Twilight folket

UNDERBARA TWILIGHT KILLARNA! :D<33333


-------> 
Carlisle Cullen              Peter Facinelli

------>  
Jasper Cullen         Jackson Rathbone

------->
Emmett Cullen                 Kellan Lutz

 ----->
Edward Cullen                    Robert Pattison



OCH TJEJERNA FÅR VI INTE GLÖMMA!

------>
Esme Cullen        Elizabeth Reaser

---->
Alice Cullen                           Ashley Greene

------>
Rosalie Cullen/Hale                 Nikki Reed


---------->
Isabella Swan                     Kirsten Stewart      



Sist men inte minst hela gänget tillsamans. Jacob var ju inte lite snygg där heller :o <3

twilight filmklipp

När man ser den här videon så tänker man på två saker.
1. Vafan åker hela twilight gänget hela jävla vägen  till Japan men inte till Sverige för?
2. Kan inte alla de där äckliga fansen sluta skrika, dra åt helvet och ge upp hoppet om att lyckas få robert Pattison? Efter att man har tänkt det så kommer man på att man är precis som de där som står där och skriker. Och ärligt talat skulle jag vara värre. Mycket värre. Det är bara att ge upp 99% av jordens befolkning är ute efter honom.. man är bara en av den äckliga mängden. Jag får satsa på Taylor Lautner (Jacob Black) eller Jackson Rathbone (Jasper Cullen) istället..*suck*
  

i´m in panic

"When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give, how could you not give it? If it was someone you truly loved?"

Jag orkar inte läsa breaking dawn på engelska.. Drygt att sitta och slå upp ord hela tiden. Jag vill ha "Så länge vi båda andas" nu. Please? Måste jag stå ut i 12 dagar till?! Åååh jag får panik.

JAG VILL HA VÅR JAG VILL HA SOMMAR JAG VILL HA DET NU!

Åh vad jag längtar. Jag längtar mer än någon annan människa på denna jord. Jag vill ha sol, jag vill ha värme jag vill bli brun jag vill ligga på en strand och höra vågorna, jag vill känna hur en sval vind kommer och svalkar mig när solen steker, jag vill känna doften av solkräm. Jag vill åka ut med *******s båt och känna känslan av när man sitter längst fram ser ut över det blå vattnet och den klara himmlen som långt där borta smälter ihop och jag vill känna fartens vind som får håret att flyga bak och torka efter att man badat från båten. Jag vill cykla, jag vill gå runt i shorts & linne, jag vill gå upp på morgonen och ta med mig frukosten ut i den gröna trädgåren och äta i morgonsolen. Jag vill cykla till stan utan jacka jag vill ha ballerina skor, jag vill äta grillat kött med potatis sallad på altanen, jag vill se sommarlovsmorgon, jag vill gå på rix fm festivalen och jag vill ha släktingar som fyller år på sommaren och proppa i mig jorgubbstårta och gud vad jag vill ha jordgubbar och grannarnas underbara hallon OCH HERRE JÄVLAR VAD JAG VILL HA SOMMAR NU!

Ja för tillfället är det nästan så att man sitter och gråter av längtan. Jag är så äckligt förbannat trött på allt grått, vitt, svart och kyla. Koftor, vinterjackor och stövlar kan dra åt helvete hel bunten. Jag vill ha ballerina skor och skinnjacka NU!


Kjol...klänning?

Jag stör mig på att vissa inte kan skillnaden mellan kjol och klänning. Så... Jag tänkte lära er det. Hur enkelt som hellst. En sak alla borde kunna.


We like emos!

Kompis: Tänk om jag skulle vara emo.. (säger hon lite tankespritt)
Jag: Ja..Då skulle ju inte vi vara kompisar (säger jag fundersamt)

1. Emos sitter inne för sig själva?
2. Jag skulle inte våga umgås med ett emo.
3. fy fan vad fördomsfull jag verkar...


Stan & twilight beroende

Hej. Var hos tandläkarn förut. allt var perfa. Inga hål, ingen påverkan till hål, och en tjock och fin emalj och jag är bäst i världen på att borsta tänderna trots att jag gör det en sekund per dag.

Efter tandläkaren gick jag på stan köpte:
*en marinblå/vit randig kofta från H&M 198 kr
*en hallonröd/vit randig kofta från H&M 198 kr
*en hög kjol/linne från Gina Tricot 79 kr
*ett vitt sött linne från cubus 129 kr
*en stor, skön, grå t-shirt från cubus 99 kr

Efter det gick jag till biblioteket och hämtade ut en bok jag reserverat. Ingen mindre än "Ljudet av ditt hjärta" var det. Syster är trött på att jag lånar hennes böcker.

Sen tog jag bussen hem. Då såg jag en sådan där brunn med runt lock ni vet? som var öppet och massa slangar och borr saker hängde ner där. Då fick jag lust att gå av bussen och säga till dem att sluta. Just för att den där brunnen fick mig att tänka på boken "när jag hör din röst" när Bella, Alice & Edward är hos Voulturi och ska in till "slottet". då går de ju genom ett sådant där brunnslock som ligger lite avskiljt och det gjorde den brunne jag såg. Så jag blev orolig för att de förstörde vampyrernas gång. Haha ja jag är seriös. Jag har blivit twilight skadad. Kan ju snart inte gå utanför dörren.


(Haha jag som tänkte ha en anonym blogg lägger nu upp bilder på mig själv. Great!)

Läser den för andra gången. Måste ju fräscha till minnet. snart kommer ju "så länge vi båda andas" (4.an) så jag tänkte jag skulle läsa 3.an nu innan.

Panik

Melodifestivalen. Är det någon mer än jag som hatar den? Eller en bättre fråga hur många gillar den? Inte lika många kanske.. Jag hatar slager. Låter hemskt, en patetisk människa som programledare. Ja herregud. Hon tror hon är rolig men hon är bara en tant i 40-års kris. Visst melodifestivalen var ur häftig och skit poppis på 90 talet. Men varför? Jo för att det var det enda programmet som gick på tv. Men snälla det är 200-tal och dags att lägga av. Egentligen kan man bara stänga av tv.n och skita i att kolla men de förbannade låtarna ska ju gå på tv i ett år efteråt till det är dags att byta ut dem till nästa årets plågor.

Någon mer som hatar schlager?

Breaking dawn

Har läst lite i boken breaking dawn (för er efterblivna som inte vet vad det är så är det 4.e boken i twilight serien). Tyvärr kan man säga att jag läst 50% av av det jag läst av boken eftersom att jag bara förstår ungefär varannan mening.

Men så här mycket har jag förstått:
Bella & Edward gifter sig. Och Jacob kommer tillbaka för första gången på as länge under bröllopsfesten. Han är skit sur. Sen åker Bella & Edward iväg på smekmånad, bella bli gravid och jävligt skadad undertiden hon blir gravid. De åker hem och Carlisle får undesöka henne och barnet bli halvvampyr. Ungen heter Renesmee och blir en tjej. Hon har hjärta och blod som människor men har hård marmor hud som Edward och är otroligt vacker, ännu vakcrare än Edward. Sen bli Bella vampyr och hon får gåvan att enkelt kunna kontrollera sig. Och är därför inte alls lika vild som vanliga nyfödda vampyrer. Jasper är orolig för när hon ska bli som vanliga nyfödda vampyrer och..

ja nu vet jag inte så mycket mer. Har inte läst hela boken kanske 150 sidor lite där och var. Läser det jag tycker är intressant och om 19 dagar ska jag köpa den på svanska :D Hej jag längtar som fan!

Just det Jacob är med Bella när hon bli vampyr och de fortsätter vara vänner.

Grattis nu vet ni allt som händer ;) Ursäkta det kanske var ett rörigt inlägget men jag var tvungen att skriva av mig. Älskar de här böckerna och filmerna så otroligt mycket så det går inte att förkara. Helst av allt vill jag bara lägga mig och sova vakna upp om 19 dagar läsa "Så länge vi båda andas" sedan somna om och vakna den 20.e november se new moon, somna om och vakna den 30.e juli 2010 och se eclipse (stavas typ så). och sedan hoppas på att breaking dawn kommer på film sova tills den kommer ut och sedan leva lycklig i alla mina dar.

HEJ JA JAG ÄR PATETISK!


vill se nununu!



Update: Skulle kolla på twilight på datorn nu. och jag har den inte nerladdad så jag kollar online och den jag brukar kolla på är borttadegn nu. Så jag kollar på en annan med sämre kvalité och kinatecken över hela bilden. Jippie!

Fetma

Jag såg ett program om grov fetma här om dagen. Och jag blev otroligt irriterad.


De sitter där på ett vårdhem och trycker i sig tre pizzor på rad och grinar och säger att de vill hem till sina barn som de inte träffat på två år. Det gör mig så förbannad. Sluta äta den där pizzan då.


De tycker ju ta mig tusan mer om pizzan än sina barn. För varför skulle de annars äta pizzan istället för att vara hemma hos sina barn?  Slutar de äta all onyttig mat går de ner i vikt och kan åka hem till sina barn. Men nej. De trycker istället i sig skit och tar livet av sig. Ger en stor sorg till nära och kära som saknar dem och kommer må dåligt i flera år framöver när han/hon dör i 30-års ålder. Är inte livet värt mer än snabbmat? Är det inte värt att skippa den där kebbarullen och den där colan för ens dotter man inte träffat på två år? Ens sjuåriga dotter som saknar en.

Kan de inte det så ska de inte sitta där och grina och tycka synd om sig själv. Vill de inte vara inlagda på ett vårdhem pga. fetma. Då får de väll ta och skärpa sig och göra något åt saken. En sa "en operation är min enda räddning". Ja det kanske det är, men enbart för att du är för lat för att göra något åt saken själv. Har man tillräckligt med vilja för att sluta äta så kan man. Det är precis samma sak med rökning många slutar röka, just för att de har viljan.



"vanlig" fetma är okej eller nej det är det inte för det är farligt. Men det här.. det är...sjukt..överdrivet..idiotiskt att man ens låter sig själv bli så stor.


RSS 2.0