WHAT HAPPENED TO MY EYE?

'
Tror spegeln var lite smutsig så ögat blev en aning konstigt ^^ Ny mössa iallafall.. och ny kofta från gina båda två :)

Igår var jag med Anna på stan, sedan sov jag hos henne, kollade på idol, cirkus möller & smala sussi, färgade hennes hår, åt pizza och nördade dator. Kukulkul! Vi gick nog och lade oss runt fyra, haha! Men är det höstlov så är det!

Nu har jag en hel del plugg att ta tag i, även om det tar emot.

LOOKBOOKLOOKBOOKLOOKBOOK



På lookbook hittar man aldrig inspiration, fina bilder och snygga människor. Nejnej. Verkligen inte. Man kan ju sitta i hundra år och kolla på tusentals bilder där. Checka sidan när ni har gott om tid säger jag bara! HÄR!

To night gonna be a good good night


En annan liknande bild som den längre ner som jag också tog igår..

Igårkväll så gick det ju inte så jätte bra precis. Anna och jag köade ute i kylan för att komma in på uno, också säger vakthelvetet att Anna inte får komma in för hon är en vecka för liten. Så jag, Anna, Louise och hennes kompis går till donken, sedan gick Anna och jag på bio. Bröllopps fotografen, så jävla skön film. Våran dialekt alltså <3

Ikväll blir det filmkväll hos Susan med tjejor från klassen, trevligt, trevligt!


FILMNATT


Bild som jag tog förut på en rishög som pappa skulle slänga, så jag sprang ut och tog lite kort innan den åker till tippen ;p oredigerad precis som alla andra bilder jag tar ^^ kan och orkar inte redigera dem!

Hej folks! Har varit på stan och brännt lite pengar idag, köpte lite kläder ;p
Ikväll/inatt blir det förhoppningsvis filmnatten på UNO med Anna. Hon fyller 16 om en vecka så hon borde komma in (16 år gräns)... Annars smiter vi in ändå, haha nejdå då fjäskar man lite för vakten bara haha ;)

gnight



Bild ett från knighttcat.com och bild två från weekday.com.

Har precis tittat på roast på berns och garvat sönder lite här. Imorgon ska jag upp i tid har jag tänkt mig. Ska till stan och kolla lite, helst innan allt folk hinner dit. Sen ska jag bli bättre på att updatera bloggen har jag tänkt mig. Vi får se hur det går. Godnatt!

IT´S JUST A BUMP IN THE ROAD


Någon som kan ta hit sommaren igen? Hatar att det är kolsvart ute, allt är grått, regnigt och kallt. Jag vill utomlands, nuuuuu! 

Hola amigos! Lite dålig updatering här men jag orkar bara inte updatera...

CHILLA ELLER TJALLA



Vi kollade på "teater" idag i skolan om civilkurage. Så jävla kul. Det var världens skönaste kille med också. 
Han bara "jag har alltid varit utsatt (eller något sådant), man bara happ, våldtagen igen.. Skönt!"
och redan på BB var jag bortglömd, så de glömde ge mig id band så jag hade 5 mammor under loppet av 3 dagar. Jag fick liksom 5 olika sorters mjölk, inte undra på att jag blev laktosintolerant." HAHAHAHAH! Och man var ju lite för lite för att säga "öj tjejen fixa legg åt mig!"


14.20



Börjar 14.20 idag och har bara en lektion. skönt? Ja! Det dryga är att den där enda lektionen är tyska...

SAY WHAT?


Vaddå "Risk för frost. Farville. Fattar inte. Vill inte" är det veckorevyn eller är det alla killar som är dumma i huvudet? Jag bara undrar.

BILDER....





Har varit ute på lång promenad med Anna. Hon har köpt systemkamera, så nu vet ni vad vi kommer göra när vi umgås, haha ;)

Hon ska skicka massor av bilder sen, fast jag tror hon ville photoshopa dem först  (hon har blivit djur på photoshop utav den där skolan hon går på, så jag ska tvinga henne att lära mig :D), så de kommer väll så småning om!

SKALBAGGEN BAGGE



Ooh äntligen fredag. Varit en jäkligt soft dag idag, också kom vi tjejer i klassen fram till att vi ska ha filmkväll hos Susan på lovet (y)

DET KALLAS TVIVEL



Skola som vanligt idag. Kul. Eller inte.
Vi var iallafall på donken på lunchen och träffade "the mc donald´s guy", haha det gjorde min och Louises dag! På vägen tillbaka höll vi på att bli överkörda också, galna gubbar borde inte få ha körkort :(


MÅNDAG




Hejjjj! Jävlar i min lilla låda vad det är kallt. Fryser ju ihjäl överallt, i skolan är det kallt, ute är det kallt och nu när jag kom hem så är det ju as kallt här med :o

Sitter i alla fall i mina snygga stjärn-långkalsonger, sockor och skönskön tröja och spelar spel på facebook. Ni vet det där när man sparkar en hund och den flyger flera kilometer? Och det där när man skjuter bollar, och farmville såklart ^^


I GOTTA FEELING



Hej grabs! Har varit på stan med Anna och Lisa idag. Köpte en lila stickad tröja som jag kan visa en vacker dag. Ciao!

FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN



Hola! Nyss hemkommen från den läskigaste filmen Sverige lyckats åstakomma. Jag, Louise, Emilia och Helena var och såg den på bio och den var as läskig. Speciellt biffen med motorsågen! Och den brända mannen.
Fast nu ska jag kanske inte berätta mer ifall ni inte sett den?

En sak är lite rolig. Varför är det alltid samma skådespelare med i alla svenska filmer?

oh boy



Hejj! Idag var det skola, sedan kom jag hem nördade spotify och sjöng med lillasyster, sov, var duktig och torkade golvet, sen farmville(!). Nu ska jag plugga tyska, sova, få lite ångest över att jag inte vet vart jag har idrott imorgon och fortsätta lyssna sönder "Oh boy" med Miss Li. Fråga inte varför jag lyssnar på den låten. Jag har ingen aning. Ciao!

12345



*Host* brist på bilder.. *host*

Hejj folks! Dagarna rusar förbi här. Hade no prov idag som gick ganska bra tror jag (y). Upptäckte även en supermarskin i centralhallen som har superchoklad för tre kronor. Nu vet alla vart jag kommer finnas till i skolan.

Iförrgår var jag på bergvik och köpte vinter jacka, och en as mysig halsduk (den på bilden). Jackan behövdes verkligen, hoho det är ju iskallt ute nu ju :(

btw så har jag ett problem. På fredag ska jag ha idrott på gjutaren, och jag har 15 min att ta mig dit. MEN JAG HAR INGEN JÄVLA ANING OM VART DET ÄR! Kände mig bara tvungen att påpeka det.

Ciao xoxo

MY SUNDAY


Nobless! Finns inget godare!

Idag har jag jobbat sedan jag vaknade (i princip, Nina ringde och en kvart senare var jag på jobbet) till fyra. Sen hem, äta bulle, fika med mormor, äta middag, äta efterrätt. Yääää! Tummen upp för att äta (y)


Bergvik VS kladdkaka...Hmm..



Hmm, just nu funderar jag och mitt lata ass på om jag orkar åka ut till Bergvik. Skulle behöva vinter/höst jacka och ett par uggs. det tar ju fan 40 min ut dit med busshelvetet också spöregnar det så man vill abra stanna inne och äta kladdkaka hela dagen.

LB

Shirt from Dressman, Fur from 2hand, Bag from 2hand, Shoes from Dinsko
Charcoal Ripped Black Jeans, Santina Studded Black Lace Ups, One More Go Printed Shirt

Dress from Nordstrom, Vintage Boots, Raggedy Ann from Value World, http://www.jaglever.com
Secondhand Shirt, Secondhand Skirt, Beyond Retro Mini Bows

Inspiration,inspiration,inspiration!

PLADDER


Såhär går det när jag pluggar matte med våra malla miniräknare. Detta är dock innan det gått över styr!

Tjenis! Kom precis hem från skolan, har sprungit 5 km idag. Heeeelt galet jobbigt. Fick VG-tid iallafall. Höll på att frysa ihjäl, inatt var det minusgrader och igår snöade det och självklart glömde jag tjocktröja så jag sprang i t-shirt. Ni fattar att jag frös va?

Nej nu ringde Nina precis och jag ska iväg och jobba! Ciao xoxo

URSÄKTA MIG FOLKS



Men jag hinner/orkar inte blogggggggga. Jag har skola och grejs nu. Men jag updaterar så mycket jag kan ;)
Igår var jag i stan med Anna, i tisdags var det plugg, på måndagen sov jag hela eftermiddagen&kvällen. Det är vad jag gjort de senaste dagarna.

Btw Imorse snöade det här också, helt sjukt. Det är bara 1 Oktober ju!

RSS 2.0