Tips: Stäng munnen så får ni inte hår i munnen. Något jag misslyckades med!

En vanlig tisdag

Jag vaknade sju var pigg men tänkte att det var för tidigt för att gå upp. Gick och lade mig igen, vaknade åtta sprang upp gjorde mig i ordning och sprang iväg till bussen.

Kom till skolan jobbade faktiskt på engelskan (det är inte vanligt), sen hemkunskap blev besviken för att vi inte fick tillbaka våra prov, sen var det dags för NO då blev det massa fysik som faktiskt är roligt (Wow Sandra tycker någonting är roligt i skolan!!!), hem till mig på rasten med Anna och Lisa rensa kylen, sen tema då gjorde Lisa och Anna tusen flätor i mitt hår också disktuterade vi religion och miljön, Elin skällde ut en lärare. 

Hatar Sverige.

Seriöst jag är desperat. Jag står inte ut med äckliga Sverige. Så jävla tråkigt land. Här ska man äta köttbullar, pyttipanna, och fisk varje tisdag, gå grundskolan, få bra betyg, sedan ska man ändå bara läsa samhäll på gymnasie, skaffa ett jobb och sitta på ett kontor och jobba med ekonomi, sen ska man gifta sig, skaffa barn, leva svensson liv med familjen, sen ska man gå i pension och sitta och dricka kaffe och glo ut på gatan bakom gardinen och smyga på folk för att man inte har något eget liv. Grattis till alla 99% av alla svennar som lever det livet. Jag kommer inte vara avundsjuk på er om 5 år då jag är reseledare på Mallorca eller aupair i USA.

Snälla kan inte alla pumpa ut en jävla massa koldioxid och starta typ 20 fabriker var så kanske vi får det några grader varmare här i Sverige? Ett tips, flyg mycket, ta bilen ner till kiosken hunda meter bort, köp bara mat från typ länder långt borta, cykla aldrig, andas fortare, plugga spanska som bara helvete.



Se så sätt igång och hjälp mig så kanske vi kan få det såhär underbart här i Sverige! Kanske vi blir Mallorca nr 2?

Ny gratis-sida

Yeah. Nu har det kommit en ny få gratis presentkorts sida! Därför är det jäkla lätt att samla poäng eftersom att många inte könner till sidan och man kan värva folk. Super. Bli medlem via mig och få 50 poäng plus 25 poäng extra direkt! Super bra. Tryck bara på länken här och registrera dig :)

Länk (igen): http://www.gratis5.se/user/register/sandraamb


Home

Gladiator sandaler på rymmen?

Beställde ett par svarta tygskor på H&M. Inte var de dem jag fick hem. Jag fick hem ett par svarta gladiator sandaler. Och nej jag beställde inte fel. Jag är nämnligen inte bind. För när man går in på deras hemsida och beställer så trycker man på varan, en stor fet bild på varan kommer upp, man fyller i storlek, trycker på lägg i kundvagnen, sedan är det typ klart.

Men inte fan kunde de packa rätt saker. För på fakturan står det typ tygskor eller något också stog det typ 100 kr (?). Men men, gött för mig för de passade, också fick jag dem en hundring billagre, de finns inte i butik och folk som beställt får dem i juni. Konstigt nog. De hade dem ju tydligen på lager? Såpass många att de lade dem fel dessutom.


Mohahaha jag tänker inte skicka tillbaka dem iallafall, det är ju dem som gjort fel och då får de väll stå för det. Så länge dem inte säger något så förblir dem mina. Inte betalar man väll 50 spänn för att skicka tillbaka dem när man kan behålla dem!

Idag blev det Anna!

Hej på er!

Idag har jag träffat Anna pytt i panna. Hon har varit i sälen hela jävla lovet och jag har saknat människan. Men idag fick jag se att hon levde. Vi gick på stan såg massa fina saker men jag ska inte köpa ett skit förrän den 9 Maj. Då ska vi till Stockholm. Anna, Lisa och jag alltså.

Sen åkte vi till bergvik (ett köpcenter för er som inte bor i Karlstad), sen åkte vi hem till mig, hoppade på studsmatta och drack loka med saft. Smakar ungefär som hallonsoda. Nästan. Värt att pröva faktiskt.

Nu har jag precis följt Anna halva vägen hem. Jag är snäll (y).

Just det vi såg på gosse förut också (Gossip Girl). Faktiskt lite kul när alla började bråka på scenen.

Nu är det Wipeout, och sen är det Söndagsparty med Filip pch Fredrik. Woho. Fast jag saknar Boston teparty. Känns som att det nya inte alls är lika bra..

Sen har jag ju en hel del so att göra. Väldigt mycket faktiskt. Men jag är fortfarande mig själv. Med andra ord har jag varit ledig en vecka, inte haft ett skit att göra men ändå skjutit upp allt till söndagkväll. Som vanligt.  


Haha! Anna i vintras. Hon.. Mular sig själv?

Trött..

Jag är trött. Gick och lade mig halv fem på morgonen. Jag är dum i huvudet. Sen så hade typ hela familjen gett sig fan på att jag ska lära mig gå upp på morgonen. Alltså inte sova till ett. Så klockan nio kommer pappa in och väcker mig och börjar skruva i dörren. Sen kommer elin och skvätter vatten. Sen kommer Isabelle in och hånar mig för att jag aldrig kan gå upp. Sen kommer mamma in och klagar på att jag har massa disk på rummet.

Jag som brukar vara trött och på dåligt humör på morgonen. Gissa om jag var glad när jag somnat fem och vaknade nio?

Sen har jag varit på allmänt dåligt humör typ hela dagen. Hehe. En dålig morgon kan faktiskt förstöra en hel dag.

Ni får ursäkta det usala updateringen. Men jag har lixom ingenting att skriva om, sen så är jag ganska trött på bloggandet. Det känns som jag skriver men om helt ointressant saker. Som det här inlägget tillexempel.


"Hon skuggar mig" Haha elins kommentar för ett tag sen. Orkar inte berätta men den här bilden får mig att tänka på det iallafall. Apropå ingenting lixom.

Nämen hej!

Jag lever. Tänkte lixom bara meddela det. Vad har jag gjort idag då..
Ingenting. Eller jo jag har läst hela dagen. Hehe. Men ni vet, hittar jag en bra bok så är jag fast tills den är slut. Problemt är att även fast jag läst dem förr så kan jag läsa dem tusen  gånger om och ändå inte kunna sluta läsa. Beror nog på att man glömmer bort ganska mycket små detaljer. Böcker har ju en hel del sådana. Detaljer alltså.

Tro det eller ej men dte är inte någon twilight bok den här gången. Linas kvällsbok är det nu. Tvåan, läste ut ettan förut men snart är tvåan också slut..

Ska jag vara ärlig är jag så jäkla trött på twilight nu. Det känns som att folk bara kan ta twilight och köra upp i röven. Förr blev jag typ as glad när jag såg en bild från inspelningen av new moon. Okej "förr2 betyder typ en vecka sedan. Hur som hellst nu tänker jag bara "okej" kul för dem. Orkar lixom inte bry mig längre. Seriöst jag sett filmen 100 gånger. Eller inte men tyyyp. Läst böckerna typ tre gånger (okej böckerna är faktiskt bra, inte alls samma sak som filmen. Det känns inte som samma "saga") och jag läste typ massa twilight bloggar varje dag. Seriöst varför gjorde jag det? Fan sjukt.

Haha okej jag skulle skriva ett kort inlägg men då blir det alltid såhär. Får massa annat att skriva om också blir inlägget typ en mil.

Vi hörs väll typ imorgon eller i övermorgon. Om jag orkar hehe ;) puss på er<3

Kolla vad jag såg!

Taylor Lautner är med i filmen "Cheaper by the Dozen 2" (Fullt hus 2 på svenska?)

Haha kolla vad liten han är ;p



Han som spelar jacob black i twilight för er som inte vet ;)

Leklandet

Är den nya platsen i mitt liv. Eller inte.. Hur som hellst så är det där jag hållit hus idag. Var där i flera timmer med lilla syrran :) Första gången man var där och jag trodde inte det skulla vara så stort som det var. Det var massa klätter ställningar som var as stora. Haha så sjukt. Feta studsmattor rutschelkanor som liknade väggar. Det var så sjukt för två rutschelkanor var exakt som en vägg, ena sex meter hög och den andra åtta meter hög. Det var fan as läskigt bara att kolla ner där upp ifrån. Det var som att kolla ner från ett jäkla stup. Så nej det blev inget åk där för mig.

Men typ allt annat testade jag på. Det var en runt som som snurrade som var ganska kul. Den liknade den där runda saken i wipeout som är i final hinderbanan som alla alltid ramlar av? Ja det är svårt att förklara men det var kul iallafall. Man ramlade hela tiden.

Vad har ni gjort idag då? Förutom skola för 80% av er?


Här har ni väggen jag menade rutschelkanan. Den lägre ser inte så läskig ut på bilden men jag kan tala om att när man sitter där och ska åka ner känns det som att man ska dö.

Hej på er! Jag har lov, har ni?

Antar att typ alla är i skolan nu. Eller inte kanske. Ser att klockan redan är fyra. Haha då har ni väll slutat. Jag själv har lov den här veckan. Så är det när man bor i Karlstad ;) Alltid lite efter med allt. Äh jag ska inte klaga. Underbart med lov ju.

Okej det enda jag gjort idag är sovit. gick nog upp runt ett. Sen har jag ätit och kollat på något dåligt program om Brooklin (?) tror hon hette så ;p

Någon mer än jag som har lov den här veckan? :)

En parodi av twilight



Haha den här var faktiskt ganska kul!

Nu tänker ni "Men hallå, den där la Kenza också upp!" Ja jag vet, men jag vara bara tvungen, den var ju så bra, och den här bloggen ska ju egentligen handla lite om Twilight också ;)
Så jupp jag lade upp samma film som kenza. Lika bra att säga det så slipper ni massa onödigt tänkande i era huvuden ;)

Skopunkten


Ibland är det bra med småsyskon

för de lär sig inte tycka om allt förrän de blir större. Eller okej, man tycker inte om allt när man blir stor heller. Och förresten brukar väll småbarn också gilla dubmle, skumgodis, och segaråttor eller? Aja bra för mig är dte ju iallafall, att min syster tydligen inte gillar det här.Eller igår gjorde hon ju det.. Hon ändrar sig väldigt snabbt.


Jag vet jag har sagt att jag inte lägger upp bilder på mat. Men det här är verkligen inte mat. Bara så att ni vet lixom!


Haha! söta!




Vad söta ^^




Bara en liten fråga.. Varför har Taylor Lautner huggtänder? :o

Inspiration

178624_snowsmall
177467_spring
177781_vaatteet
176860_lauantaiii
177808_roxy5
178369_summer_time_in_the_wine_and_the_dine
175827_zambesi

Den här headern vann!

Ni tyckte jag skulle ha den här headern så då blev det den! Den andra får jag ha i  in andra blogg då :D Där är dte ju mer Twilight så. Den passar kanske bättre där? :) Den är ju för fin för att inte användas lixom!

Tack ännu en gång Linnea för den vackra skapelsen! :)

Den här blir det nu!

Idag ser jag ut såhär då..



Chinos från H&M
T-shirt från H&M

Haha ja det var väll allt. Om ni inte är intresserade av strumpor och toffsarna? haha. Som vanligt så kom int koftan med på bild.  Glömmer alltid den. Tar ju bilderna inomhus, inomhus är det varmt, och då behöver man inte ha den på sig.

Nu sja jag ut och studdsa med Belle.

Balklänningen



sådär ser den ut. Men jag vet inte om jag ska byta till en annan färg, eller om jag ska köpa en annan  klänning..

Haha huvudet fick inte vara med på den här bilden heller. Inte iordning gjord som vanligt. Men man orkar bara inte när man är ledig.

Klänningen är iallafall från Gina tricot :)

Jag tänker på så konstiga saker ibland..

Som förut när jag vaknade började jag tänka på kängrur. Att de kan hoppa 10 meter och att de har sinda barn i en pung.. Sen kom jag på att det vore kul att sitta där när den hoppade iväg. Haha jag kommer på så sjuka saker ibland.

Men erkänn, visst vore det kul? Fast det kanske är slemmigt och äckligt att sitta i den där pungen. Hahah jag ska nog sluta nu innan jag skrämmer er :o

Igår när jag kom hem så var jag ganska trött så jag gick och lade mig direkt. Idag har jag gjort mig iordning sakta, väldigt sakna. Inte ens färdig nu.. Jag har sjungit var enda låt på min mobil också. Så det har tagit sin tid, och nu alldeles nyss såg jag repriset av Gossip girl. Missade ju det igår. Så ja där har ni anledningen till att jag inte bloggar förrän nu.

xoxo Gossip girl! ;)

"Dagens outfit"




T-shirt och vitt linne från H&M
tights från nått ställe
och sen hade jag en grå kofta till från zara men den harr jag ju inte på mig på bilden ;p

Kom precis hem från Bergvik. Köpte en balklänning som jag kan visa senare. Nu ska jag äta och sen drar jag till Johanna. Så vi hörs sent ikväll eller imorgon igen :) Puss<3

(svarar på kommentarer sen när jag har tid, verkligen jätte kul ju :D Fortsätt så, så blir jag jätte glad!!!)

Idag tog vi upp studsmattan!

När jag vaknade stod det plötsligt en studsmatta i trädgården. Jag blev typ väldigt glad och sprang ut. Klädde bara på mig. Så jag hann inte borsta håret, sminka mig, eller äta frukost. Ifall ni undrar varför i helvete jag ser ut som en luffare lixom. 






Vilken header ska jag ha?


Den hära som jag vann av twerds.blogg.se

eller

Denhär som jag gjort själv?


Ni väljer!!

H&M in my <3



Massa snyggt från H&M. Vill ha de marinblå shortsen, den rosa koftan och den begie färgade lite längre koftan. och ja jag vill ha allt typ haha.  Fatta vilken dröm det vore om man fick en hel H&M butik. Jag skulle dö. Eller om man fick 30 minuter på sig och bara plocka på sig allt man ville ha. Jag skulle seriöst få panik. Tänk att få ta vad ni vill och ni har bara 30 minuter på sig. Vad skulle man ta först?
Jag skulle nog springa och ta massa klänningar, koftor, shorts och skor. Frågan är bara hur man skulle få med sig allt. Eller jag skulle ta expiditernas vagnar och kasta mig runt i hela butiken. Haha det vore nog ganska kul att se xD

Lite ändringar

Okej jag vet inte hur man gör med de där anonserna så jag skiter i det nu. Får maila och fråga när jag orkar. Jag fixat lite annat smått.
Tagit bort texten som har stått över headern förut. Skrivit en liten text under min profilbild, gjort menyn bredare, lagt till en bloglovin banner. Inga stora grejer bara sådana där små saker man stör sig på.

Men nu blir jag irriterad på den där stora grå runtan! Men det får gå så länge :)

Det kanske ser lite konstigt ut?

Om det ser anorlunda ut här i bloggen så är det för att jag håller på att fixa med anonser. Så för tillfället är det en stor fet grå ruta under "länkar". Men jag ska försöka fixa så att det ser bättre ut. Men det stod att det kan ta ett tag innan annonser kommer, så jag får vänta och se så att allt hinner ploppa upp innan jag börjar greja här :)



Försökte ta lite fina bilder när jag hällde upp loka förut men misslyckades ganska bra med det ;p En hel del bubblor blev det ju, dock lite för många!


Följ min blogg med bloglovin

Påskfirande

Då har mormor åkt hem och jag är helt död. Isabelle, Elin och jag har varit ute och spelat fotboll. tricksat, rockat rockring, bråkat och haft allmänt kul. Bråka är faktiskt kul. Det tycker alla utom Elin. Haha hon blir alltid as sur medan jag står och skrattar ihjäl mig när hon slåss som en galning.

Sen är jag ju förbaskat avundsjuk på lilltösa som gått påsk-kärring idag också. Hon fick nog två kilo godis samanlagt. Hur jäkla mycket som helst. Själv har jag fått mitt efterlängtade påskägg. Det kom efter maten. Så typiskt mamma :)

Måste bara påpeka att det är 17 grader i skuggan här och 25 i solen. Fast nu har solen börjat gå ner så det kanske är liiite svalare nu. Underbart! :D



Vi firar ju påsken pga Jesus så Elin försökte visa lite medlidande.

Gult!



Enbart för att det är påsk så har en en gul tunika på mig idag. Gult brukar väll inte riktigt vara min grej annars. Men idag så. Ni får ursäkta min traditionella mongo min idag också. Jag kan faktiskt inte råför att jag föddes mongolid.  

Tunikan  är typ 2 år gammal (o_0) och kommer från Gina tricot.
Strumpbyxor från H&M
Kofta från H&M
Långt svart linne från Gina tricot.

Ett cirkus klipp sålänge



En kines som flyger omkring, hehe! ;p

Cirkusen


Hon var heldampig med de där rockringarna måste jag påpeka.


De där var också helgalna och kastade runt sin lillebror som en gummisak sen, fast det var jag så faschinerad av så det tog jag inte kort på. Tyvärr.


Haha just det här kändes lite B. En bock som går på en kossa. Hallå! Vart är zebrorna och lejonen?


Här snackar vi boll skills alltså. Han jonglerade med pingisbollar. Med munnen. Han hade tre stycken bollar i punnen så spottade han upp dem på rad i typ 2 minuter. Han var as ball.


Elin och hennes socker vadd. Hade inte tid att fota min, hade ju fullt upp med att proppa i mig den ;)


Elin red kamel. Kände att jag var aningen förstor för det ;p

Där var det lite bilder från cirkusen då. Filmen har jag inte fixat än, men jag ska börja klippa ihop det nu. Mormor kommer ju om 15 min så jag hinner kanske inte klart med den innan det. Ni får väll se den ikväll :)

Glad påsk på er allihopa!

Då var det lördag då. Fast ingen vanlig sådan, det är ju en sådan där påskdag. Fast vilken av dem alla det är, det vet jag inte. Men påskbord blir det iallafall idag. så kommer mormor hit om en timme också. Typ tradition.

Idag har man ju fått ännu mer vårkänslor också. Vi har tagit fram altanmöblerna, tvättat dem och gjort fint, sen så lyser solen och det är klarblå himmel. Varmt är det också. satt ute på gräset och åt frukost idag. Hahah men vafan det blir ju mer vårkänslor då. Det är sant!

Annars då... Påskägget har jag inte fått än heller. Har faktiskt väntat i 1,5 timme nu (varit vaken så länge). Det är inte kul alltså. Men det lär väll komma snart hoppas jag ;p


Hähä hade lite kul inatt o_0

Jag älskar er

om ni blir medlem här!

Jag har snart poäng så jag kan få ett presentkort, men behöver bara nåååågra poäng till.
Ni vore helt underbara om ni blir medlem via mig. Gratismakeup är faktiskt en jätte bra och seriös sida. Så det är värt det. Har 300 poäng typ och det har jag fått enbart för att jag loggat in ch svarat på frågor. När man har 400 poäng får man ett presentkort på H&M/kicks på 150 kr. Perfekt ju.



Kvällen!

Då var man hemma igen efter en underbar kväll med Anna och Johanna.

Började med att jag mötte upp Johanna, sen pumpade vi däcken på statoil o_0 sen drog vi hem till Anna ooch våldgästade henne. Sen var vi där några timmar. Vi sprang runt på deras gata och dansade och bildade hög, hoppade runt och misshandlade varandras skuggor.

Sen gick vi in och satte oss vid datorn och sen försökte vi klämma ut ur Johanna vem någon Markus var men icke.

Just det vi fick se Annas balklänning. Den var bajs fin. Gött för henne som hittat en, man känner sig ju lite stressad med det där klänningköpet alltså. Självklart invigde jag den också. men vi ska nog inte gå in på vilket sätt jag invigte den på. Anna och jag har nämnligen en liten tradition, den är att vi inviger varandras nyinköpta saker :o Haha, om ni inte redan märkt det är vi udda ;)



Johanna, jag och Anna som våldtar varandra på rad i en pulka en kväll i januari. Jupp som sagt vi är udda!

Häjdå!

Nu drar jag och möter bästa Johanna. Vi ska ha skoj. Så bilder från cirkus och filmer får vänta. Kommer väll ikväll/inatt/imorgon

Här har ni Johanna pytt i panna! :D<3

Cirkus

Nu tänker ni, hallå du är femton år och går på cirkus! :o Så tänker jag också. Men det var faktiskt as coolt.

De är så otroligt duktiga allihopa. En pojke på 12(?) år hoppade två hopprep och gjorde femton volter samtidigt. Helt otrolig var han. Han såg ut som Benjamin Walgren men med tre gånger så mycket utstrålning. Och då kan jag tala om för er att Benjamin har otroligt mycket utstrålning han också.

Han uppträde med sina två bröder som var 18? Men den där lilla killen tog typ allas uppmörksamhet och om man gämförde honom med hans bröder så var inte han bröder ens duktiga. Eller jo det var de ju.

Sen var det en 10 årig flicka som också var duktig. Hon var verkligen as vig. Förstår inte hur man kan börja på kroppen som hon gjorde. Hon stod i bryga och hoppade hopprep och slängdes omkring. Ja fantastiskt duktiga var de. De två yngsta dessutom ju. Jag är fan mållös :o



Visar mer bilder och filmer senare. Höhö jag var lite busig och filmade, även fast man inte fick. Filmen kanske kommer imorgon ska klippa och greja lite först ;)

Would you know my name if i saw you in heaven..

De här bilderna fick mig att tänka på den låten. Och den låten får mig att tänka på konfirmationen. Konfrimationen får mig att tänka på lägrena. Lägrena får mig att tänka på papper och tandkräm. Papper och tandkräm får mig att tänka på sommaren. Sommaren får mig att tänka på Leo.
Och lilla Leo saknar jag otroligt mycket nu.. Man inser inte hur mycket man fäst sig vid någon förrän den är borta.




Dagens



Elin hoppade in och villa vara med! :) Tyvärr var mitt fejs alldeles för mongo idag så det är lixom inte till för allmänheten idag.

Kjorta från zara
Fodral från Gina tricot
Jeans tights från cubus
Väska från H&M

shiiiiit allt var inte från H&M idag. Det var fan coolt det :p

Elin vet jag inte vad hon har på sej men det struntar ni nog i, haha ni vill nog inte ha en 10-årings kläder ändå ;)

Påsklov!

Det är skummt för det känns verkligen som lördag idag. Kanske beror på att jag är ledig idag. Yeah min första dag på mitt älskade påsklov iallafall :D Underbart. Sov till ett idag, lite små dampigt men jag har typ inte sovit någonting den här veckan känns det som.

Vad ska jag göra idag då..Hm.. Just det jag ska på cirkus. Haha, men det kan ju bli lite kul. Var typ 4 år sedan jag var på cirkus senast. Det var i sexan med Anna panna, hähä ;p

Det var as läskigt igår för jag gick i skogen, också kom det värsta psykot och typ gick omkring mitt i skogen med en jävla stock. Haha jag blev så rädd att jag sprang hem :o Vad skulle jag i skogen och göra egentligen? Ingen aning ärligt talat, fick bara lust att gå i en skog. Lite skum impuls måste jag säga..

Ni få väll ha en bra lördag fredag, så typ hörs vi någon gång sen :)

xoxo


Haha tänkte vara lite bloggig av mig och lägga in en bild på frukosten. Seriöst alla fotar sin mat och lägger ut, varför? Okej jag har väll gjort det själv också någon gång då men inte i den här bloggen tror jag.

Enda anledning till att jag gjorde det nu är för att jag är stolt över mitt fina arrangemang med de vackra grönsakerna,, som jag lagt på rader i en speciell ordning. Jo jag är faktsikt morgon trött. Fast det verkar det inte som nu..

Bytt header..

igen. Men det är ju kul att fixa och greja och variera lite. Också är det ju så enkelt. Känns som att jag byter varje dag nästan. Hoppas inte det stör er bara, ni får säga till isf ;)

Kul också att läsarantalet har ökat lite. Ni är välkommna, och hoppas ni stannar och fortsätter läsa :)

Fast bara för att jag skrev sådär nu så kommer alla vara borta lika fort som jag skrev det där. Det brukar bli så för mig ;p Men håller jag käft går det alltid mycket bättre... Så jag borde radera det här inlägget. Men äsch, jag tar risken!


Modebloggning!


Finns det möjligtvis någon snäll lite människa där ute som kan flyga hem till mig med den här kjolen nu? Jag skulle bli väldigt glad då.
Nähä? Inte? Fan då.. Då får jag väll köpa den själv. En vacker dag ska jag nog ta och köpa den. Det är en sak som är säker. Men jag vill ha sommar för att köpa en sommrig kjol. Det känns fel annars :U

För er som undrar kommer den från monki och kostar den tvåhundrafemtio kronor.

Grannfejden

Åh jag stör mig så på det programmet. Det är så patetiskt. Vuxna människor som beter sig som barnungar. Seriöst två st 40-åringar borde väll kunna hålla sams? Utan att slåss, utan att stå och skrika på varandra och förstöra varandras trädgårdar. Snälla nån det måste ju vara något fel på dem? Seriöst!

Hur omogna får man bli? Vuxna människor som inte kan medla med varandra som inte kan bete sig som folk. Hur svårt kan det vara att aceptera sin granne? Eller reda ut något som gått snett. Men att anställa tv 3. Är inte det att gå till överdrift? De skämmer ju bara ut sig.

Det är ju precis lika patetiskt som alla andra svenska serier, som bonde söker fru, ensam mamma söker, den rätte för rosing, singel och sökande. Grannfejden är minst lika pinsamt som alla "Hej jag är desperat efter en man/fru" program.



De kör hårt på att försstöra varandras trädgårdar..


Och att mosa varandra.. Moget hörrni, moget!

Jacob Black citat

I boken "Breaking Dawn" är Jacob så skön. Tänker alltid massa roliga tankar, säger massa roliga kommentarer. Bäst är ju blondinskämten. Fast jag är blondin själv. Men dem har jag ju redan nämnt här en gång.. Så här kommer namnet på ett kapitel istället :o

"What do I look like? The Wizard of Oz? You need a brain? You need a heart? Go ahead. Take mine. Take everything I have"

Det märks att man är i Karlstad...*suck*

Hockey galna som alla är så har alla på skolan skrikit sm-guld hela dagen. Bankat i skåp, klappat händerna och sjungit. Ja herregud vilken huvudvärk man har nu.

För er efterblivna så vann färjestad SM-guld mot hv71 igår. För er ännu mer efterblivna så är färjestad Karlstads/Värmlands hockey-lag.

Hur som hellst så har det varit ett jäkla liv och skrik och ansiktsmålningar i skolan idag. Och lärarna har ju också fått en hel del utbrott under dagen, hehe. Några killar i klassen släckte ner varenda lampan i korridoren så att det blev as mörkt också kom halva skolan in i våran korridor och skrek xD Sen kom typ 10 lärare och skrek lika mycket fast av en helt annan anledning. Ja ni fattar. Ett jäkla liv idag.

Om 30  min börjar det grejer på torget också. Då åker väll hela Karlstad ner till stan och några fler. Hockeylaget kommer stå och tacka där också händer det väll en hel del saker. Förra året när de vann var det en som kastade sin hjälp ut i publiken så många hoppas nog på dte iår igen ;p

Jag själv tycker det här är förbannat störande. Inget hockey fan alltså. Så jag stör mig bara på alla idioter som skriker för tillfället hela Karlstad alltså.


Tävling hos FEBB

Var med och tävla hos underbara Lousie och vinn underbara priser!! Den människan är fantastisk :D Den där snygga väskan till höger har jag drömt om i hundra år och nu kan man vinna den hos självaste febb.blogg.se :D:D Underbart :D

För att inte tala om de snygga brillorna och den andra bajs snygga väskan! :D Jag drägglar. Jag känner ha begär just nu xD


Mitt rum är inte så fint...längre..



Varför lägger jag ens upp det här? Jo för att jag är som jag är helt enkelt... Ganska dum i huvudet. Men vafan skit samma. Här skriver jag omtyp allt så då kan jag lika gärna visa mina dåliga sidor också. Jag är sämst på att hålla ordning på mitt rum. Men av någon konstig anledning hittar jag ändå alltid allt jag letar efter. Det är ganska skummt faktiskt. Men om jag städar så hittar jag aldrig något sedan. Ibland får jag nämnligen damp och kastar saker i lådor, under sänger och ut i förådet så.. ja ni förstår hur det går då.

Nelly.com

Snart är skolavslutningen här. Och balen. Om 64 dagar rättare sagt. Och det känns som att det är dags att börja leta klänning redan nu.

Tycker den här var fin, att ha på belen/skolavslutningen. Problemet är att den går på 899 spänn.. Och då är frågan omd et är värt det?

 Disco Flower Dress SEK 899, Mina UK - NELLY.COM

Ursäkta men vad går han på?



Seriöst såhär råkar man bara inte se ut på bild, och man bara råkar inte heller bara visa ögonvitorna sådär. Något måste han ju gå på? Man är ju inte heeelt opåverkad när man ser ut sådär? På varenda kort! Visst om man inte är med på att någon tar kort men vafan. Han går väll knappast runt sådär hela tiden?
För att inte tala om hans hår! Lär dig tvätta det, lär dig kamma dig. Ja du är kille men du har ganska långt hår och ja har man det då kan killar också kamma håret.

En papparazi kommer.
Robert Pattinson "Åh vänta jag ska bara se drogad ut...Sådär ser jag ful ut? Bra nu kan du ta ett kort!"


Konstigt att han ser en miljon bättre ut i Twilight bara...

Mittwoch

Eller onsdag med andra ord. Ni ser jag lär mig något på tyska lektionerna iallafall ;)

Dagen började med en lugn morgon för en gångs skull. Trött som fan var jag också. Var seriöst helt borta kunde knappt tänka. Har inte sovit ordentligt sedan i lördags.

När jag kom till skolan blev det argumentation inför klassen. Var bajs nervös. Jag blir fan alltid nervös. Hur som hellst så gick det bra. Fick faktiskt VG+ jag som trott på G hela tiden. Sen blev det matte. Minns knappt att vi haft matte idag. Ni förstår hur mycket jag jobbade då. Sen engelska, woho dator=film hela lektionen, mohahah. Sen tyska då var det också film. Fast den var väldigt dryg. Sen slöjd och Ingmarie tyckte jag jobbade bra föengångs skull. Beror nog på den där betygsänkar varningen... *host*

Imorgon är sista dagen innan mitt älskade påsklov. Underbart! Jag längtar.




Hehe en till bild från skogen. Tog några miljoner bilder så.. Ni kommer nog få se dem ett tag framöver.

Hahaha. Fy vad värmländska är fult!



HAHAHA Cp gubbe. Sökte runt lite på youtube så hittade jag denna sköningen. Lite smått blåst. Lite smått dialekt skadad. Lite ful. Lite dum i huvudet helt enkelt.

Men jag ska väll inte klaga på hans dialekt. Värmlänning själv ju!

Fotade lite förut :U







Hehe inte så bra på det där men. Jaja kul är det iallafall. Fast det vore roligare med en systemkamera.

Inget desperate här inte

Desperate Housewives var inställt pga hockey. Kul. Inte. Hatar hockey. Jag som har längtat så till despe. Men det blev andra Avenyn istället... Men nu är det slut.


Jag är med och tävlar!



Jag är med och tävlar om världens snyggaste design hos twerds.blogg.se

Hon är verkligen super duktig. Jag skulle lätt vilja vinna 3.an! Var med och tävla ni också vettja :)

Så till varför jag ska vinna då...
För att jag är sämst på paint och man kan inte göra fina designer där. Och nej jag har inte photoshop. Så hur ska jag kunna få en fin design då? Jo jag kan vinna en hos twerds, Hallå det vore underbart.
Jag som har en twilight blogg..Eller nästan iallafall, jag skriver om allt men mycket handlar ju om twilight. Så det skulle passa perfekt.
Designen var verkligen underbar, så om jag blir vinnaren så behöver du inte ändra något i den, hehe. Okej namnet får du skriva dit ;) Men annars perfa. Så drar du mig som vinnare slipper du arbete.
Jaja, jag bara babblar på om värdelösa saker, så Twerds jag skulle bli överlycklig om jag vann! :D

Idag var jag effektiv

Idag när jag väntade på bussen satt jag minsan och gjorde so läxan. Skönt ju. Hade busshålssplatsen för mig själv, så jag slog mig ner och läste om växthuseffekten. Så då var det klart. Också har jag skrvit ner lite argument tills imorgon, Ska diskutera emot att det alltid är killens fel vid våldtäkt. Här snackar vi svåra grejer. Fick ihop lite saker. Låter mest idiotiskt men finns det något bra argumnet till att det inte är killens fel att han våldtar folk? Tror inte det.

Så nu ska jag göra slöjd läxan sen är jag klar för dagen. Om 10 min blir det desperate glöm inte det hörrni!




Haha mästerfotografen själv ;o

Robs nya filmer (haha)

Haha de verkar seriöst skit dåliga. Alla twilight fans låtsas att de tycker de verkar bra bara för att Rober Pattison är med. Men om sanningen ska fram så verkar fimen as dålig och Rob är skit ful i filmen. Så.. Ingen ide att vänta på de filmerna.

Om det är någon av dem som verkar okej så är det ju "How to be" men enbart för att han spelar efterbilven och pratar med sig själv i en spegel.



HAHAHAHA tillåt mig skratta. Ganska stor skillnad mot i twilight iallafall xD


Det är synd om mig

Jag håller på att bli förskyld. Jag har ont i halsen. Den svider. Nu ska jag sova. Jag har inte pluggat ett skit. Godnatt<3

Haha det här har blivit en deprissons blogg kan det verka som. Har blivit att jag bara skriver om tråkiga saker här ju. Nej det ska det ändras på. Jag är minsan en glad person så det så! :D

En liten förskyldning stoppar inte mig. imorgon ska jag vara uppe med tuppen och skriva en jävla masa prov som det ska gå alldeles galant på. Punkt slut!

Godnatt nu ska jag sova och få alldeles utmärkt mycket sömn. Jag ska sova så att förskyldningen inte bryter ut nu.

Sådär. En possitiv inställning är redan här :D



Här är en gammal bild på mej. Eller gammal och gammal. Tagen vid jul är den.

Mina vänner är sjuka! :D<3

Haha mina kompisar måste ha något sorts problem. De skrev några... fina? dikter om hur sorgligt det är att kursen är slut... Ja de är väll inte fullt så seriösa kanske jag måste påstå.

BY:ANNA :D

Ännu en dikt skall han få om jag så måste slicka på min tå.
Zaid min vän min älskade vän
Utan dig är jag nu som en himmel utan sol
Som en pool utan vatten
Som en råtta utan katten
Jag är halv som en trasig glasbit
En glasbit ensam i världen
Utan sin andra halva
Men kanske en dag full av behag
går jag kanske in på ett fik och så ser jag den där lilla glasbiten
Jag ser dina skimmrande ögon.
Dina ögon som glimmar av lycka och liv
Dina läppar som ler och skrattar
En känsla kallad lycka väcks nu till liv
Och Då
Då när vi står där igen ska jag ta dig i mina famnar
springa ut på ängen
På ängen där ingenting ska hindra oss
Där framma på ängen har jag dukat med bullar och saft
Det är ju det som är poängen
Två glasbitar förenade
Förenade för kärlekens skull
I en värld utan hyra och dyra ekologiska kaffe ska vi fika tills döden skiljer oss åt
Då jag sjunger denna underbra låt
Än är detta en dröm i en virvlande ström full av beröm
Så håll ut min vänn
Håll ut
Måndagarna kommer bli en pina
men ändå fina
när jag tänker på dina glittrande ögon
på lapparna du gav mig som jag sparat i mappar
Men annars kommer jag känna kniven hugga mitt hjärta av smärta
smärta av det tomrum du lämnat
Håll ut min vänn
Håll ut
Det är inte över
Det är bara början
Början på något fantastiskt

<3

BY: LISA :D

MEDDE MEDDE! EKONOMIKURSEN ÄR SLUT! DET ÄR SÅ UNDERBART MEN JAG KOMMER SAKNA ZAID SÅ HIMLA MYCKET ;(
JAG HAR TILLÄNGNAT EN DIKT TILL HONOM:
Fika, fika det var allt du ville ha
Fika, fika fick du det var du gla
Burger king, burger king, ditt älsklings jobb
Du heter zaid och inte bob
Tiden med dig var så underbar
och det var värt alla jobbiga dar
du vet att vi alltid kommer älska dej
och när vi träffas säger vi alltid hej
Vi kommer aldrig glömma dessa måndagar
eller alla konsumentlagar
ha det bra, tack och adjö
hoppas vi ses igen innan du hunnit dö
VISST ÄR DEN UNDERBAR? HA HA

Jag dör. Bokstavligt talat.

Jag har läxor och prov högt över huvudet. Men men det brukar gå bra ändå. Jag är lixom inte van vid att plugga. Det här är första gången på några år och det här är ingen mjukstart kan jag ju säga.

Jag har:
Syslöjd
Tyska glosor
Tyska sammanfattning
So uppsats
So växthus effekten ett helt häfte
No genitik prov
Hemkunskaps prov
Svenska argumentations tal

Ni fattar! Jag har fullt upp.

Kursen var dö trisst som vanligt. Glad att den är slut nu iallafall. Vi fick höra på en föreläsning om aktier och fonder men Anna, Lisa och jag gjorde lite annat. Som att kladda ner papprena. Sen fick vi rast utan fika (ska spränga folkuniversitetet de hade ju lovat oss fika :() sen blev det spel. Jag vann en bok om aktier jippie. Jag ska bränna den imorgon.

Nu ska jag plugga vidare så hörs vi en vacker dag. PUSS och hej leverpastej<3



Hehe vad kul man kan ha ;p

Ekonomikurs here i come!

Sista gången på min älskade ekonomikurs idag. Jag sörjer. Jag kommer verkligen sakna den...Eller inte. Yeah får pengarna idag. 500 spänn. Gött gött det. Men det blir till att spara dem tills jag ska till Stockholm. Roligare att shoppa där än i den här lilla staden.

Det är så himla skönt också för den här gången ska vi inte snacka om ekologiskt kaffe, om att vi ska flytta till pluto, eller att våran ledare fikar 5 gånger per dag. Idag ska vi spela spel och fika.

Det skönaste med att kursen är slut är egentligen att få slippa höra på när snubben snackar om sina tusen fikor, sitt jobb på BK och att han pluggar på universitetet och får 7000 i månaden.
Och just det vi får inte glömma det ekologiska kaffet på universitetet som bara kostar 1 kr mer men som han inte köper, men försöker få oss att köpa. Fast vi dricker inte ens kaffe...

Ska bli skönt att slippa höra att många av oss har tagit sms-lån, att vi betalar räkningar, att vi kommer köpa bil om 2 år, att vi flyttar hemifrån om ett år. Hallå! Vi är 3 pers på 15 år!

Nej jag behöver ett lycka till för att stå ut en sista gång. Fan det börjar om 30 min. Tror jag måste ta livet av mig...

Dåligt med uppdatering framöver

Ni får ursäkta men det kommer bli dålig uppdatering här ett tag framöver. Jag ska nämnligen plugga som en häst.

Måste skriva en so uppsats, öva på ett svenska tal, plugga på hemkunskaps och genitik prov. Skolan ska ju gå före allt annat sägs det ju och det har det ju inte gjort för mig. Enda anledningen egentligen är att jag är lat. Jag är så förbannat trött på skolan, så jag orkar inte plugga alls. Men jag måste.

Så.. Mot no boken nu. Hejdå. På torsdag börjar det bli mer uppdateringar. Då får jag påsklov. Så ni får stå ut.




Skogen och fotografering

Hej svejjs i lingonskogen.

Jag har precis kommit hem från en tur i skogen med lillasyster (så hälsningen passade bra tycker jag :D). Vi var nog ute i en och en halv timme och fotade. Så det blev en hel del bilder. Ska redigera lite med färg, kontrast och sådant bara. Har tyvärr inte photoshop så kan inte ändra så mycket. Så kan jag visa er lite bilder sen :)



Jag är trött.

Idag vaknade jag utav att Lisa och Anna inkräktade huset. Mamma kom in och sa att mina kompisar var här. Så jag gick upp för att kolla, och där var de. Iklädda spring kläder. Jaha då skulle man plötsligt ut och springa.

Upp snabbt och göra sig iordning. Och ja jag var ganska borta, och ganska trött. Typ 15 minuter senare stog jag vid en fet kulle och skulle springa intervaller. Sen tjatade de om att de ville veta min blogg och ja nu vet de adressen hit. Så välkommna då, hehe :)

De är de första jag känner som läser bloggen ;p Tycker jag har lyckats dölja den ganska bra. Har ju haft den lite mer än en månad. Tyckte det skulle vara kul att se hur lång tid det skulle ta för någon jag känner att hitta hit.

Startade bloggen 21 februari och nu är det 4 april. Så jag lyckades hålla käft ett bra tag :D


Lisa och Anna :)<3

Jag får damp...

för jag vill se new moon nu,nu,nu,nu,nu. Jag står inte ut. Måste se den.Om ni ska förstå hur jävla jobbigt det är att vänta till november med att se film helvetet så ska jag försklara för er att det är precis som för en knarkare som knarkat i 5 år och helt plötsligt inte får sin drog.

The twilight saga is my own brand of heroin! It´s like a drog to me.

Kan jag inte bara få somna in. Vakna om 230 dagar på en biosalong och en stor bag med en jävla massa twilight stuffs? That´s my biggest fucking dream right now!

Haha tycker jag är ganska bra på engelska va? Eller inte... Har alltid varit sämst på det, hehe!

Som ni märker har jag tråkigt. Så tråkigt att jag snart åker till schweiz. Nu undrar ni, vad ska hon dit och göra? Där fick ni något att klura på. För jag antar att ni har lika tråkigt som mig om ni sitter och läser det här nu. Jag lider med er...Om jag kan lida mer än vad jag redan gör..

Nej jag ska sova nu så slipper jag känna trisstessen eller hur det nu stavas? Inte heller min starka sida. Att stava alltså.

Hur som helst godnatt. Jag drar inte till schweitz, för tillfället nöjer jag mig med att sova några timmar. Och bara så att alla vet det så är jag egentligen inte lika självmordsbenägen som jag låter.

Just det godnatt var det. Idag igen..<3

BIKBOK IS DA SHIT



Eller inte butikerna där hittar man aldrig något :o Men hemsidan hade en del snyggt faktiskt :D

Solglasögonen hade varit snyggare om glaset var svart.. Halsbandet var lite ballt också tycker jag ;p


Busschaufförer

Ibland då sitter man på en buss och känner en enorm stank. Ibland sitter man ensam på bussen dessutom. Då börjar man fundera på om det är en själv som stinker svett. Sedan inser man att det är busschauffören som stinker baja. Så får man sitta där och få kväljningar. Trots att man sitter längstbak på bussen. Det är speciellt en jag vet han stinker jämt. Störande!

En annan sak. När man plingar långt innan man är framme vid busshållsplatsen och bussen inte stannar, då kan man bli riktigt irriterad. Visst om man missar att stanna ibland men, jag är med om detta i princip varje dag. Dock inte när jag ska gå av men när andra ska det. Ska man jobba som busschaufför får man väll var med lite och inte sitta och drömma sig bort. Det är ju trots allt i trafiken han kör. Hör och ser de inte att någon har plingat så kan de ju inte vara särskillt uppmärksamma. Då kanske man borde fundera på ett nytt jobb.

Men samtidigt kan jag förstå dem. Hur kul kan det vara att sitta och köra en buss hela dagarna?

Men har man väl kört förbi en busshållsplats där någon ska av och personen som skulle av säger till kan man ju vara lite trevlig också. En gång skulle jag av och självklart sa jag till chauffören.
- Ursäkta jag skulle av här!
- Då får du väl ta och pöinga tidigare nästa gång.
- Men jag plingade för länge sedan.
- Ja men jag kan inte stanna här så du får gå av på nästa hållplats.
- Men du kan släppa av mig här bussen står stilla i en bilkö och det är trotar här bredvid.
- Nej det kan jag inte
- Men jag måste av här jag har inte lust att gå en halv kilometer extra för att du inte klarar av ditt jobb.

Tillslut så släppte han av mig efter många om och men. Men vafan har han gjort fel behöver han väll inte skylla över det på mig?


Good damn you´re beautiful

Tycker den här låten är sjukt fin!


Fredag..

Hej. Idag är det fredag. Fast det vet nog alla redan. Min fredag har iallafall varit ganska dryg. Försov mig och vaknade 10 minuter innan bussen gick. Sen har väl allt flytit på i ett ganska drygt tempo. Fick reda på att jag ska sitta och diskutera inför hela klassen på onsdag också. Då ska jag och Marcus stå och prata om våldtäkter. Jag måste dessutom deiskutera för att det alltid är tjejens fel att hon blir våldtagen. Ingen lätt match med andra ord. Det ser jag verkligen inte fram emot. Visst om man satt med bara läraren men nu ska helaklassen se på... Jag dör. Räcker det inte med att man ska försvara någonting man tycker är helt totalt fel? IG here i come!

Nu ska jag hämta någonting gott att tjocka mig med sen ska jag se på en bra film(TIPS någon?) och hoppas på att jag inte blir förskyld. Har nämnligen lite ont i halsen.

Jacobs blondes joke

"do you know how a blondes braincells die? - Alone"

"Rosalie, how do you drown a blonde? - Glue a mirror to the bottom of a swimming pool"

"It's not hard to erase a blonde's memory. - Just blow in her ear"

"What do you call a blonde with a brain? - A Golden Retriever."


Tycker Jacob är så jäkla skön i boken Breaking Dawn :D Han tänker alltid massa roliga sarkastiska tankar och fäller roliga dräpande kommentarer :p Roligast är ju när han driver med Rosalie.

Jag skriver som om det hela hänt på riktigt. Det är ju bara en bok. Som jag är beroende av... Jag har fastnat i träsket.. finns det behandlingshem för twilight skadade? Om det inte finns borde de börja förberda sådana. En hel del verkar vara beroende ju.

Blus från Vila

Mamma var lite gullig förut och köpte en blus till mig :) Hehe hela 65 kr kostade den. MEN det är tanken som räknas och tanken var god!


Köpen:


Jag borde typ få pris i bästa suddiga bild eller något. Jag är ju typ världsmästare. Billig var den iallafall 69 spänn :D




Efter att ha suttit och klippt och skrapat ut det sista ur den förra kändes det som om det var dags för en ny tub. Så ja här har jag nu en.

Inte att förglömma det fula blixtlåset som jag helst vill kasta i en sjö. 61 spänn fick jag punga ut för ett värdelöst blixtlås som jag inte ens vill ha. Det förkänade inte ett kort med min  kamera så det blev en google bild istället. Mitt är dock svart med silvrig kedja (ska sy en kjol).

Min dag för de som är intresserade!

Åkte till skolan nio för jag orkade inte med dansen när jag kom dit fick Anna och jag stå i kiosken. Det var väldigt.. Gott. Vi åt ungefär hela tiden förutom när vi smet iväg och solade i några timmar. Med tanke på att sola så har solen lyst hela dagen och det har varit 18 grader. Underbart med andra ord.

Sen när kiosken stängde fick vi gå på en soo lektion och jag var ganska överaktiv muntligt hehe. Men läraren blev iallafall glad för att jag räckte upp handen ;p

Sen hade jag utvecklingssamtal och allt var perfa i alla ämnen förutom slöjd. Där var dte en sänkning på G (och till g) så läraren var inte så glad. Kanske beror på att jag bara suttit och inte gjort ett skit 2 lektioner nu. Så mamma gav mig en hundring så jag skulle kunna köpa det förbannade blixtlåset som fattades. Ja ni förstår min skola är fattig så här får man köpa materialet själv.

Sen blev det stan med Anna vi kollade lite överallt och hade allmänt kul som vanligt. Jag köpte en t-shirt och en ny body lotion som var väldigt välbehövligt. Just det vi åt på donken också. Sen när jag kom hem stod det hamburgare på köksbordet. Woho im happy.

Sist men inte minst vill jag säga grattis till den som orkade läsa allt detta om min dag. Ni måste ha väldigt tråkigt just nu så ni får lite medlidande av mig här och nu. Varsegod!

Jag har gjort om mitt rum! :D




Möblerade om lite och fått ny säng (y)

Nej nu måste jag skynda mig iväg till skolan. Var ingen dans idag så jag börjar 09.30 men bussen går om 15 min och jag är inte färdig än så.. Vi ses senare.

Wohoo fint väder idag igen! PUSS på er vi hörs senare :)<3

Today im wearing this:



Först och främst får ni ursäkta min vackra bitch-ihoptryckt blick-min. För det andra hade jag en kofta på mig men det blev för varmt (Bara ifall ni ville veta liksom. Ni kan ju anteckna också om ni vill).
Nu till själva grejen. Det är typ 20 plus ute på våran altan. As skönt. Så man kan sitta i kortärmat utan att frysa ihjäl.

Jag vet inte hur jag kom på det men jag funderade på att ta pulkan och dra iväg till kullen här borta. Det var nämnligen lite snö kvar på den såg jag förut. Liksom bara för att demostrera så tänkte jag ta på mig bikini och åka pulka.
Vaddå? Det känns ju som både sommar och vinter samtidigt och det gör mig faktiskt lite frustrerad. Då kan man ju lika gärna visa det också? Vore inte det en ganska kul syn?

Haha okej skit i det där jag skrev ovanför.Nu till det jag egentligen skulle göra. Skriva vad jag har på mig idag för de intresserade.

T-shirt gina tricot
Jeans cheep monday

öhm.. Det blev en liten lista. Verkar ju nästan som att jag inte har någonting på mig ju :o

Foppa tofflor is da shit!


Yeah nya modet vet ni! ;) Ingen sommar utan Foppa tofflor. Hehe okej. De är inte snygga. Det är inte mode. Men en sak är säker. Ingen sommar utan Foppa tofflor.

Jag kör på sommar redan nu. Fast bara hemma. Känns ju lite fult att gå runt med dem på allmän plats.
Jag menar på allmän plats får man ju inte vara full, skräpa ner, vara drogad, bete sig dumt och typ massa saker så då borde man ju inte få ha de här tofflorna på sig heller. Och jag vill inte hamna i fängelse liksom.
Så jag kör på mina rosa fake hemma i trädgården där bara min gamla tanter till grannar ser mig. Och de ser mig ju knappt.. Hallå gammla tanter! De brukar väl var blinda? Om inget annat så blir de väl det när de ser mig..

Ska man ha något får man kämpa för det!



Uhm. Behöver jag ens säga något? Den tog helt enkelt slut och vad gör man? Nöden har ingen lag!

April april din dumma sill!

Hej på er! Hur står det till idag då?

Själv mår jag prima. Det är ju första april idag och jag ska lura skiten ur alla jag känner. Har kommit på lite bra grejer. Mohahahah!

Som om det inte vore nog med att man får luras hela dagen så är det klarblå himmel och en stor sol som lyser in igenom fönstret, sen hör man lite fåglar vissla då och då. Underbart våren är ju här!


Just det inläggen här nedanför är lite smått oseriöst. Vill man vinna måste man fjäska också. så ta det inte allt för seriöst nu. Gillar inte alls den tjejen alltså. Är det någon som gör det? Vi säger att det inlägget var en försmak av 1 April!

RSS 2.0