Hemma från stan!

Hej. Då var jag hemma från stan. Träffade Johanna på bussen till stan så jag gick med henne :) Hann inte kolla i så många affärer eftersom de stänger 19.00. Borde vara öppet till typ 21.00 ju..

Hur som hellst så är donken alltid öppet så vi gick dit, beställde en chickenburger, en cheesburgare och en cola. Men vi fick milkshake, muffins och glass också bara för att det tog 10 minuter att göra kyckling burgarna. Snacka om att man blev glad :o Johanna hade kuponger dessutom så jag betalade ju bara 18 spänn för allt samanlagt! (ännu gladare)

Hähä snacka om billigt käk! Tänk om alla på donken vore så snälla! Skulle gå där ifrån proppmätt varenda gång för 15 kr då ju.

Kul var det iallafall att träffa Johanna. Det var ett bra tag sedan sist så det var på tiden kan jag ju säga. De hade haft en rolig spanjor som bott hemma hos dem också men det orkar jag inte berätta om nu, hehe.

KRAM<3



Här får ni en snygg bild på mig! Jag är seriös på ungefär 97,62843% av mina bilder, men bara ungefär. Bara så att ni vet liksom.

Coola tårtor!



Här snackar vi coola tårtor! Fyra stycken dessutom. De föreställer de fyra böckerna som så många älskar! Inget mindre än The twilight saga!
Vore ju rena drömmen att få sådana tårtor på sin födelsedag. Eller vad säger ni? Vem vill inte smaksa i sig en "Eclispe" liksom? Eller en new moon!

Vilken tycker ni var bäst gjord? Jag själv tycker nog new moon såg "verkligast" ut.

De som gjort tårtorna är ju iallafall jätte duktiga :)

Lycklig!

Jag har letat efter "midnight sun" i hundra år. Så kom thetwilights som en räddare i nöden typ. Och plötsligt så har jag en länk där hela boken finns. Där Stephenie Meyer lagt ut den själv. Tack så jätte mycket för länken thetwilights! <3

Finns bara på engelska då men det är verkligen jätte bra träning. Själv har jag blivit hundra gånger bättre på engelska sedan jag blev ett twilight-fan.

Hitta boken här! (Finns bara på internet eftersom hon inte hann skriva klart den innan den kom ut på nätet och då kände hon ingen mening med att göra klart den och göra en riktig bok utav den.)

Midnight sun är twilight fast från Edward synvinkel. Jag ser verkligen fram emot att läsa det här :D

midnight.jpg Midnight Sun image by candygirl27244

Hur många finns det?

Seriöst jag hittar nya Twilight bloggar varje dag. Det är sjukt vad många det finns.

För ett tag sedan visste jag inte ens att det fanns över huvudtaget. Så hittade jag twilightnews en dag sen har jag bara hittat fler och fler.

Tyvärr kan jag inte följa alla :( Tar för lång tid ju. Men vet ni någon som är verkligen skit bra så säg till! Vill hitta en ny as bra twilight blogg och det gör ingenting om den är inriktad på Rob hehe.

Men som sagt tipsa gärna om ni hittar en bra! (Eller om ni själva har en!)

Jag känner mig duktig!

För jag har nämnligen gjort 6 inlägg idag. På bara eftermiddagen/Kvällen. Okej snart sju och när ni läser är det här det sjunde.

Dessutom har jag ändrat rubriktexten lite. Större och snyggare. Alltså kurvig. Fast det tog sin tid med tanke på min efterblivenhet. Jag satt och försökte med 20 olika texter men det fungerade inte. Också hade jag glömt ta bort texten "Georgia". Så tog jag bort den så fungerade det dirr.

Hjärnan Sandra. Använd hjärnan! *Suck*


Som alla twilight bloggar redan nämnt

så är Caius roll nu satt. Det var Jamie Campbell Bower som fick äran att spela rollen i den kommande filmen New moon.
Det de andra twilight bloggarna inte redan nämnt är att han inte passar till rollen. Inte ett jäkla dugg om jag ska vara ärlig. Man har bara inte tänkt sig honom se ut ! Vampyrerna ska vara vackra. Han är...ful ärligt talat.

Seriöst kolla. Ser ju ut som idol-Johan -.- Okej det där var faktiskt taskigt. Att jämföra honom med Johan alltså. För hemsk är han ju inte iallafall. Men snygg?..Vacker? Nej.


Me like!

Den nya frida tidningen! Titta bara här:


Här står det om Kellan Lutz och att han är avundsjuk på Justin Timberlake för att han vill ha Jessica Biel. Jag rekomenderar nu Jessica att dissa Justin och byta ut honom mot Kellan. Eller just fan. Jessica behåll Justin (annars blir ju Kellan upptagen!)!


Här med vill jag be Paris och Nicole dra åt helvete och hålla tassarna i styr! Annars får ni med halva jordens befolkning att göra. Bara ett gott råd alltså. 



Jag ska börja leka med dockor igen det är ett som är säkert. Det har nämnligen kommit barbiedockor som ser ut som Edward och Bella. Det är i sådana här lägen man önskar man vore liten.


Sist men inte minst. En änglalik person har tagit tummen ur röven och skickat in en fråga. Här står tre saker en del inte vet om Rob.
1. Han är beroende av coca-cola light
2. Han kan tänka sig dejta ett fan.
3. Han tycker han pratar för mycket.

Det ni! Var en resume från Frida tidningen som för övriga kommer ut i butik på torsdag. Just det inte att förglömma, man fick en plansch, rättare sagt den här:


Lilly Collin and Kristen stewart in the same dress!




Vem bär den snyggast? Lilly Collin eller Kristen Stewart?

En outfit så länge

Bara för att jag är så snäll så får ni en outfit att skratta åt så länge medan jag läser min tidning. För har ni inte upptäckt det än så drar jag ihop ansiktet på något konstigt sätt och ser ut som en ihoptryckt bulldog med dubbelhaka.



Skulle ni av någon anledning bry er som kommer jeansen från cheep monday, fodralet från gina, väska från mallis (moahah jag är ensam med den (Y)), halsduk från cubus.

Hey im hungry

Haha nej jag skojade jag är happy. Tänkte bara lite på bilden här nedanför.

Nej vet ni vad. Nu dissar jag allt vad som heter ekonomikurs på folkuniversitetet, tyska glosor, och so uppsats. Jag har fått Frida tidningen och den tänker jag leva i någon timme framöver (Gäller att läsa ordentligt vet ni!).



Behöver jag ens påpeka att det ser ut som att jag snart äter upp tidningen? Om jag nu gör det får vi hoppas att det iallafall är en bild på Robert Pattison i den. Annars är det ju totalt värdelöst!

Jag gör som stinalee nu

Och går in på argalappen.se en riktigt kul sida när man har tråkigt.

Men nu har jag suttit vid datorn i låt mig se...5 timmar i rad. Så nu blir det till att sova så ska jag nörda mer imorgon, hehe. Det är helg jag är trött. Vafan det är bara data, sova och äta!

Undertiden jag njuter av livet så kan ni njuta av de här laparna.



Världens skönaste sida. Massor av roliga lappar. Men den här var ju klockren xD



Jo men jag d´funderade starkt på att ta med stolen hem. Verkligen.

Adventureland




Handling:  
"Adventureland" utspelar sig 1987 och i den får vi följa unge James Brennan (Eisenberg), nyutexaminerad collegestudent som söker vilket jobb som helst. Han får ett på en nöjespark och upptäcker där att det är en perfekt tillvaro för att förbereda sig för den verkliga världen.

Skådespelare:
Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Martin Stall, Bill Harder, Kristen Viig och Ryan Reynolds

Genre:
Drama/Komedi

Regissör och manus:
Greg Mottola


Jag tycker den verkar ganska bra, men än så länge visas den bara i USA. Någon som vet när den kommer till sverige?

Ny header..igen.



Hehe har bytt header igen. Den här gången lite mycket jag men även massa twilight, om man nu ser citaten så är det 10 olika citat från twilight. Tycker det är tråkigt att bara ha massa bilder på twilight så det fick bli såhär.

Slängde ihop den lite snabbt så vi får se hur länge den får vara kvar. Har ju en förmåga att byta rätt som det är.


Bloggar som en dåre idag för att jag varit off ett tag. Ifall ni undrar varför det bara öser in inlägg nu.

En "outfit"



Typ gårdagens eller om det var iförrgårdagens outfit. Äh hur som helst har jag inte orkat fota dagens och för det andra ser jag förfärlig ut idag. Klass kläderna blev det idag, ljukisbyxor och munktröja alltså, och den vanliga tråkiga knuten på hövvet. Inte kul. Så här får ni en gammal istället.

Skinnjacka: H&M
Jeans: Cheep monday
Sjal: H&M
Skor: H&M
Tröja: Cubus

Favvo Twilight citat

Detta är så bra:
"Edward... everyone's staring..."
"No, not that guy. Oh, wait he looked"

Och detta traditionella (har skrivit direkt ifrån huvudet så jag är inte säker på ordningen i det första bella säger och stavningen är kanske inte heler korrekt men här har ni det iallafall:

(Bella) "You´r  incredible fast, and strong. Your skin is pillow white and icecold. You never go out in the sunlight, you never eat or drink anything, your eyes are changing color and sometimes you speak like you´r from a diffrent time.
How old are you?"
(Edward) "Seventeen"
(Bella) "How long you been seventen?"
(Edward) "A while"
(Bella) "I know what you are"
(Edward) "Say it...out loud...say it"
(Bella) "Vampier"
(Edward) "Are you afraid?"
(Bella) "No"
(Edward) "Then ask me the most basic question. What do we eat?"
"You won´t hurt me"

Sedan är det så gulligt i boken när han säger: "If i could dream at all, it would be about you"

  

Danmarksfärja

Jag saknar danmarksfärjan. Utav en anledning. Coca cola och mat. Behöver jag säga mer? Bilderna säger mer än tusen ord.






Den här vackra saken men m&m pryder nu mera min byrå i mitt lila lilla rum. Den stackarn får lida av mina tapeter precis som jag. Jag tycker synd om han.



Fast Ben&Jerry butiken blev det ingen tripp till. Gick bara förbi och läskades. Den var nämnligen stängd. Trodde jag skulle dö.

Summer 2009


Jag vill ha sommar. Nu. Speciellt om jag kollar ut genom fönstret. Jag kan nämnligen tala om för er att det vräker ner snö utanför. Igår var i princip all snö som bort blåst, nu ett dygn senare ska jag tala om för er att den blåser hit som bara helvete. Hela 20 cm har det kommit. Snacka om schizofren miljö. Ena stunden lyser solen, himlen är klarblå marken snustorr efter en lång vinter. Och nu. Hela staden är täckt av snö, träd, mark, himmlen. Kallt är det också. Så nu har vinter jackan åkt fram igen. och skinnjackan bort (tillåt mig dö).

Okej till det jag egentligen ville säga. Jag vill ligga på en strand med det på bilden ovan. Nu tack!

Har en förmåga att skriva en hel bok när jag bara ska skriva ett litet inlägg. Dessutom tar jag altid upp fel saker dessutom. Men sådan är jag. Ni får stå ut med mina meter långa inlägg.

Helg för fan!

Hey! Jag är efter men det gick precis upp för mig att jag är ledig i två dagar nu. Ni vet helg. Det är helg nu. Och jag ska inte plugga ett skit i helgen. Det är min egen lag. Som jag nämnde i förra inlägget, jag gillar juridik. Speciellt min egna juridik.

Efter att ha skrivit 3 prov, haft en muntlig redovisning, 30 glosor och två uppsatser kan jag tala om för er att man är lycklig!


Jag dansar runt i sängen av lycka. Dock ser bilden ganska deppig ut för den är svart/vit.

Gymnsieval

En del tror jag tar studenten i år men det gör jag inte. Jag går ur nian och ska börja gymnasiet till hösten. Får ursäkta om ni fått uppfattningen av att jag ska ta studenten.

Iallafall så valde jag gymnasie i februari och det blev:

1. Teknik
2. Frisör
3. Sam-ekonomi

Men nu är grejen den att jag vill absolut ine gå någon av de här linjerna och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska välja och snart är det omval. Seriöst vad ska jag göra?

*Jag är intresserad av:
*Psykologi
*Datorkunskap
*Webb design
*Juridik (lagar och sådant)
*Mode och inredning
*Journalistik

Hur fan ska jag då kunna välja? När man inte kan få allt i ett och jag vill gå allt lika mycket. Det är omöjligt. Något tips på bra linjer där man får läsa någon/några av inriktningarna här ovan?

Vad har ni läst/läser och vad tycker ni om den linjen?


Hey im happy!

Jag kom precis på en sak. Det är ju TISDAG! Hallå tisdag lixom. Alla vet vad det betyder. Desperate Housewives. Im lucky! Haha jag som är så uttråkad av pluggandet. Så otroligt mycket den här veckan:

*Matte prov på torsdag (Hej jag måste plugga 2 kapitell och skriva ner en miljon saker i tänkeboken)
*Engelska uppsats tills imorgon (Ska mejlas in under dagen, så adjö till min klockan 23.59 imorgon kväll)
*So prov/läxförhör blandning kalla kriget på fedag (Min lärare kunde inte bestämma sig för vad man skulle kalla tillställningen)
*So uppsats in på fredag. (Ska jämföra mamma som 15-åring och hur jag är idag. Behöver jag ens skriva något för att man ska fatta skillanden? Hallå jag sitter och bloggar nu! Inmte fan hänger jag på fritidsgården)
*Tyska glosor tills torsdag (Tror det är dags för en snara runt halsen nu)

MEN det är inte den listan jag är lycklig över för tillfället. Den existerar inte längre. Nu är det jag och tv.n mot världen lixom.

Vi ses om ett tag. Ett tag kan betyda om 5 minuter eller imorgonbitti eller imorgon kväll typ. Ni får hålla utkik efter mig. Nu blir det candy på coop och sedan något dåligt som typ lyxfällan eller från koja till slott bara för att värma upp. Ser man på något dåligt först bli det ju bara ännu bättre när det väl gäller.


Me like buzz!

Som ni kanske fattar är jag inte anonym längre. Det vill säga att jag visar fejset. Tänkte ju vara anonym bloggar eöfrst men det sket sig. Vad är meningen med att vara anonym? Mina nära och kära får läsa nu. Om de hittar hit såklart mohahahahahah ;D

"Dagens outfit"

Då startar lite av modebloggningen. Bestämde att det får bli lite utav det ändå. Här är "dagens outfit" och usch vad jag hatar de orden. Låter så töntigt på något sätt. Jaja jag kan inte komma på något bättre namn för det här så här får ni "dagnes outfit".



T-shirt från gina tricot
Rött tub linne från Gina tricot
Tights från lindex
Skor från H&M

Den här var faktiskt bra

Jag skulle sluta med twilight men jag kan inte. Så jag fortsätter väl skriva om det jag gillar. Twilight alltså.

Hittade den här på en Twilight blogg. (Hoppas det var okej att jag lånade den (Länk till bloggen))

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Hahah det är nog ganska sant detta. Killarna blir nog ganska frustrerade utav denne Robert Pattison.

Måste bara påpeka att det är jävligt störande när man läser en twilight blogg sedan går man in på en annan så står det om exakt samma saker. Seriöst man kan läsa 5 bloggar med samma inlägg. Så jävla drygt. Det som är mest störande är att den som baxat inläggen inte klarar av att länka heller. Visst kopiera men länka då också. Det hät har inte hänt mig men det är fan störande som läsare också. Så det måste vara otroligt irriterande för den som får sina inlägg kopierade.

Måndags tråk

Hej. Idag är det måndag igen då. En vanlig grå och tråkig dag med andra ord.

Fast det har hänt lite kul i skolan. På idrotten var jag dock ensam med de tråkiga osociala människorna. Inte kul. Men Anna och Lisa kom och räddade mig efter en stund. Borde tacka dem föresten. Jag var iallafall inne i styrke rummet så kom de och tittade in i fönstret så jag hoppade ut genom fönstret också sprang vi till pekås och köpte godis :o Haha en riktig super-man räddning med andra ord.

Sen på matten typ dog jag av huvudvärk. Anna, Lisa och jag satt i grupprum och sjöng opra. Hm ja de kan vara riktigt udda ibland :o

Just det. Halva dagen stod Anna och jag och jobbade åt i kiosken. Har nog inte ätit så mycket på hundra år. Åt (Tänkte bara ifall ni var intresserade av vad jag ätit lixom):
*Cappusino
*Festis
*Juice
*1 pirog
*3 toast
*1 äpple
*Saft (innehållande diskmedel)
*Oboy pulver
*15 Sockerbitar (jo liiite övertrötta och överaktiva blev vi nog)
*1 macka

Behöver jag påpeka att vi inte orkade äta lunch sen?

New moon trailer (fan made)

Tycker den här var riktigt bra gjord. Fast i slutet skriker Bella lite skumt? Fattar inte riktigt varför hon skriker. För övrigt väldigt bra gjord. Första gånger jag så en trailer där Bella hör Edwards röst vid klipphoppet. Man längtar så fruktansvärt mycket efter att få se New moon nu. 

Men jag försöker ändå att inte ha höga förväntningar. Filmer blir aldrig lika bra som böcker, och de tar inte med alla scener som man vill ska komma med. Så när jag ser filmen ska jag försöka att inte jämföra den med boken. Det bästa är ju om man ser filmen som en film, och boken som en bok och att man inte förknippar boken och filmen med varandra. 

Okej det där sista lät lite skummt(?) men jag tror ändå ni förstår vad jag menar? ;) 



Den här trailern var också jätte bra gjord. Den fick med alla de stora och viktiga händelserna men ändå en del små saker som mång anda har glömt. Som i slutet när Jacob går i väg och är arg på Bella. Födelsedagen är det också många som struntar i. Och i den här trailern visar de till och med Jasper när han känner lukten av blod. De flesta har med: Klipp hopp, motocykeln, och volturi och inte mycket mer. Men den här gillar jag :) Den ovanför var också bra för där fick man med Laurent. Det gillas! :)


Kellan Lutz

Tro det eller ej men jag har kommit fram till att Kellan Lutz nästan är lika snygg som Robert. Iallafall på de här bilderna!

Klicka för stor bild

Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild

Haha han är ju så söt!! :)
Klicka för stor bild

Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild

Hehe tänkte bara visa en bild men så kollade jag igenom 50 bilder också kunde jag inte välja en. Så jag fick ta några och strunta i att kolla på de sista 100 :p Bilderna hittar ni här!

Beck - I guds namn.

Tradition är ju att kolla på Beck varje söndag. Ikväll är det "I guds namn" som visas klockan 21.00. Den verkar faktiskt bra så missa inte det.

Handling:
En papparazzifotograf mördas brutalt i Stockholm. I hans lägenhet som haft påhälsning av tjuvar efter dådet har såväl dator som fotoutrustning stulits. Beckgruppen försöker finna motivet, man misstänker hämnd. Hade fotografen tagit bilder på fel personer vid fel tidpunkt?

Man hittar dock några ledtrådar, bland annat ett USB-minne med massor av foton. När Becks chef Margareta Oberg senare går igenom materialet reagerar hon väldigt kraftigt på en bild, och gömmer även undan den medsamma, vilket visar sig vara ett mycket dyrt misstag. Vad fanns på bilden, varför undanhöll hon den för Beck, och insåg hon inte bildens konsekvenser?



Beck - I Guds Namn


Hej jag är avundsjuk

På min syster som var på bio igår. Jag är inte avundsjuk för själva bions skull "En shopaholics bekännelse" har jag redan sett en förhandsvisning av men hon var iallafall och såg premiären igår. Största salen och fullt av folk. så har de en utlottning av en bag full av presentkort och smink värde 2500 kr. Vem om inte Isabelle vinner bagen? Det var kanske 10 olika presentkort på massa affärer som glitter, MQ, indiska, skoaffärer, smycken, panduro, expert, game, och jätte många affärer. De flesta var laddade med 100/150 kr. Sminket var från Clinique, make up store, och något mer märke.

Snacka om att man blev svundsjuk när man såg henne komma hem från bion med en stor bag med saker. Just det en stor fet påse med godis från den "fina" godis affären kardemumma fick hon också. Men hon var såpass snäll att jag iallafall fick bagen :p Den var ganska snygg faktiskt. Kommer från intersport och kostar 300 spänn :)


Huvudstaden över dagen.

Idag har jag varit i Stockholm med mamma och Isabelle. Åkte redan sju imorse så vi var i Stockholm redan halv tio. Då var det helt tomt på stan så vi fönster shoppade lite och sedan öppnade butikerna och gatorna blev överfulla som vanligt. Jag köpte iallafall en kjortklänning från Zara :) Sen åkte vi till Alvik och hälsade på morfar. Efter det tog vi T-banan tillbaka till stan och tog tåget hem igen. Måste bara säga att det var den roligaste tågresa jag gjort.

Tågresan var ju ganska anorlunda om man säger så..
10 motorcykel gubbar på 50+ kom precis från finlandsfärgan och var as packade och en av de satt och pratade med mamma och mig hela resan.
Han var seriöst inte tyst en sekund. Han snackade om sin son och sina jobb hela tiden. Han bara "Min son har sånt dära sinne du vet? Sånt där med bollar.. Bollsinne har han, han har vunnit sm i flipper" Haha seriöst flipper av allt också? Hade han inte bollsinne?

Sen snackade han om alla hans jobb, om att han älskade sin kollega mer än allt annat på jorden och att han redan var deprimerad över att hon skulle gå i pension om 2 år. Sen skrek han till alla att de var bäst i världen och att jag var vacker och att mamma var en bra mamma.

Sen satt han och skrek åt en gubbe för han hade en keps som det stod något dåligt bilmärke på och sa att bmw är bäst. 

Han var ganska påverkad kan man ju säga... Och när vi skulle gå han bara "Den här tågresan glömmer ni aldrig, det vet jag det kan jag lova er" jag bara "Det gör jag nog aldrig. Men det har nog du gjort imorgon bitti" :o

Den tågresan glömmer jag aldrig. Det hade han rätt i. Men han kommer nog ha en ganska enorm ångest imorgon. Stackarn.



Nelly.com

Har börjat leta balklänning nu. Men jag vet inte riktigt vad jag vill ha. Det är inte en sådan bal där man har långklänning och är väldigt fin utan stilen här nedan, uppklätt men inte värsta klänningarna. Vilken klänning tycker ni är snyggast?

499 kr
Centralpark Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM
Centralpark Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM
599 kr
Domus Dress SEK 599, Black Milk - NELLY.COM Domus Dress SEK 599, Black Milk - NELLY.COM

1599 kr
 Racy Ric Rac Dress SEK 1499, French Connection - NELLY.COM Racy Ric Rac Dress SEK 1499, French Connection - NELLY.COM
399 kr
 Lala Corsage Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM Lala Corsage Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM
349 kr
 Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Träning

Idag har jag varit i skolan (som vanligt). Muntligt matte prov som gick åt helvete eftersom att man fick 5 minuter på sig att räkna ut 15 uppgifter. Sedan skulle man redovisa dem för läraren och disskutera frågorna med de andra i gruppen. Det var åd ingen lätt match kan jag tala om. Sen var det so, idrott, no, svenska.

Efter skolan åkte jag och två kompisar till friskis & svettis och tränade. Blev danspasset. Det är inte särskillt jobbigt men jäkla kul är det. Massa tanter på 50+ som släpper loss totalt. Och 2 bögar och några andra som leder passen som verkar allmänt höga. Jo jag kan tala om att det är en riktig upplevelse. Undrar bara vad det är de tar innan passet. Man är inte så dampig naturligt. Skulle vara kul att testa ju. De verkar as lyckliga och aktiva hehe ;)


Religioner

Jag är inte rasist. Verkligen inte. Jag är inte emot religösa personer jag är emot religionerna i sig. Jag förstår mig bar inte på det.

De kränker kvinnorna. Kristendomen och många andra religioner säger att kvinnan ska göra mannen nöjd, ska laga mat sköta hushållet, passa barnen, ska inte ha utbildning. Medan mannen kan roa sig, jobba, bli välutbildade.
 
I islam ska kvinnan ha på sig burka och får inte visa sig utan mannen i vissa fall. kvinnan får inte ligga med vem hon vill hon ska bli bort gift, hon får inte ens välja vem hon ska leva med. Det är fan sjukt. Män får ha 7 fruar och är man muslim och singel får man som kvinna inte ens träffa män i vissa fall.

Hinduerna gör så att männen gifter sig med en kvinna för då få kvinnans föräldrar att ge en jävla massa pengar till mannen och ibland får föräldrarna sälja allt de äger för att ge pengar till mannen, sen när mannen har fått sina pengar så "råkar" kvinnan brinna inne i köket. Sen gifter han sig med en ny, också blir det samma visa igen. Enbart för att reglerna är sådana att kvinnan ska ge en massa pengar till mannen. Hade inte den regeln funnits hade månge fler kvinnor levt.

Hade religioner inte funnits hade det inte funnits hat mot judar på 1940-talet och 6 miljoner judar hade inte dött. Massor av krig hade inte funnits och den enorma skillnaden mellan män och kvinnor hade inte varit lika stor. I alla religioner säger man att gud är god men vafan? Han har utrotat judar, han skapar krig. Om han nu finns varför finns då svält, krig, orättvisa, misshandel, fattigdom, våld, sjukdommar? Jag förstår bara inte hur det går till. Hur så många av jorden befolkning tror på att gud sitter där uppe och hjälper oss.

Jag förtår inte heller att kvinnor kan vara religösa. De stödjer ju kränkningen av sig själva. Visst är man man kan ju vara religösa. Skulle jag vara man skulle jag också vara religös. Perfekt ju. Men som kvinna..nej aldrig. Tänk bara på hur många "heders" mord det blir per år. De dödas flera tio tusentals kvinnor varje år för att de träffat män som de inte varit gifta med. Det allra värsta är ju att det är bröder/pappor som i många fall dödar sin syster/dotter. Sjukt.

Men samtidigt kan jag förstå om man tror på allt det där "positiva" med religioner. Är man fattig, är man ensam, är man i en kris situation? Ja, har man inget hopp så hjälper det säkert att tro. Då kanske man mår lite bättre? Tro att det finns något där uppe som kan hjälpa en en vacker dag...

Vad tycker ni om religioner? Bra/Dåligt?

Ny header

Sådär. Gjorde en ny header eftersom jag störde mig på mitt twilight beroende :p



Klicka på bilden så blir den större ;)

Jag vill ha en femte bok!

Vad gör man när man har levt inne i bokens värld i 5 dagar? När man haft något att göra 24/7 och det tar slut? Jag i det lägen just nu. "Så läng vi båda andas" har jag läst ut och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.. Kanska ringa någon och dra ner till stan? Eller åka och köpa något gott på coop.

Det är så jobbigt för nu vill man ha en fortsättning på boken. Veta vad som händer i deras lyckliga liv nu. Veta hur Renesmee kommer må, hur hon blir, veta hur Bella blir när hennes "nyfödd" status försinner, hur det går med college, om de flyttar, om Charlie får reda på vad hon är, och om Bella behåller kontakten med Rene och isåfall hur? Kommer volturi söka upp dem igen? Det är massa mer saker jag vill läsa om. Vill ha en femte bok nu som ska heta typ "the lucky life" haha men jag tycker det ska vara en lycklig bok. De funderar ju på att skriva en femte, men det lär väll ta hundra år innan den kommer till sverige isåfall..

Vill ni ha en femte bok? Vad tycker ni den ska innehålla isåfall?

Måste bara påpeka att favorit repliken av alla böckerna är "Om jag kunde drömma så skulle jag drömma om dig" i boken Twilight/Om jag kunde drömma. Så himmla gulligt!

Hey it´s spring!

Hej! Hur är det med er? Här är allt underbart. Solen skiner och det är varmt, och snön håller på att försvinna. Vid våran "solvägg" är det 21 grader varmt så jag har suttit ute och ätit glass i t-shirt. Underbart! Bilderna är från i söndags så riktigt så mycket snö är det inte kvar som på bilderna.

Välkommna till "sola Karlstad" ;)






HAHAHA

Emmett dansar.. Väldigt fint.. ;)

Snyggaste bilden någonsin!



Det här är varken dagens, veckans eller månadens bästa bild, så alla ni bloggare som lägger upp "dagens bild" kan ge fan i att ta den här bilden som det. Det här är fan årets eller mitt livs bästa bild! Så jävla fin är han!

Twilight test (Hittade hos: http://twerds.blogg.se/)


(x) Du har läst alla 3 Twilight böckerna.

(x) Du har läst den fjärde boken på Engelska. (Original språket är det enda språket)

(x) Du har sett 1:a filmen

( ) Du har sett den 1:a filmen på bio mer än en gång

(x) Du har något med Twilight att göra i ditt rum

(x) Du har något med Twilight att göra i/på din mobil

( ) Du lyssnar på Twilight-soundtracket hela tiden

(x) Du tänker på Twilight mer än en gång per dag

(x) Du har Twilight-saker.

(x) Du drömmer/har drömt något om Twilight

(x) Du brukar titta efter folk på stan som liknar någon i Twilight

(x) Du gillar någon/några extremt mycket i Twilight

(x) Du kan nästan alla repliker i filmen utantill

( ) Du började läsa boken/böckerna före du såg filmen

(x) Du vet vem Quil och Sam är.

( ) Du ska/vill på Twinight
(x) Du tycker boken/böckerna är det bästa du någonsin läst

(x) Du tycker filmen är den bästa du sett

( ) Du har minst ett klädesplagg som har med Twilight att göra

(x) Någon har sagt att du är en Twilight-nörd

0-5 poäng: Antingen HATAR du Twilight. eller så vet du inte vad det är.
6-10 poäng: Du vet inte alls mycket om Twilight, eller är inte så besatt.
11-16 poäng: Okej, du verkar ganska besatt av Twilight.
17-20 poäng: Du är helt klart en  Twilight-nörd.

Jag fick 15 poäng! Så sååååå hemskt beroende som jag verkar i bloggen kanske jag inte är? Hoppas inte det iallafall. Fast besatt av dem kan jag nog inte neka att jag är..


Twilight behind the scenes :D


Grupparbete?

Jag får damp på folk i min klass. Fy fan vad störande det är. Lärarna kan ju ockås dra åt helvete som inte klarar av att göra jämna grupper. Hur fan tänker de när de sätter folk med G- och MVG i samma grupp och de ska samarbeta. Hur fan ska det gå? De med MVG vill få MVG och skriva bra medan de andra nöjer sig med G och skiter i arbetet sedan? Har inte lärarna någon hjärna eller? Sätt elever på samma nivå i samma grupp för i helvete. Jag blir så irriterad.
Jag vill ju ha bra betyg så kommer en idiot och säger till mig att jag ska sitta och klistra upp små lappar på en planch och att vi har lyckats få G på skiten. Jag bara men vafan jag kanske vill skriva en analys eller något då så vi iallafall får VG men nejdå. Hon säger till lärarna att jag inte skla ha någon dator för hon ska minsan betsämma att jag ska klistra fåniga jävla lappar!

Jag blir så jävla arg. Speciellt på lärarna som gör sådana grupper och på en gång man klagar så säger de till en att man måste kunna samarbeta. Jo tack jag kan samarbeta men inte med någon som inte vill samma sak och som har lägre mål, som inte har samma ambitioner och som skiter i skolan. Jag kan samarbeta med någon som vill samma sak, som vill lyckas, som strävar efter samma betyg och mål som jag.

My dream boyfriend!

Gjorde en liten quiz :) Visade sig att Edward Cullen var min drömkille... Vet inte riktigt om det stämmer..

 
Quizzes Girls Games

Sick?

Hej! Är hemma från skolan idag. Mår ganska bra nu men förut..

Jag kom till skolan och mådde prima sen gick jag till tyskalektionen och blev mer och mer illamående. Sen när lektionen varr slut så skulle jag gå ner till våran korridor och jag blev helt yr och borta, kallsvettades och mådde as illa så jag trodde jag skulle spy. Jag kunde knappt stå upp och jag visste knappt vart jag var :o Det var fan as läskigt. Undrar vad felet kan vara. För sen så kom pappa och hämtade mig för jag orkade inte ta bussen hem och när jag stod ute och väntade blev det bättre. Nu har jag sovit en timme och ätit lite och det känns nästan som vanligt. Lite borta i huvudet bara.

Skummt asså! Men men ska passa på och njuta av den lediga dagen nu iallafall mohahaha. Bara vara hemma själv och softa :D Öhm lite nördning blir det ju också.. "Så länge vi båda andas" ligger ju så fint här bredvid mig höhö ;)

KRAM<3

Moonlight



Tyckte bilden blev lite häftig :o Brukar aldrig kunna fota månen med min simpla digital kamera men det blev liiitw snyggt den här gången iallafall :)

Jobbigt att man får se men inte röra :(



När tiden på videon är på 48 sekunder så visas Rob och är helt jävla otroligt snygg!

Fotograferade lite ;)

Tog lite bilder på solnedgången utanför fönstret. Egentligen skulle jag fota mina nya klasskläder och visa i min andra blogg (höhö har en modeblogg också) men så började jag fota ut genom fönstert istället. Tyckte det stora trädet var fint också. Så tänkt inte på den fula torkvindan och kameran som syns i fönstret på en del bilder!








Vi vill också bli respekterade!

Varför hör man alltid "Du måste respektera vuxna"? Hela tiden om man säger emot en vuxen så får man det för klarat för sig att man ska lyssna på vuxna, vuxna vet alltid bäst. Men är det verkligen så? Ska bara vuxna respekteras?


I december var jag och två kompisar på en resa till Stockholm och bredvid oss satt två damer. Vi hade kul och skojade lite och de där två damerna blir irriterade och säger till oss. Visst de kan säga till oss inga problem med det. Men när man inte ens får svara på deras tilltal utan att de blir argare och argare för varje ord man säger. Det är fel. De kallade oss, ouppfostrade respektlösa skitungar, att vi har föräldrar som skiter i oss, att våra föräldrar borde skämmas över oss och ruskar om min kompis. Hur kan en vuxen människa säga sådana saker? Till tre 15-åringar som bara har suttit och skrattat och pratat dansa med varandra? Vem är det egentligen som är respektlös? Är det bara vi som ska visa respekt till vuxna? Jag tycker definitivt att de vuxna bör visa de yngre lite respekt också. Det är inte lätt alls att vara ung i Sverige idag. Och att vi ska behandlas som skit gör inte livet lättare. Visst det är klart vi ska respektera vuxna, och det gör jag. Det gör nog de flesta, men det är inte många som respekterar unga.


Se tillexempel som i affärerna. De frågar alltid vuxna ifall de vill ha hjälp att i affären. Ska man reklamera något så är det absolut omöjligt om en 15-åring kommer. Men sedan om man går hem till mamma/pappa och ber dem testa lämna tillbaka varan, jo minsann, då går det bra.


Jag tycker de vuxna borde lära sig ta yngre på allvar också. Lära sig respektera oss. Det är inte bara vi som ska respektera här. Ska man ge så vill man ha något tillbaka. I det här faller respekt.


Twilight saga

Om jag kunde drömma           När jag hör din röst
      
                       
             Twilight                                  New moon

   Ljudet av ditt hjärta              Så länge vi båda andas
                              
           Eclipse                               Breaking dawn

Har ni tänkt på att böckernas utseende ser väldigt smarta ut? Mystiska... och logiska på något sätt...

Och de svenska namnen är bättre tycker jag. De passar in mycket bättre på böckerna!


"Så länge vi båda andas"

Fan,fan,fan! Den har kommit ut redan idag. Jag som trode den skulle komma på torsdag. Den 12.e. Det var ju så det var bestämmt. Nu kommer den vara slut. Jag kommer inte få den där förbannade boken och jag får panik. Jag dör. Jag har längtat som en åsna sedan December. Jag har längtat så jag tror jag dör. Jag har haft nedräkning sedan nyår och jag har läst om de tre andra böckerna två gånger i hopp om att sluta längta så förbannat. Men jag vill läsa den där boken nu! men, men.. Jag får väll vänta ännu mer nu. För en bok som den tar slut direkt. Fan också.


Wild child



Såg precis filmen "Wild child". Den var faktiskt jätte bra! Rekomenderas verkligen.
Den handlade om en tjej (Poppy) som bode i kalifonien med sin pappa i ett stort lyxhus med sina "vänner". Hon tyckte ju det var riktiga vänner men senare upptäcker hon att det inte var så bra vänner. Hennes pappa skickar iväg henne till en internat skola i England och där går den elaka "ledaren" Harriet också. Hon är väldigt elak mot Poppy eftersom att hon är mer moderiktig och inte lika grå som alla andra. Sen så träffar hon en kille som Harriet också gillar också blir det trubbel.

Ja den är as bra iallafall. Jag orkar inte beskriva så mycket dessutom blir det ju roligare för er om jag inte berättar för mycket.

Alex Pettyfer är med också! Han är as snygg, så om man inte gillar filmen kan man ju kolla på honom ;)


Give me!


Den här väskan tycker jag var väldigt snygg. Den kommer från H&M och kostar enbart 179 kr. Den är väll medelstor tror jag. Det ser ut att vara en sådan där miniväska men den är 30x26 cm så den är ju inte jätte liten. Lagom att ha till skolan/stan. Tyckte bandet var fint också. Tunt och flätat. Tror jag ska köpa den här väskan när jag får pengar.

Älskar brunt men för er som inte gillar det lika mycket så tänkte jag meddela att den finns i vit och svart också :)

Bilder


Bilder

Så söta de är!
Twilight-Movie-Pictures
Twilight-Movie-Pictures
Så jävla fin bild!
Twilight-Movie-Pictures
Den här bilden har jag som poster :D Fick med Frida tidningen.
Twilight-Movie-Pictures

Edward/Robert är så fin när han ler :')
 Twilight-Movie-Pictures
Twilight-Movie-Pictures
Gillar den här scenen, speciellt precis när han ler och slänger sig ut genom fönstret!
 Twilight-Movie-Pictures
Twilight-Movie-Pictures
Twilight-Movie-Pictures
Twilight-Movie-Pictures
 Hej hå vad han är snygg!
Twilight-Movie-Pictures
 Twilight-Movie-Pictures
Den här bilden var väldigt fin!
 Twilight-Movie-Pictures
Twilight-Movie-Pictures
*busvisslar*
 Twilight-Movie-Pictures

Hur mycket vet du om Edward & Bella?

Twilight-Quiz

Twilight-Quiz

Twilight Quiz Här är finns Twilight Quiz. Hur mycket vet ni om Bella och Edward? Testa er! Bara att trycka på bilderna så kommer ni till testen.

Yeah jag fick 10/10 på Edward och på Bella 7/10 ;D Vad fick ni? :)

NoBiologiTråkigt

Hej jag har såå kul just nu. Sitter och jobbar med biologi. Har prov på evolutionen imorgon. Inte kul. Men men. Bara att kämpa på om man vill ha bra betyg. Det är inte så stor prov heller och jag kan det mesta så det kommer nog gå bra.

Vikitigt att få bra betyg nu ju. Sista terminen och sedan bär det iväg till gymnasiet. Fast jag är nöjd med mina betyg. Ska försöka höja mig till mvg i no bara så är jag nöjd sen. Eller hemkunskap ska jag ocså försöka med ett mvg på :)

Har sökt till teknik men jag tror jag ska välja om till sam-journalistik eller sam-ekonomi istället. Passar nog mig bättre. Vad ska ni välja? Ni som är 93.or eller ja alla som ska börja gymnasiet till hösten!

HJÄLP TILL!

Gi in här ----> http://www.petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden och skriv ditt namn så kanske vi får hit Twilight gänget! Det skulle verkligen betyda enorm mycket om ni kunde skriva under. Ni skulle typ rädda mitt liv. Så gör mänskilgheten en liten käns och skriv under här snälla? För min patetiska skull? Jag är desperat vi måse få hit dem!

KOM IGEN! Insamlingen startades för 2 dygn sedan och 1500 pers har skrivit under men många,många fler måste göra det! Det är twilightsweden.se som har skapat listan som sedan ska skickas till nordic film som vi i sin tur hoppas kunna få hit twilight gänget men då måste vi ha mycket fler namn. Så kom igen! :D Skriv bara ert namn här / http://www.petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden



TÄNK OM VI SKULLE FÅ HIT ROBERT PATTISON OCH HELA GÄNGET?! HELT JÄVLA AWESOME, SMASHING, AMAZING!

SnyggSnyggSnygg



Finns det någon snyggare än Chace Crawford? Jag bara undrar! Eller jo. Edward cullen är snyggare. Men inte Robert Pattison. Haha nu tänker ni vafan det är samma person? Men neej! Det är det inte för Robert Patison är tusen gånger snyggare som Edward cullen. För på "vanliga" Robert Pattison bilder ser han trött och allmänt drogad ut.

Vafan jag lyckas dra in Twilight i varenda inlägg. Ni får ursäkta mitt patetiska beroende ;)

Hej hå..

Skola idag..igen. Jag hatar att lovet är slut. Jag vill ju sova och bara vara ledig. Dessutom är det så svårt att vända rätt dygnet. Igår somnade jag 2 och inatt 1 också har klockan ringt 06.30. Så ja jag är trött. Otroligt trött. Egentligen är det ju ingen mening att gå dit alls när man är så trött som jag är idag:
*Man orkar inte göra ett skit
*Man kan inte koncentrera sig
* i mellan åt blir man så övertrött att man bara flammsar om kring.

Så låt alla trötta stanna hemma istället! Imorgon börjar dagen 10.00 med teater så det är ju ganska soft. På fredag är det nmationellt prov i engelska söm tar typ halva dagen, som är skönare än vanliga lektioner. Och nästa vecka är det yngves danskurs hela veckan (tjohooo)

läsaläsaläsa

"Eclipse" "Ljudet av ditt hjärta" har jag nu läst ut för andra gången. Jag älskar de där böckerna. När man läst ut böcker blir man så jäkla rastlös. Man vet inte vad man ska göra efter att ha legat inne och läst i två dygn. Man vill bara läsa mer och mer och mer, också blir man så frustrerad när det inte finns något mer att läsa. Inte förrän om tre månader, nu inte för än om 11 dagar. 11 dagar är ingenting jämfört med tre månader men det är mycket. Jag står inte ut. Jag vill läsa "Så länge vi båda andas" nu. Inte om elva dagar och jag vill inte läsa "breaking dawn" för det är inte samma sak när man inte förstår alla detaljer när man bara förstår det ytliga de stora händelserna. Det förstör bara den framtida "så länge vi båda andas" läsningen. Vad ska jag göra? För att sluta tänka så förbannat på den där 4.e boken. För att sluta längta, för att få bort tankarna på vad som händer i boken? Åh snälla hjälp mig..


RSS 2.0