When time is nothing



SPOTIFY


btw, ni får ursäkta min döda bitch blick och mitt über snygga hår ^^


boring

Hej på er. Såhär ser jag ut idag, stickad tröja, linne och armband från H&M, avklippta jeans från CM, och bruna converse som inte syns på bilden.

Nu ska jag proppa i mig lite mat och sedan ta en sväng till bergvik, eller stan. Vi hörs ciao xoxo


svartaprickar



Okej jag är inte ett dugg fotogenisk av mig och blir alltid värdelös på bild, så ni får acceptera lite svarta prickar då och då, hehe :p

Här är iallafall en tröja jag köpte på H&M här om dagen, 199 kr tror jag den kostade :)

66666666666666666666666666666666666


jag fick damp på våra kompliserade miniräknare!



så typiskt mig



Åh vad jag har klantat mig. Jag har länge väntat på den här dagen. Jag var ute och fotade igår. Blev as nöjd med några bilder. Så satt jag och kollade på dem igår och råkade radera alla jävla bilderna. Suck.

Hur som helst så har jag varit i skolan och haft lektioner, fyyyyy vad jag saknar sommarlovet. Skönt att skolan ligger i stan iallafall så att man kan gå på stan på rasterna. Jag kommer bli fattig. På lunchen idag gick jag på stan med Louise, Therese och Susan och någon gång med zainab också var vi på BK en dag och ja herregud, jag kommer bli fattig.

Imorgon börjar jag 11.20 så jag har sovmorgon, woho NCIS ikväll säger jag bara!

HÖST


Nu är hösten här och jag vill byta ut typ hela min garderob. Så det här skulle ju inte sitta fel ^^
skjortan är snyggare på kan jag ju säga, jackan är ball likaså skorna, halsduken höstig, ballerinaskorna söta.

Sådär tänkte bara dela med mig av den informationen. Nu ska jag nog försöka få med Elin och fota lite. Om hon vill. Ska nog ta lite höstiga bilder :)


annalisaochjag


Lisa fick en väldigt snygg hjälm ^^


Vi rullade ner för en fet backe (som inte ser så fet ut på bilden), observera den vackra publiken!


Vi satt uppe på backen och åt chips, drack dricka, spelade musik och pratade :)


Sedan gick vi hem till mig och det gick över styr! Haha!

Hej på er! Hoppas ni tagit till vara på terminens första helg som alla förhoppningsvis inte måste plugga på.
Igår var jag med Lisa och Anna. Det var verkligen kul att träffa dem. Känns som det var länge sedan. Nu går vi alla i olika klasser på olika skolor. Det är fan sorgligt. Jag saknar redan hur Anna och jag stannade kvar efter skolan och gjorde kullerbyttor och hjulade i korridorerna, hur Lisa och jag satt och skämtade om exakt allting på lektionerna. På måndagar när vi hade matte i två timmar satt halva klassen och pratade om allt annat än matte, busringde och hade pennkrig. 

Fast det kanske är dags att växa upp nu? Äh jag behöver inte försöka övertyga mig själv, jag kommer sakna det ändå.

Do you know what we fighting for?



Hola amigos! Skolan slutade för flera timmar sedan närmare bestämt fem timmar sedan. Men jag var läskigt trött när jag kom hem så jag tryckte i mig några pannkakor och somnade. Vakna för en timme sedan och sedan dess har jag suttit och lyssnat på 21 guns med Green day.

Just det skolan! Vi spelade minigolf, och Calle var seriöst den sämsta jag någonsin sett spela minigolf, kidde bara sköt men hade jäkla massa tur, Jacob var medelmåtta, Zainab... behöver jag ens säga något? Hon sköt lite hit och dit och fick 7:a på allt. Jag? Hah jag fick flera hole in one och ägde alla *host*^^Men vann gjorde jag iallafall.

Efter det så grillade vi grillspett och marshmallows, och snackade lite med tjejerna i klassen. Hälften iallafall. Första gången det går så mycket tjejer i min klass. De var iallafall väldigt snälla och roliga! :)

MOT MINIGOLFEN



Snart drar jag till skolan. Bussen går om tio minuter. Jag ska till mariebergsskogen idag och försöka lära känna folket i klassen via minigolf. Hallå! Hur ska jag kunna lära känna folk när jag kämpar för att vinna och blir aggressiv? Haha ;)

SKOR



Snygga va! Funderar på att köpa dem faktiskt, riktigt snygga! Lite dåliga bilder, men fotade i tidningen ^^

BTW DET ÄR COLDPLAY PÅ ETTAN ALLA MÅSTE KOLLA!!!!

H&M MAGAZINE



LUKE PRITCHARD



sway, naive, she moves in her own way, tea and biscuits, always where i need to be, tick of time, see the world, seaside, see the sun, mr maker, down to the market.

Kärlek till grabben som skapat låtarna och hans fantastiska röst. Det var allt för mig denna måndagkväll, nu blir det NCIS och choklad. Ciao xoxo

JAG ÄR FÖR SMART FÖR ER



Jag var lite smart när Isabelle och jag diskuterade:
(jag) - Jag tror jag ska spara till en systemkamera.
(Isabelle) - Fyfan vad ovärt, spara så du kan flytta hemifrån istället
(Jag - Men jag kan ju bo i kamerahuset! HAHAHAHAHAHAHAH (jag skrattar alltid åt mina egna skämt)
(Isabelle) - *suck*skakar på huvudet*går därifrån* 


SISTER


Bild på Elin.

BFF

Stella Mccartney Shoes
lookbook my new best friend forever!

inthegarden


Hejjj. Igen. Bild från förut, Elin is da fotograf. Klänning H&M, skor skopunkten, armband bikbok, halband lindex.

Nu ska jag läsa om kissies/gayblogg-fighten hahaha, sjukt underhållande ^^

The best day


Bild på Elin :)

Igår knarkade jag The Kooks, idag är det Taylor Swift, höhö jag har en aning blandad musiksmak...

RUBRIK



Här sitter jag med kramp i hela benen. Känns det som. Jag har jobbat i über fart hela dagen, säger ni "hej" kommer jag automatiskt ta fram korv med mos, säger ni "kan du" kommer jag direkt springa och göra mos. Och ja detta får man extremt ont i fötterna av, ungefär så ont att man i slutet av dagen har lust att lägga sig ner på golvet och sova, trotts allt fett och matrester på golvet.


wooooork


Jag fick utbrott på mitt hår som varit helt värdelös sedan jag klippte mig. Inte kul. Nu blir det jobbbbb.


MONKIGIRL.SE



Kikade på blogg.se´s startsida och såg en tjej som gjort ett kollage av monkikläder och var såklart tvungen att ta mig en titt. De hade massor av snyggt, dels det hon lagt upp och det här och massa mer. Värt att ta sig en titt måste jag säga!

Nu ska jag göra mig iordning och sedan ta mig en tur till stan. Ciao xoxo

Hola amigos



Godmorgon! Regnet öser ner men det stoppar inte mig. Jag ska till stan och springa, ska kolla på skor, almanacka, och present till Lisa, jupp jag är lite seg av mig ^^ Ska nog kolla på lite fina höstnyheter, om det har kommit in några vill säga. Vi får hoppas det iallafall.

Ciao xoxo

Inspriation Xtusen



Åh vad jag älskar att sitta och kolla på lookbook, man får så mycket inspiration. Kolla vad balla shorts med nitar på fickan tjejen längst ner har!

Kolla den söta blusen med den randiga västen till tjej fyra har, och vilken söt outfit tjej tre fått till. Kolla den första tjejens hår, mörkbrunt, långt hår och en lugg in my (L)

Okej jag ska nog sluta innan jag går över styr här ^^


PART 2








1,2 Nisseviken 3,4,5,6 Innanför ringmuren i Visby

Sådär då var lite fler bilder uppladdade och visade då. Det kommer nog lite fler inom några dagar ska ni se. Ciao xoxo

THIS IS ME TODAY



Tunika med spets från H&M, halsband från Lindex, armband från Bikbok, avklippta jeanshorts från cheapmonday. Och snygg,snygga pigmentfläckar på ena armen som jag på något sätt fått helt själv. Grattis till mig. Not.

Nu ska jag gå och proppa i mig mat, checka tv.n och ha lite ångest över att skolan börjar om 7 dagar, 13 timmar, 56 minuter och 45 sekunder.

Ciao xoxo

JEWELRY




1. Armband från H&M som jag köpte igår, 59.50 kr
 2. Halsband som jag köpte på Lindex i lördags när jag var i Visby 49 kr

IDAGSERJAGUTSÅHÄR



Såhär ser jag ut idag då. Fodral och väst från gina tricot, skor från H&M divided, armband (flera st som sitter ihop) H&M, läder armband med peace tecken från kappahl, halsband från H&M.

Yupp, det var en tisdags Sandra. Jag ska försöka lägga upp lite outfits i fortsättningen. Hehe observera ordet försöka. Jag är lite lat av mig ^^


GISSAMATRÄTTEN



Hej på er gott folk. Jag lever, jag lovar. Inget bloggande förrän nu, det beror på att igår så åkte jag till Bergvik med Anna och Johanna, efter det åkte vi till stan, fikade på waynes, efter det åkte vi hem till Johanna rånade henne på choklad, åkte hem till mig packade och drog hem till Anna och sov över där. Så jag kom hem runt två idag, väldigt trött. Så jag har glott på film och käkat choklad i stora lass, så nu mår jag lite smått illa. Men det är det värt.

Sist men inte minst så får ni gissa vad det är för mat på bilden. För er som blev tveksamma nu, JA det är en maträtt ni ser på bilden, bara det att den blev lite failad.

Ciao xoxo

PART ONE







Det var lite bilder från Gotland. Lite sjukt att en drunknade där dagen efter att vi varit där och badat. Han drogs iväg av kalla undervattenströmmar. Han, hans två barn 7 & 10 år och hans kompis skulle gå över från en ö till stranden (det är midje djupt och jätte många brukar gå där) då han drogs iväg och de andra kunde inte göra något annat än att rädda sig själva upp till stranden. En timme senare hittades pappan död. Så jävla srogligt. Tänk att se sin pappa drunkna och inte kunna göra något. Det går inte ens att föreställa sig hur det känns.

Så hörrni, ska ni bada på gotland, tänk på att bada nära land, simma inte rakt ut, och bada absolut inte nära rauker, där bildas as starka strömar. Är ni osäkra på man kan bada där ni är, bada inte, eller fråga någon som bor på ön. De vet oftast.

 Nu ska jag göra mig iordning och åka till stan med Anna och sedan ska vi bada i älven(?). Vi hör gott folk, vi hörs! Ciao xoxo

She moves in her own way


Hahahah visst var jag snygg i Nisseviken? Ja det hette faktiskt nisseviken ^^

Home sweet home!



Hej gott folk. Jag är hemma igen. Kul? Nej. Skönt? Som fan! Ligger här i sängen, min säng med datorn i högsta hugg. Alltid lika skönt efter att man varit bortrest. Idag har vi åkt bil, åkt båt och ännu mer bil i ungefär nio timmar så jag är jätte trött nu. Men det var det värt.

Vi har verkligen haft super fint väder hela veckan, sol, klarblå himmel, inte ett enda moln och massor av värme. I tisdags var vi på medeltids marknad och något medeltida spel med riddare och kollade. Varannan människa var utklädd dessutom. Scarry.

I tosdags var vi i kneippbyn, ett sommar/vattenland och badade massor, åkte läskiga frittfall och vattenbanor. Också körde jag go cart, as kul. Jag gasade på och vann, jag måste bara påpeka också att alla andra var killar! (ja jag tror starktpå att män och kvinnor ska vara bra på olika saker, höhö)

Nej nu ska jag läsa ikapp ungefär en miljon bloggar, och sedan sova i min sköna säng. Imorgon blir det bildbomb. Ciao xoxoxo

mitt liv...

0-4459f0d37fde44e915f2cfbd729f3eee.png

Kolla varifrån!

mitt liv är fulländat.


hej på...

0-27f959d8b9698038f6f6adb1657195f8.png

Kolla varifrån!

hej på er (woho jag har pytte lite teckning nu!). Här sitter jag i min säng, mobilbloggar och läser och är allmänt solbränd (aj). Idag har vi varit på stranden hela dagen, en strand som kallades "sturerplanstranden" eftersom alla stockholmare åker dit. Det var iallafall en mycket fin strand med skön sand och mycket fint vatten om man gick en bit, höhö. Igår var vi i visby på något tournespel. Det är ju medeltidsvecka här på gotland. Det var kul att se (*host* snygg riddare *host*) iallafall. Öhm vi hörs när jag orkar sätta på datorn/orkar mobilblogga igen/när jag kommer hem. Nu ska jag plöja igenom mina böcker. Ciao xoxo


sunshine in the morning



Nu ska jag kolla på Beck och sedan blir det sängen. För imorgon ska vi göra Visby, checka medeltidsveckan och kolla små affärer.
Ett tips till alla som får sova med en rullgardin/ persienn för fönstret om nätterna, avguda dem. Jag har nämligen fetaste takfönstret, jo det är soft på natten när man ska sova och kolla upp på stjärnorna, men på morgonen är det stek hett och ljust och man vaknar klockan sex. Nej vi hörs gott folk, ciao xoxoxo

BLAZER




Kavaj från H&M´s barnavdelning, hell yeah!
Linne från H&M´s divided avdelning
Två skärp som jag köpte på second hand 15 kr st(!).

BÄTTRESENTÄNALDRIG

Hej på er! Idag har vi varit på en strand vid havet och softat hela dagen. Himlen är klarblå och solen lyser, eller lyste, nu är det solnedgång. Det har alltså inte hänt så mycket. Det är sjukt underbart med värme och sol efter tre veckor i spöregn.

Igår fyllde älskade Lisa år också, så grattis till henne i efterskott! Bättre sent än aldrig, inte sant? Du ska iallafall firas ordentligt när jag kommer hem, det kan jag lova!

Nu ska vi kolla på lotta på Lisaberg. Vi hörs gott folk! Ciao xoxoxo


GOTLAND

Hej gott folk! Hur har ni det på fastlandet? Eller ni kanske också är på Gotland? Här är allt bra iallafall. Igår var det strålande sol och fint väder här, synd att jag satt i en bil oc på en färja i 9 timmar bara. Idag har det varit lite molnigt från och till, men vi har varit och kollat coola stensaker och badat i havet.

Nu sitter jag i huset och tar det lugnt, ska läsa ikapp alla bloggar också. Här kommer lite bilder :)





åååh det tog 20 minuter att ladda upp de här bilderna och den första kom ju snett :o Så jag laddar upp mer bilder när jag kommer hem, det mobila bredbandet är inte på topp, hehe. Imorgon blir det Visby/stranden. Vi hörs, ciao xoxoxoxo

RSS 2.0