Fly bird fly!





Fotade de här äckliga fiskmåsarna som attakerade mig och Anna för några dagar sedan. Haha vi dsatt under handdukar och gömde oss för dem ^^

Nu ska jag göra mig iordning och gå och lägga mig och se på tv för att sedan försöka sova i dena stekande värmen. Ska upp och kolla på Johanna när hon spelar teater imorgon klockan elva. Hehe det är faktiskt tidigt! Jag har nämligen kommit in i mina traditionella lov-vanor, gå och lägga sig tre vakna runt ett. Inte bra!

Ciao xoxoxoxox

My new tops



1. T-shirt från Bikbok
2. Über skön t-shirt från Monki
3. Blommigt linne från Monki
4. "Maja sunglasses" från Gina tricot

Sådär, det var allt från dagens shoppingtur. Får ta och visa vad jag köpte på västkusten också någon dag! Ciao xoxoxoxoxo

Do you ever feel out of place?



Hejhej! Idag är Sandra på ett ganska dåligt humör måste jag bara påpeka. Ibland känns allt bara skit...

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more?
Before your life is over
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me

Se upp!

Idag har jag varit på stranden med Anna hela dagen. Det var...anorlunda. Vi satt vid klipporna och slängde ut mat vid folk så kom det ungfär trettio fiskmåsar och attakerade. Sedan fick vi sitta ocg gömma oss under handdukar för att inte bli attakerade själva ^^

Efter det så badade vi i en timme och hade sandkrig, och vattenkrig, och sten krig och massa olika krig. Ni som nu började undra hur gammla vi är kan jag meddela att vi fortfarande är 15 år och snart 16. Och nej vi är inte efterblivna även om det kan verka så. Men ett tips; Se upp för Anna ocg mig! jag lovar, ni vill inte vara i närheten av oss när vi är på övertrötts humör.

Ciao xoxoxoxoxo


Hahaha hittade den här fin fina skylten i fjällbacka ^^

Haha



Ni måste ju bara kolla på denna vackra skapelse. filmade lite på västkusten förra veckan.
Tänk på att det är den första filmen jag gjort och jag vet inte hur man får bort ljudet från kameran, och bara så ni vet så har jag gjort så att filmen ska se gammal och brusig ut med flit. :)

Schlappt

Igår kväll var Anna här vi käkade tacos kollade på värdelösa tv program och åkte och badade elva på kvällen ^^

Idag har jag inte gjort då mycket, sovit i hundra år och ätit tacos till frukost. Yeah är det sommar så är det sommar, då ska det vara schlappt!
Nu ska jag åka till bergvik en stund och kolla i lite affärer. Eller kanske man ska ta sig en sväng till stan?

Ciao xoxoxo


Hola!

Slapp dag har det varit idag. Vaknade runt tolv, åt lunch, åkte med familjen till skutbergen (woho de tillät mig vistas i solen, fast de tvingade på mig solkräm ;p) där var vi i några timmar, solade lite, badadde massor, simmade massor, buttade i alla jag kände i vattnet (och några till), nu för tiden är jag den enda som inte är badkruka! Jag som alltid har varit det annars, nu kastar jag mig bara i.

Nu har jag precis duschat och ska snart fixa lite tacos åt Anna & mig, hon kommer hit ikväll så ska vi...äta, haha det gör vi alltid ^^ Äkta kossor är vi :)

Ciao xoxoxo


En oredigerad bild från västkusten :)


ajajaj

Hej! Idag har jag varit på bomsta och solat & badat hela dagen. Anna och jag åkte redan halv tio i morse, också gick vi på stan en stund innan vi drog till bomsta. Jag köpte en ny bikini, det var väldigt välbehövligt. Vi har solat as mycket och tagit minst tio dopp i vänern. När Johanna slutat sitt jobb så kom hon ut tiull oss en stund också. 
Nu har jag precis duschat, kom hem för en halvtimme sedan, där med den dåliga updateringen.

Jag har bränt mig as mycket idag, är verkligen knallröd i ansiktet och på armarna. Det gör ont, ajajaj! Hudcanser here i come. Nej jag får ta det lite lugnt med solen i några dagar. Nej nu blir det grill med familjen, sedan ska jag sova. Länge. As länge.

Ciao xoxoxoxoxox


Tog inga bilder på stranden idag, men här är en bild från västkusten iaf :)


Good night people!

Nu ska jag sova. Jag ska nämligen upp tidigt imorgon, ska ta bussen 9:13 till bomsta med Anna. Vi ska sola och bada :D På eftermiddagen bilr det en tur till stan med Johanna också :)

Herregud, jag vill ju ha sovmorgon. Jag har gått upp 8 varenda morgon i en vecka nu, jag var tvungen att hinna till frukosten som stängde 10.00.Vem fan äter frukost innan tio under sommaren? Det är ju typ natt ^^ Men men, det blir hur som hellst till att ställa klockan imorgon också.

Godnatt, sov gott :) Ciao xoxoxoxoxoxo


Bilder del 1

Hej, jag tänkte ladda upp lite bilder nu. Egentligen orkar jag inte, men om jag känner mig ssjälv rätt så kommer jag inte ladda upp bilderna om jag inte gör det nu ;p Så här kommer några;

När vi kom dit på söndagen så var det as fint väder sedan kom molnigheten ganska plötsligt, haha :p




Vi fiskade crabs :)





Vafan jag tog 300 bilder och det är en hel del bilder jag vill visa så jag får dela upp det i flera omgångar, kommer säkert en del 2,3,4 snart också, haha ;) Orkar ju inte ladda upp alla bilder nu! Ciap xoxoxo

Hemma!

Hahah jag är lyyycklig! För jag är hemma ;p Det har varit lite små drygt å kusten faktiskt. Har inte haft så mycket att göra. Jag är trött på brännmaneter, saltvatten, stora feta lyxbåtar som man avundas och röda små bodar. Imorgon ska jag till en sjö och bada i sötvatten.

Just det, en mycket viktig detalj! Jag bodde granne med Christian i Robinson :D Hehe värsta B-kändisen men det var coolt. Pappa och han pratade och han mobbade pappa lite:
Christian - Vad dricker du då?
pappa - Cider!
Christian - Vadå är du inte man?

Bilder kommer snart jag håller på att lägga in dem i datorn ;)

. Kungligt

Min lillasyster får äta kungligt på morgonen. Det är ju orättvist att hon får ha mig till syster och inte jag. Ehm det där lät konstigt men skit samma. Kolla bara vilken underba, fantastisk och otrolig frukost jag gjorde till henne imorse! Jag själv som inte ens brukar orka bre en macka till mig själv.
Första bilden är dock helt oredigerad!





Style





Bilder tagna från lookbook.nu

onehundredfifty

Var pprecis ute och hämtade posten och vet ni vad som har kommit? Mitt presentkort från H&M. Woho 150 kr, ska nog ner och kolla lite på rean senare :) Nu ska jag fixa lunch. Är huuungrig. Senare ikväll blir det grill med Anna & Lisa tror jag. Vi sa så igår iallafall ;)

Ciao xoxo


one year

Godmorgon. Här sitter jag, vaken sedan länge. Jag är barnvakt, eller var i typ en timme på morgonen, skulle få iväg Elin till fritis och göra iordning henne. Och sedan en timme tillbaka är jag fri från henne, hoho ;)

Det är typ deja vu känsla just nu. För exakt ett år sedan idag så skaffade jag min första blogg och då skrev jag att jag skulle lämna Elin på fritis. Tyvärr har jag bytt blogg 3 gånger så jag har inte de inläggen kvar. Men bloggat har jag gjort i ett år nu även om jag inte gjort det i den här bloggen ;) Tiden går så fort. Käns som att jag började blogga för en månad sedan men samtidigt känns det som att jag bloggat hela livet. Hahah det där lät sjukt ^^

Idag ska jag baka, men jag vet inte vad.. Vi får se ;) Jag är sugen! Nu ska jag kolla posten och hoppas på att mitt presentkort på H&M har kommit. Ciao xoxo


En bild som jag tog för ett tag sedan, det är Belle som går där :)

Sommarlov

Första dagen på sommarlovet nu då :) Det har ju varit helg så det räknas ju inte på riktigt. Så idag börjar sommarlovet. Känns ju ganska skönt måste jag påpeka. Synd bara att det är kallt och molnigt och inte ett dugg sommrigt väder ute.

Idag har jag varit hemma och slappat bara, kollat på film, saknat datorn. Mamma kännes mig såpass väl att hon tog med den när hon åkte till jobbet för annars skulle jag bara sitta här. Men nu har jag ju suttit vid tv:n istället. Haha! Därför blir det dåligupdatering även om jag har massor av tid till övers nu. Ska kolla upp mobilbloggningen. Fingerar inte för mig och jag har mailat blogg.se. Så jag får se om de kan fixa det. Hon skulle kolla med deras tekniker ;)


Var ute och fotade lite förut så nu ska jag redigera dem lite. Haha så mycket som det går med mitt kassa program. Kan ändra färg, ljus, skärpa och sådant :p

Klassfest

Hej alla glada! Igår hade vi klassfest och nästan alla var där. Jäkla kul, fast i slutet blev det lite drygt ;p Men annars kul. Vi beställde pizza, pratade och hade det allmänt mys :) Senare på kvällen drog vi hem till Elin och körde gitarr hero wold tour.
Jag kommer sakna alla så jäkla mycket. Men det går väll över snart och man börjar längte till gymnasiet.

Idag har jag varit på stan med Anna kirrade present till Johanna, sedan mötte vi upp Johanna på stan kollade i lite affärer med henne, sedan tog vi bussen hem till henne och kollade på en massa bilder. Fick några bilder av henne som hon beställt och fått utskriva också, men jag glömde dem hos henne. Senila Sandra kan ni kalla mig! Så ni får se dem en annan vacker dag.





Tiden bara rusar iväg

Hej alla underbara bloggläsare! Kul att ni fortfarande tittar in här. Jag har typ fullt upp. Igår var jag ute och åt med familjen, efter det drog jag upp till Anna och sedan gick Anna, Lisa och jag på bio. Baksmällan och det var verkligen den roligaste filmen jag sett. Så jävla underbar. Ni måste se den!

Idag vaknade jag ett, och pappa tvingade iväg mig till coop. Kassörskan måste trott jag var drogad eller något för jag var verkligen heeelt nyvaken. Efter det har jag legat vid datorn och varit inne på msn och chattat med halva klassen. Hahah väldigt underhållande måste jag påstå. Nu ska jag iallafall iväg på klassfest och grilla i skogen. Synd att det regnar, men Calle har med sig parttält och pressentingar ut i skogen. 

Sist men absolut inte minst vill jag säga grattis till underbaraste Johanna <33 Som fyller hela 16 år idag!
Hennes blogg -->
HÄR!

 
Johanna<333

Skolavslutning på G

Hej! Nu är den oaktiva Sandra här igen. Typ grattis till er! Snart ska jag på min skolavslutning. Jag sörjer, för jag vill verkligen inte sluta nian. Det har varit ett underbart år och alla i klassen har börjat umgås först nu sista året liksom. Och nu är det slut och dags att börja om på nytt. Fan jag vill inte! Hahah det låter säkert sjukt men jag vill inte ha sommarlov än. Speciellt inte när det spöregnar ute som det gör just nu.

Något positivt med detta är att jag mest troligt kommer få ganska bra betyg och tusen spänn av mamma :)

Nej nu ska lyssna på depp musik, sörja och vara mer aktiv på facebook. Haha jag satt och lade in tusen bilder på bilddagboken och facebook igår från balen.

Ciao xoxo


Jag kommer sakna alla de här underbara människorna! <333

Balen!

Den var verkligen jätte kul! När vi kom dit tog vi först en massa bilder med klassen utanför. Sedan gick vi in och "minglade" och drack cider. Sen blev det mat, då fick alla klasser sitta vid ett varsit långbord. Först blev det rostbiff, skinka och potatissallad, och sedan efterätt en choklad grej. Efter det så dansade alla i typ 4 timmar. Helt galen, jag trodde inte att så många skulle våga dansa men seriöst alla dansade och var helt galna, haha! Sedan var klockan tyvärr tolv och det var slut. Då fick vi skjuts av Emilias pappa hem. När jag kom hem skjöt det i hela huvudet pga den höga musiken, haha.

Anna,  Lisa, Zainab, jag!


Nästan hela klassen!


Viktor, Jesper, Amir, Marcus!


Carl (vänster bakgrunden), Marcus, Fadi, Karl


Zainab


Vid matbordet!


Det kommer säkert fler bilder senare, jag har några till som jag lägger upp senare också skickar säkert folk en massa bilder, så mer kommer! :)

Vad är det för samhälle vi lever i?

Jag blir så jävla arg. Jag har läst lite i olika bloggar om tjejen som blev mördad efter sin bal. Hon var 16 år, knappt det.  Jag känner henne inte och egentligen sörjer jag inte personen i sig. Jag menar jag vet inte vem tjejen är. (Jag är inte känslokall, man kan inte sörja alla som dör, de dör faktiskt en person var 10:e sekund.) 
Det som gör mig så äckligt förbannad är hur man kan göra något sådant här? Hur kan man mörda någon? Och hur fan kan man leva med sig själv efteråt? Hur kan man leva med det på sitt samvete? Att ha mördat en 16 årig tjej som knappt startat livet. Som var lycklig, och positivt inställd till livet? Hon verkade ju vara en bra person.


Det är så sorgligt att läsa hennes blogg. För hon nämner ofta saker hon vill göra, saker hon ska göra. Hon ville leva livet, längtade till sommaren som skulle bli underbar, hon såg fram emot premiären av new Moon, hon skulle börja gymnasiet, och hon hade vänner. Therese själv mår väll inte dåligt, hon lever inte längre, hon känner ingenting nu. Men hennes vänner? Hennes familj? Hur kan man ge så många en sådan sorg? De kommer leva med tanken "om vi inte lämnat henne så hon kunde gå iväg så kanske hon inte blivit mördad, kanske hon hade fått leva sitt liv då. Kanske hon kunde gjort allt det hon drömde om".


Det som gör mig ännu argare är tanken på de två mördarna. De kommer inte få något hårt straff. De kommer säker få psykisk vård precis som alla andra kriminella. De kanske får 5 år i fängelse max. Men sedan då? Ska de få gå fria, få leva sina liv ostört efter några år? När de förstört hur mångas liv som helst. Förstört dem med saknad och sorg? Tagit ett liv från en livsglad tjej? För att sedan kanske göra samma sak igen? Kanske mörda flera. Nej, Sverige behöver inskaffa hårdare straff. Livstidsfängelse påstår de att vi har också. Jo man tackar 15 år! Vilken människa på den här gjorden har ett 15 år långt liv undrar jag? Just det, det är offren, men de där mördarna ja de lever ju betydligt mycket längre liv. Ska det finnas ett straff som kallas livstid ska det också vara livstid. Annars kan de döpa om det till typ, "Sveriges hårdaste straff som i andra länder är det simplaste straff du kan få".
Detta är alltså ifall det skulle råka vara så att mördarna åker fast, vilket de aldrig gör i detta samhället..


Ursäkta jag var bara tvungen att avreagera mig. Blir så arg utav sådant här! Vad tycker ni om det som har hänt?


Nu är det slut

det känns så iallafall. Nu har jag för sista gången i hela mitt liv haft en lektion på Rudsskolan. För sista gången har jag suttit i en lektionssal där, för sista gången har vi retat oss på lärare, skrattat och skämt ut oss där. Känns sorgligt, mest för att man kommer sakna en del. Speciellt Anna och Lisa. Anna ska liksom dra till Sunne. Vi kommer ju fan aldrig träffas, fast jag ska komma och våldgästa henne varenda helg! Och Lisa ska gå på Älvkullen. Okej det är inte långtbort, men sunne. Var människan tvungen att dra till en annan stad?

Hur som hellst så har vi en slapp vecka framför oss!
Idag: Städ & utvärdering
Tisdag: Friluftsdag vid kroppkärrsjön och senare fotbollsmatch mot norstand
Onsdag: 9:or ska till alster och ha lekar & tipspromenad. På kvällen är det bal!
Torsdag: Ledig, komptid för balen. (fan sjukt att man får komptid för det ;o)
Fredag: Skolavslutning


Nu ska jag lyssna på The Kooks och värma en pizza. Ciao xoxo

hejjagharshoppat

Hej... Fan nu börjar söndagsparty. jaja jag får skriva fort ^^ Idag har jag varit på stan i typ 20 minuter sedan åkte jag till bergvik. Fick ett ryck och köpte två par skor bara för att de var billiga. Det ena paret är vinterskor och det andra är bajsbruna. En väldigt ful färg om jag få säga det själv. Också köpte jag jeans tights på H&M.. Och två glassar om ni vill veta det, haha :)



Det här är de fina skorna som är höst,vinter och vårskor och tyvärr så är det sommar nu! 99 spänn kostade de iallafall på skopunkten, sjukt billigt :o

Visar resten sen, måste kolla på söndagsparty nu! ciao xoxo

Magnus Betner

Hahah Magnus Betner är så jäkla skön!! Humor på högnivå här :D Missa inte Hans program "Tal till nationen" ikväll klockan 21.30 på kanal 5. Det är han som ska underhålla oss den här nationaldags kvällen. Missa inte det.


Såhärserjagutidag




Det var ett bra tag sedan jag visade en "outfit" så jag tyckte det var dags igen :)

Jeansshorts från H&M barnavdelning, hoho 98 kr jag diggar barnavdelningen på h&m alltså!
Tröja från Åhlens
Skor från H&M

Passade i morse men nu är det lite kyligare så jag ska nog ta ett par längre byxor ^^

Sista helgen

Då har sista helgen innan sommarlovet startat då. Jag känner mig schizofren Ena stunden vill jag inget annat än att ha sommarlov, sola, bada slippa skolan. Andra stunden vill jag absolut inte ha sommarlov, jag vill vara i skolan och träffa alla i klassen. Typ. Tror det mest beror på att man inte vet om det kommer bli bra eller dåligt på gymnasiet. Det känns liksom nervöst(?) att börja om på nytt, ny skola, ny klass, samtidigt är det spännande(?) och man vill ha höst nu dirr.

Äh nu ska jag ta till vara på den sista veckan med bal, klassdagar och skolavslutning. Sedan ska jag njuta av sommarlovet och sedan börja gymnasiet och hamna i en bra klass. Punkt slut.


Tog lite bilder på Elins godishalsband igår. Gick in i hennes rum tvingade henne ställa upp på några bilder och sedan att masera mig :D

One last time

Här sitter jag och lyssnar på the Kooks "one last time". Bra låt det där. Jag har tråkigt och har ingenting att göra. Seriöst jag ruttnar. Fundera på att dra med Elin och fota lite, haha. Ungen ligger typ och sover så kommer jag och släpar upp henne. Får fundera på om jag orkar ta en fight med henne innan jag beter mig lika impulsivt som vanligt kanske ^^

Vad gör ni en fredagskväll som den gär då? :)


Vill ha fint väder nu, sol och värme. Det är ju sommar, hallå det är juni! Kommsi kommsi lilla solen :)

Anna, jeans, godis, talang

Kom nyss hem. Anna och jag har varit på stan i typ 10 minuter och på bergvik typ 10 timmar. Eller inte, vi var där en timme för er som inte förstår min ironi. Jag köpte ett par jeans som är lite baggy och går till vaderna. Ska visa dem en vacker dag :) Pråmissss!

Nu ska jag äta vidare i min godispåse och glo runt på internet medan alla andra svenssons sitter och kollar på talang som jag inte sett ett enda avsnitt av bara för att markera att jag inte vill vara en svensson. Sådär då har jag lyckats skriva världens längsta mening också. Grattis till mig!


9E dag

Hallo! Idag har det varit 9e dag, vilket innebär att vi inte gjort ett skit i skolan. Dagen började med film, sedan beställde vi pizza Anna, Lisa, Emilia och jag gick till pekås med klasspengarna och köpte 7 drickor, 4 chipspåsar och 2 kg godis. As gott. Sedan kom 6 familjepizzor och två drickor till. Bästa dagen på länge!

Nu ligger jag här med en av chipspåsarna och slappar. Vi lottade ut allt som blev över och jag fick en chipspåse, yey!

Snart ska jag dra till stan och kolla lite. Vi hörs. Ciao xoxo





MVG

Woho. Jag är så glad. Såhär glad har jag inte varit på länge. Tro det eller ej men ett MVG i religion är det som orsakat min glädje. Jag trode verkligen inte att det gick bra på det där religionsprovet, ni vet? Jag hann inte ens besvara alla frågorna, eftersom att det var diskussions frågor så hade jag en miljon åsikter att nämna. Så jag trode inte jag skulle få MVG när jag inte svarat på alla frågorna.

Men det gick as bra. Han sa att jag skrivit bland de bästa och att jag överträffat mig själv och till och med han var förvånad att jag skrev så bra. Sen vet jag inte vad han sa mer. Lärare borde lära sig att man tar in eleven i 10 sek säger betyget och tar in dem igen efter 20 minuter så kan de hålla sin tal om alla detaljer runt omkring betyget. Ingen lyssnar när man precis fått mvg. Det enda man tänker på är att man just fått mvg, att man vill hoppa runt och skrika typ.

Ja jag är glad lycklig.Visst det är bara ett betyg, men vafan det är religion som jag typ brinner för. Jag hatar religioner, rent ut sagt hatar dem. Men ändå lyckades jag problimatisera (säga en dålig sak och sedan säga emot mig själv med en bra sak), ja jag kom till och med med argument för religion.

Okej ni fattar jag är lýcklig och jag ska inte plåga er mer med mitt tjat. Vi hörs när jag lugnat ner mig, haha :D:D:D:D:D:D:D


ser ut som en gul kines o_0

bakaenkaka



Hej jag har bakat en paj. Jag år vaniljsås med paj. Det var gott. Nu ska jag sova. Godnatt! xoxo

Slut

Nu är det slut på grundskolan. Typ. Betygen sätts idag, så nu är det klart. Fick samma betyg som förra året och är ganska nöjd ändå. VG i allt utom teknik där har jag MVG. Eller jag vet inte exakt hur betygen är men de flesta har sagt betygen till mig. Men antar att det är oförändrat.

Nu ska jag skratta mig lycklig över att sista slöjdlektionen är gjord. Fy fan jag höll på att få panik i slutet av lektionen. Jag hatar slöjd. Också ska jag äta choklad.

Förresten om exakt en vecka är det bal också! :D och om 9 dagar är det skolavsluting. Då är det slut med rudsskolan, 9E, och typ alla jobbiga lärare. Typ hej tingvalla här kommer jag!


Typ hejdå, nu går jag vidare till gymnasiet.. Om nio dagar ^^

Bilder del 3



Johanna :)<3


Johanna, Anna och jag! 

Sådär, då har ni fått se ännu fler bilder från i lördags i Johannas stuga! :) Och ännu fler kommer, haha :)

humorpåhögnivå



Haha så jäkla rolig! Det här är typ humor som man antingen hatar eller älskar. Johanna tipsade mig om "tjocka korven" haha, kommer nog lyssna på den tjugofem gånger till och sitta här och skratta för mig själv ^^

Min humor är så dålig, haha men jag älskar den o_0

Urbanoutfitters.com

Var inne och kollade lite på urban outfitters lite :) Hittade massor av snygga saker. Men gjorde ett litet kolage utav några!


Senil?

Hahah det har kännts som att jag glömt något hela dagen.  Så kom jag på det "Just fan jag har inte bloggat!". Så here i am. Jag lever fortfarande. Faktiskt. Trotts två skit dagar i skolan. Men skolan kan inte få mig på dåligt humör.Igår tex så klagade min lärare på en uppsats. Okej då var jag sur i en timme, men det är fan rekord för att vara skola. Dessutom blev hon lite nervig efteråt och fjäskar lite nu o_0 Vad vill hon liksom?

Sedan så har jag fått VG i hemkunskap när läraren sa MVG förra veckan. Kul. Men skit samma. Jag har inte G i ett enda ämne jag har bara VG och MVG:n, och jag kommer lätt in på sam.


Öhm, Amir gör en "volt" som mer linar en kullerbytta ;p


Lisa, Karl och Henrik ser väldigt aktiva ut, hoho :) Nästan så attde överanstränger sig till och med?

Johanna & Bengan sparkar sand på Amir. Fast det syns tyvärr inte på bilden.

Sådär, det var lite bilder från vollybollen igår :) Som ni ser är vi väldigt aktiva på våra lektioner. Observera att inte ens halva klassen var med. Hahah :D

bada

Hej!

Nu har jag precis proppat i mej korv och pommes frittes. Så lite tjock känner man sig allt, hoho. Var på örsholmen med Anna förut och badade. Typ halva skolan var där ^^

Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Jag har så jävla ont i mitt vänstra ringfinger. Vi spelade vollyboll förut på idrotten också kom bollen as hårt på mina fingertoppar så de böjde sig bakåt, och nu är ena fingret blått och svullet till tusen. Ser ut som en tjock korv. Det är säkert stukat :( Men det går väll över om några dagar. Får stå ut :)

ciao xoxo


Haha innan Anna och jag gick hem från skolan ställde vi Lisas cykel upp och ner och sprang iväg ^^ Efter att vi tagit den här bilden så satte vi dit lite blommor och gamla colaburkar också :) Haha grattis till Lisa!


RSS 2.0